2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kusman devam ederse acile gidip serum taktırabilirsin. rahatlatıyor

Kzlar şuanda ve yarim saat önce tekrardan dan boyle oturduğunda oluyor ve ben minik tekmeler hissediyorum sahildeyiz esinle kızım denizde bende ayaklarını karnına doğru çektim oturuyorim ultraaonda Dr un baktığı yerde hareket war kızından da biliyorum gaz değil bu zayıf normalde de zaten ama bu kadar erken hissedebileceği mi bilmiyordum ya çok güzel birşey

benim 6. ya da 7. haftadan sonra kayboldu bir daha da hassasiyet olmadı

Canım eğer ki çiğköfte etliyse hamilelere yasak Çiğ et dikkat et bence..benim doktorum çıplak elle Çiğ et bile elleme dedi

şimdiden olmaz diye biliyorum. çok erken. psikolojik olabilir mi acaba D:

merhaba arkadaşlar 2 li test için 11-14 arası yazıyor ama hangi hafta gitsem bilemiyorum, siz kaçıncı hafta dolunca gideceksiniz 11 dolunca mı 12 dolunca mı gitsem karar veremiyorum

Canım gittim ben, sadece mide için ilaç yazdı. Şişkinliğin normal olduğunu birşey vermiceğini söyledi. Ama ben günde 1 öğün anca yiyebiliyorum nerdeyse. Umarım geçer bir an önce.
merhaba arkadaşlar 2 li test için 11-14 arası yazıyor ama hangi hafta gitsem bilemiyorum, siz kaçıncı hafta dolunca gideceksiniz 11 dolunca mı 12 dolunca mı gitsem karar veremiyorum
Bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah, 12+3e denk geliyor gününde gidersem.

Kızlar biz kontrolden geldik, çok şükür herşey yolunda. 10+2 günlüğüz şuan. Şişkinlik normal dedi dr, bende biliyorum normal ama yemek yiyemez hale geliyorum. Yine de ilaç vermedi. Sadece midemdeki yanma ve ekşimeye verdi, onunda adı yazmıyor kod yazmış. Alınca adını yazarım sizede

Kizlar tahlil sonuçlarım çıkmış.idarda kum iltihap var demis.onun ici monurol sase ve tamol tablet vermis.metpamid yazmis.mide bulantim kusman yok benim kullanman inu herhalde.birde oligofer fol vermis.o da demir ve folikasit eksikligi icinmis.kanda da burkac degerim yüksek cikmis.mesela Rdw-cv 11.8 L referans aralığı 12-14,3.sonra PDW 9,8 L referans aralığı 9,9-16,1 ve IG 0,7 H referans araligi da 0-0,6 anlayan var mı aranızda.zaten folbiol,coraspirin ve progestan kullanıyorum.ilac kullanmak isteniyorum ya bir sürü

canım çok fazla değilmi bu ilaçlar?? demir eksikliği için yulaf ezmesi yemeni tavsiye ederim tam bir demir takviyesi hemde doğal süte koy ye güzelce ilaçtan daha iyi.bende ilk hamileliğimde vitamin demir ilacı fln bi sürü hap içiyodum hem kilo aldırdı hemde kansızlığımı gidermedi ikincide doğal yoldan alıyorum.hergün yoğurt yumurta süt yulaf ezmesi yeşillik ceviz yiyorum

Şahsen bende istemiyorum hiç icmeyi.ozel deki dr tahlil ve ilaçları watsaptan attım.bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…