2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Arkadaşlar merhaba ikili test konuşulmaya başlanmış. Bu testi yaptırıp yaptirmama konusunda kararsızım. Sonuç olumsuz çıkarsa bebeğe herhangi bir tedavi şekli yok galiba ve hatali sonuçlar cikabiliyormus bu durumda hamilelik süreci anneye zehir olabilir. Çevremdeki bazı tecrubeli anneler yaptirmayacaklarini söylüyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

ben oğlumda yaptırmamıştım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum sonuçda müdahale edilmiyo ee bişey çıkarsa bebeği de aldırmayı düşünmeyiz o yüzden gerek yok bence

Biz ilk oglumda ne derse doktor yaptirdik bunda daha bilincliyiz esimle ortak kararimiz 2 li testi yaptirmayip 4 lu testi yaptirmak egerki bir rahatsizlik varsa oda doguma kadar kendimizi hazirlamak icin.rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin hepimize insallah.

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum risk faktörü yüksek çıkan bebek sağlıklı olabiliyor, ya da sağlıklı dedikleri bebek riskli doğabiliyor.. yanılma payı bu kadar yüksek bi test için maddi manevi bi emek harcamak ve gerilmek istemiyorum

Kızlar bana acil yardım edin iki saat önce gözümde bişey yoktu şimdi aynaya bi baktım yüzümü yıkarken resmen et parçası gibi bişey böyle bişey gördünüz mü hiç ya sinir oldum

Eklentiler

• IMG_3031.webp
    13 KB · Görüntüleme: 83
Evet canım içinde gözbebeğinin yanında hemen ya.
Tahmini olarak konuşuyorum büyük ihtimalle göz nezlesi Küçükken ben de de olmuştu böyle et parçası gibi bir şey gözünün içinde hareket ediyor bir kayboluyor bir geliyor yaşartıyor biraz bir göz doktoruna gitmen de fayda var damla filan veriyorlar ama hamile olduğunu belirtmeyi unutma

Bende 2li test yaptırmak istemiyorum ama bakalım o haftalar nir gelsin dr konusuruz yinede.3lu test var da 4luyu bilmiyodum

Merhaba , bende yaptırmayacağım.
Diğer hamileliklerümde de yaptrmadım. Olacağın önüne geçemeyiz carsa da kendimizi yeyip bitirmeden başka birşeye yaramaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…