2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Waaow çok güzel hayırlısı inşallah...
Siz ne ile korunuyordunuz ki? Benimki de sürpriz spiralle hamile kaldım bu üçüncü :)
Benimki korunma sayılmaz 12 senedir geriye çekme yöntemi kızımdan sonra doğum kontrol hapları kullandım dokundu aşırı ara kanamalar yaptı .eşimde kondomla barışmadı.sizinde hayırlı olsun olacağı varsa oluyor

Son düzenleme:
Yalnız değilsin canım. Sürekli bulantı ve tiksnme halindeyim halen. Yiyebildiğim çok az şey var ama onlarıda midemdeki dehşet yanma ve şişkinlik yüzünden yiyemiyorum.

Kızlar karnım halen kocaman ya sizinde mi öyle, yoksa geçtimi? Midem 2 lokma yemeye gelmiyor hiç hemen rahatsız ediyor. Doğru düzgün öğün bile yapmıyorum artık. Bugün şu saate kadar kahvaltıyla durdum resmen. Hiçbişey fayda etmiyor. Yarın kontrolümüz var, bu şişkinlik için bişiler isticem nefes aldırmıyo ya.. bulantı ve yanmada cabası..

Benim kadın doğumcu da şu an emzirebilirsin dedi.
Kızım 16 aylik.kızıma hamile iken ben de kan sulandırıcı kullanmıştim.bunda vermedi. Ve kızımdan önce bir boş gebeligim oldu.şimdi sadece progestan kullanıyorum. Azaltabilir miyim emzirmeyi diye denedim.ama o da olmuyor.

İyi cesaret geri çekilme yöntemi...
Demekki işe yaramış yinede 12 yıl . Spiralden iyi korumuş

Aslında ilk gebelikte gebelik şekerim çıktı diyet yapmam lazım ama elimde değil biri bana dur demeli ,kilo almamam lazım çok...ara öğünlerim ana öğünlerim gibi olmasından korkuyorum..
diyetisyene git o dur der sana :)
ben de mide bulantısından 56 kg dan 53 e düştüm..

Benim Dr kontrolüne daha var canım ama devlet hastanesinden de kayıt yaptirayim ne olur ne olmaz diye randequ aldım perşembe gününe yarin Dr şişlik için ne digcek senin Banada etiket yapıp yazmayı unutma bende felaket haldeyim 6aylik gibi gesiyorum

Kızlar benim diş etim çok şişti ve rahatsız ediyor ya neden acaba ???? ((
Evet , benimde öyle. Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanda da aynısı olmuştu.
Gebelikle beraber olabiliyormuş, ağız hijyenine dikkat et sık sık fırçala dedi doktor . Birde kalsiyumu eksik etme sürekli almaya çalış doğal yollardan.
Karanfil çiğne veya sirkeli suyla gargara yapmayı dene.

Günaydın kızlarr.aranızda kilo alan var mı?? ben 1 kilo almışım 55,5 hamile kaldım 56,5 olmuşum bulantım varken ne güzel almıyordum şimdi iştahım açıldı kilo almaya başladım

günaydın kızlar ben bugün bi doktora gideyim diyorum artık bakalım napıyo bizim fasülük daha kilo almadım ama 80 kiloyum zaten umarım çok almam boyum 1.75 bu arada kemiklerim ağır benim

Herkese günaydın arkadaşlar. Sizlere çok eşlik edemiyorum ama bikaç günde bir okuyorum yazdıklarınızı. Herkese hayırlı hamilelikler diliyorum.
Bir arkadaş ultrason resmini değerlendiriyordu. Bende rica etsem

Eklentiler

• IMG_3024.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…