2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kızlar
Dün çok yoruldum sanırım çok kötü bi gece geçirdim.
Mide bulantısı fenaydı üstelik bi ara ciddi bi kramp girdi karnıma.
Kilolardan bahs etmişsiniz bende 72.5 la hamile kaldım şimdilerde 73 kiloyum ama şeker hastası olduğum için dikkat etmeye çalışıyorum. Diyetisyene başlıcam.
Yumurta yiyemiyorum çok tiksiniyorum

Gunaydin kizlar benimde agzimda sulanma ve bulantilar vardi gun itibariyle ogurtulerde basladi.bu gunler biran once gecsin gebeligin en zor tarafi bu olsa gerek.

Günaydın kızlar bu mide bulantısı çok fenaymış çook sanki upuzun virajlı bi yolda gitmişim de içim dışıma çıkmış gibi iştah filan kalmadı hiç zoraki yiyorum kokulara tolerans da hat safhada bünyeye göre değişir ama ne kadar sürecek acaba

Selam kızlar kendi kendime nazar değdirdim sanırım dün komsu oturmaya cagırdı orda bıraz ciğkofte sigara boreği tursu flan karıştırdım galiba aksam 4 kere istifar ettim su içiyorum o da midemi bulandırıyor o da cıkıyo sabaha kadar ates bastı midem bulandı su anda kolumu kaldıracak halım yok zoraki kahvaltı yaptım cok kotuyum bu zamana kadar ne bulantı ne tiksinti hiçbisey yoktu insallah bu durum gecicidir

Bir de baş ağrısı var parol içsem birşey olmaz demi Dr daha onceki hamileliğim de gerekirse kullan demişti

merhaba hanımlar bir süredir yazmıyordum buraya.bende iki günden beri ne yersem kusuyorum normalmi ki bunlar.kontrolume de daha 12 gün var.iştahım gitti mide bulantım hep oluyordu ama kusmam dün başladı ne yapmamı önerirsiniz? benim gibi olan var mı?

kızlar bugün 7+2 deyim.
göğüslerimdeki hassasiyet sabah kalktığımda kaybolmuştu.
Normalmidir.Endişe edilecek bir durum var mı ?

kızlar bugün 7+2 deyim.
göğüslerimdeki hassasiyet sabah kalktığımda kaybolmuştu.
Normalmidir.Endişe edilecek bir durum var mı ?
Vücudumuz aluşıyor artık bu duruma , endişelenme.
Ben mesela , sadece iki gün baş ağrısı yaşadım sonrasında hamileliğie dair hiçbir belirtim olmadı , şuanda yok.
Ağrın sızın kanaman yoksa herşey yolundadır umarım.

Bende 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 51 oldum... kızlar bu arada ben sağlık ocağında yaptırdım tahlillerimi sonuçlar doğrudur değil mi? Bazışarı sağlık ocağına güvenme diyor ama sonuçta sağlık ocaklarıda laboratuvara göndermiyor mu?

Bence güvenilir, sonuÇta orda bakılmıyor ki sonuçlara , merkeze gönderiyorlar. Doğrudur yani

arkadaşım çok sağol. çünkü yumurtlama döneminden sonra uçlarında bir acıma oluşmuştu ve bu sabaha kadar tamamıyle yan yattığımda bile acıyordu. ama sabah işe kalktığımda giyinirken farkettim yok.
onun harici karnımda, kasıklarımda ağrım sancım hep var.

Kendi kendimizi dinlemekten , vücurumuzda değişiklik varmı diye kurcalamaktan hepimiz yorulduk

Kızlar slm.az once dev hast.gittim..karından baktı.kalp atışını goremedim dedi.bende korktum biraz.cuma günü duymustuk dedi.alttan bakmam lazım dedi.bende tamam bakılsın dim.cok şükür alttan duyuldu.ama 6 hafta 4 günlük yaziyot ultrason kagidinda.crl ise 7.5mm.yazıyor.merak ettigim su:gecen cuma ozeldeki dr.6 hafta 4 günlük dedi.ve o zaman crl 5.97mm idi.aradan 5 Gün gecti7+1 olmasi lazim degil mi?ama crl de artis var.bu arada kan idrar verdim tahlil icin.ogleden sonra alacagim.burde bu kan tah.rubella vs yaziyor.esime bir hafta sonra cikar demisler oyle mi acaba

Kendi kendimizi dinlemekten , vücurumuzda değişiklik varmı diye kurcalamaktan hepimiz yorulduk
doğru söylüyorsun.
çok pinpirikli değilimdir.
işlerimde o kadar yoğunki kafamı takıcak zamanım olmuyor iş yerinde. evdeykende paso bitkisel hayat modunda uyuyorum :)
ama benim bir önceki düşükle sonlandı. onda göğüslerimdeki hassasiyet kaybolmuştu.
pek iyi şeyler anımsatmadı bana, o yüzden yazdım normalmidir diye? Her gebelik aynı olcak diye bişi yok..
Dr randevuyu bayramdan sonraya verdi. Bakalım sağlıcakla kavuşanlardan olalım.

Pardon ya gecen cuma özel deki dr.6 hafta 3 gunluk dedi boyu crl 5.97 idi.bugun dev hastanesinde 6 hafta 4 yaziyor ultrason kagidinda ve crl 7.5mm

Pardon ya gecen cuma özel deki dr.6 hafta 3 gunluk dedi boyu crl 5.97 idi.bugun dev hastanesinde 6 hafta 4 yaziyor ultrason kagidinda ve crl 7.5mm
Devletteki doktora son adet tarihinizi belirttiniz mi?
Belirtmediyseniz bebeğin gelişimüne göre o haftayı çıkarmıştır ultrason. Diğerinde de adet tarihine göre olanı.

Belirtmediyseniz bebeğin gelişimüne göre o haftayı çıkarmıştır ultrason. Diğerinde de adet tarihine göre olanı.
Evet sordu zaten. 2020
Yok söyledim 20 haziran diye ama.ne bileyim cuma günü 6 hafta 3 günlük olunca bugün 7+1 olmasi gerwkmez miydi??

Evet sordu zaten. 2020

Yok söyledim 20 haziran diye ama.ne bileyim cuma günü 6 hafta 3 günlük olunca bugün 7+1 olmasi gerwkmez miydi??
Bilmiyorum ki canım. İlk haftalarda birkaç hafta geriden veya ileriden gitmesi sorun oluşturmaz diye biliyorum. Benim oğlumda iki hafta geriden geldi ama sonra yetişti gününe.
Bir sorun yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…