2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
11 hafta hissettim oğlumu 2 gebeliklerde anneler tecrübeli olup hissedermiş

Benimde 1 boş 1 gelişmeyen 1 de ikizlerinin kalp atışları durdu.genetik tanı herşey yapıldı temiz çıktı.oğlum şansa dr imkansız derken tüp bebeğe başlayacağım gün hamile olduğumu öğrendim o gün iğneye başladılar bundada hemen başladılar.çok can yakıcı sonunda mutluluk var

Arkadaşlar midesinde şişkinlik yaşayan var mı ve ne yapıyorsunuz geçirmek için 2 gündür mahvoldum
Bende de şişkinlik var yediğim hiç bişeyi hazmedemiyorum çok az yememe rağmen böyle. Dr gaviscon ilaç yazdı ama çokta etkisi olmuyo sadece ağzıma gelen yemek tadına engel oluyo. Her gün 2 3 tane soda içiyorum çözümü olan varsa bende faydalanırım çok rahatsız edici bi durum

Teşekkür ediyorum canım yarın sabah doktora gideceğim :)

Benimgibi sürekli bir seyleryiyen var mi.emzirdigim için mi acaba.ama böyle giderse dogumhanenin kapısından zor sigarim.

Benimgibi sürekli bir seyleryiyen var mi.emzirdigim için mi acaba.ama böyle giderse dogumhanenin kapısından zor sigarim.
Bende yiyorum emzirmişim için istemesede canım yağsız şeyler annemde yazlıktayım kardeşimde burda bol yağlı salçalı soğanlı yapıyor yiyemiyorum.sandvic yapıyorum bol sıvı

Baş ağrısına baş ve işaret parmağınızın ortasını sıkın biraz acıyor özellikle baş ağrısı çekenlerin.birde saç diplerinizi çekin iyi geliyor .Ama o elin boşluğunu sıkmak ciddi işe yarıyor

Kızlar , hamilelikte saç boyama , boyatma hakkında ne düşünüyosunuz?
Kimileri boyanır diyor kimileri boyanmaz muallakta kaldım. Kontrolde soracağım doktora ama daha çok var.

Boyatanlar varmı aranızda?

Nerelerde oturuyorsunuz? Ben istanbul
Kimileri boyanır diyor kimileri boyanmaz muallakta kaldım. Kontrolde soracağım doktora ama daha çok var.

İlk tremester tehlikelideniyor.kimyasal geçebiliyormuş. Her gebeliklerimde dr kızartma şekerli alkol ve saç boyasından uzak durun dedi.kızımda 40 da boyattım.oğlumda 6 aydan sonra süte geçme ihtimali oğlum kolikti 3 ay sağdım zor emzirdiğim için

Hımm anladım canım tşk ederim hamile kaldığım ay boyatmıştım :)
Uzunca bir süre idare eder artık belki sizin gibi doğuma güzelleşerek girmek istersem , boyatabilirim son aylarda

Ben Kayseri de yaşıyorum...

Bende yiyorum emzirmişim için istemesede canım yağsız şeyler annemde yazlıktayım kardeşimde burda bol yağlı salçalı soğanlı yapıyor yiyemiyorum.sandvic yapıyorum bol sıvı
Ben allah ne verdiyse götürüyorum. Hatta evde olmayan şeyler isteyip eşimi gece gece market bile dolastiriyorum. Daha istediğim kiloya gelememisken.bu kadar çok yemek beni korkutuyor.

Arkadaşlar midesinde şişkinlik yaşayan var mı ve ne yapıyorsunuz geçirmek için 2 gündür mahvoldum
Ben haftalardır şiş geziyorum. Ne doğru düzgün bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum. İki lokma yesem kocaman oluyorum ve sığamıyorum kabıma. Bugün kontrolde dr.dan ilaç vs bişiler istedim ama normal dedi vermedi. Nasıl başa çıkıcam bilmiyorum bende

Kızlar baş ağrısı bende de çok olmaya başladı. Bir arkadaş demiş işaret parmağıyla baş parmağın arasındaki yeri sıkın diye. Bende yapıyorum bazen onu. Bazen de buna benzer bir yöntem daha uyguluyorum. Aynı yere ince bi beze sarılmış buz parçası koyup kafanızı kıpırdatmadan bir süre beklerseniz o da fayda ediyor. Ama buzun soğuğuna dayanabildiğiniz kadar dayanın. Zaten bi süre sonra istemsizce çekiyosunuz buzu.

Baş ağrısı için baş parmak ve işaret parmağının arasını sıkmaktan ziyade orayı bi parça buz eriyene kadar ovalayın inanın daha fazla faydası var ben öyle yapıyorum yoksa başedilmez

ben boyatamadım cnm çalışıyorum da minübüscü mehmet amca gibi geziyorum yarın sorucam doktoruma olmuyor çünkü çalışınca ,bı kadar hiç beklemeiştim kendimi çok bakımsız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…