- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.741
kusman devam ederse acile gidip serum taktırabilirsin. rahatlatıyormerhaba hanımlar bir süredir yazmıyordum buraya.bende iki günden beri ne yersem kusuyorum normalmi ki bunlar.kontrolume de daha 12 gün var.iştahım gitti mide bulantım hep oluyordu ama kusmam dün başladı ne yapmamı önerirsiniz? benim gibi olan var mı?
doğru söylüyorsun.
çok pinpirikli değilimdir.
işlerimde o kadar yoğunki kafamı takıcak zamanım olmuyor iş yerinde. evdeykende paso bitkisel hayat modunda uyuyorum :)
ama benim bir önceki düşükle sonlandı. onda göğüslerimdeki hassasiyet kaybolmuştu.
pek iyi şeyler anımsatmadı bana, o yüzden yazdım normalmidir diye? Her gebelik aynı olcak diye bişi yok..
Dr randevuyu bayramdan sonraya verdi. Bakalım sağlıcakla kavuşanlardan olalım.
Canım eğer ki çiğköfte etliyse hamilelere yasak Çiğ et dikkat et bence..benim doktorum çıplak elle Çiğ et bile elleme dediSelam kızlar kendi kendime nazar değdirdim sanırım dün komsu oturmaya cagırdı orda bıraz ciğkofte sigara boreği tursu flan karıştırdım galiba aksam 4 kere istifar ettim su içiyorum o da midemi bulandırıyor o da cıkıyo sabaha kadar ates bastı midem bulandı su anda kolumu kaldıracak halım yok zoraki kahvaltı yaptım cok kotuyum bu zamana kadar ne bulantı ne tiksinti hiçbisey yoktu insallah bu durum gecicidir
Kzlar şuanda ve yarim saat önce tekrardan dan boyle oturduğunda oluyor ve ben minik tekmeler hissediyorum sahildeyiz esinle kızım denizde bende ayaklarını karnına doğru çektim oturuyorim ultraaonda Dr un baktığı yerde hareket war kızından da biliyorum gaz değil bu zayıf normalde de zaten ama bu kadar erken hissedebileceği mi bilmiyordum ya çok güzel birşey
Karnimda pıt pıt hareket war ama bacaklarımı karnıma çektiğim zaman hissediyorumşimdiden olmaz diye biliyorum. çok erken. psikolojik olabilir mi acaba D:
endişenmiyim o zaman değil mi? ben hamilelik boyunca devam ediyordur diye düşünmüştüm.benim 6. ya da 7. haftadan sonra kayboldu bir daha da hassasiyet olmadı
yolunda çok şükür bir sorun yokendişenmiyim o zaman değil mi? ben hamilelik boyunca devam ediyordur diye düşünmüştüm.
sende de herşey yolunda değil mi?
23 mm yazıyo bak altta o kadar minnacık varlığın hareketini nasıl hissetceksinKarnimda pıt pıt hareket war ama bacaklarımı karnıma çektiğim zaman hissediyorum
Maaşallah subhanallah, Allah c.c. daha iyi etsin.yolunda çok şükür bir sorun yok
amin Allah hepimizi sağlıklı sıhhatli afiyetli bi şekilde kavuştursun yavrularımızaMaaşallah subhanallah, Allah c.c. daha iyi etsin.
Benimde öyledir inş.
Benim doktorum 12+3 e randevu verdimerhaba arkadaşlar 2 li test için 11-14 arası yazıyor ama hangi hafta gitsem bilemiyorum, siz kaçıncı hafta dolunca gideceksiniz 11 dolunca mı 12 dolunca mı gitsem karar veremiyorum
Canım gittim ben, sadece mide için ilaç yazdı. Şişkinliğin normal olduğunu birşey vermiceğini söyledi. Ama ben günde 1 öğün anca yiyebiliyorum nerdeyse. Umarım geçer bir an önce.Benim Dr kontrolüne daha var canım ama devlet hastanesinden de kayıt yaptirayim ne olur ne olmaz diye randequ aldım perşembe gününe yarin Dr şişlik için ne digcek senin Banada etiket yapıp yazmayı unutma bende felaket haldeyim 6aylik gibi gesiyorum
Bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah, 12+3e denk geliyor gününde gidersem.merhaba arkadaşlar 2 li test için 11-14 arası yazıyor ama hangi hafta gitsem bilemiyorum, siz kaçıncı hafta dolunca gideceksiniz 11 dolunca mı 12 dolunca mı gitsem karar veremiyorum
merhaba arkadaşlar 2 li test için 11-14 arası yazıyor ama hangi hafta gitsem bilemiyorum, siz kaçıncı hafta dolunca gideceksiniz 11 dolunca mı 12 dolunca mı gitsem karar veremiyorum
canım çok fazla değilmi bu ilaçlar?? demir eksikliği için yulaf ezmesi yemeni tavsiye ederim tam bir demir takviyesi hemde doğal süte koy ye güzelce ilaçtan daha iyi.bende ilk hamileliğimde vitamin demir ilacı fln bi sürü hap içiyodum hem kilo aldırdı hemde kansızlığımı gidermedi ikincide doğal yoldan alıyorum.hergün yoğurt yumurta süt yulaf ezmesi yeşillik ceviz yiyorumKizlar tahlil sonuçlarım çıkmış.idarda kum iltihap var demis.onun ici monurol sase ve tamol tablet vermis.metpamid yazmis.mide bulantim kusman yok benim kullanman inu herhalde.birde oligofer fol vermis.o da demir ve folikasit eksikligi icinmis.kanda da burkac degerim yüksek cikmis.mesela Rdw-cv 11.8 L referans aralığı 12-14,3.sonra PDW 9,8 L referans aralığı 9,9-16,1 ve IG 0,7 H referans araligi da 0-0,6 anlayan var mı aranızda.zaten folbiol,coraspirin ve progestan kullanıyorum.ilac kullanmak isteniyorum ya bir sürü
Şahsen bende istemiyorum hiç icmeyi.ozel deki dr tahlil ve ilaçları watsaptan attım.bakalım o ne diyecekcanım çok fazla değilmi bu ilaçlar?? demir eksikliği için yulaf ezmesi yemeni tavsiye ederim tam bir demir takviyesi hemde doğal süte koy ye güzelce ilaçtan daha iyi.bende ilk hamileliğimde vitamin demir ilacı fln bi sürü hap içiyodum hem kilo aldırdı hemde kansızlığımı gidermedi ikincide doğal yoldan alıyorum.hergün yoğurt yumurta süt yulaf ezmesi yeşillik ceviz yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?