2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar
Hayırlı olsun bebişleriniz
Benim 5+2 beta değeri 13000 lerdeydi
Kese göründü,kalp atışlarıda var şükür
Sezeryan olacağı için mart 2018 ortasında olacak doğum inşallah
Hepimize dertsiz ağrısız hamilelikler dilerim
Sağ sağlim alalım bebişlerinizi inşşş

Şimdiye kadar baş dönmesinden başka bir rahatsızlığım yok çok şükür

Pazar günü çok kötü oldum
Hastanede bütün değerler normal çıktı hiç bir sorun yok, ama ben gerçekden iyi değildim, doktor beni kovacaktı az kalsın
Gayet şyisin neyin var diye tutturdu

Ay sorma felaket bir nem var şöyle günlerce yağmur yağsa keşke :) bende adapazarında oturuyorum dr kim acaba ben hala dr arayışı içindeyim de

Kızlaarrr dün doğum günümdü ve şimdiye kadarki hediyelerin en güzelini aldım minik mucizemin kalp atışlarını duyduk ya inanılmaz bir duyguymuş bu arada midem çok sıkıntılı zaten reflü ve gastrit var doktor pulcet ve gaviscon double action verdi bugün sanki daha iyi gibiyim bidaha 5 hafta sonra gel dedi 2li test konusunda kararsızım. Tabiki sonuç hiç birşeyi değiştirmeyecek bilemedim ne yapsak

Desene Adapazarı bu sene hepimizi perişan etti canım. Benim doktorum Ersin Gürsel kızımda da ona gitmiştim. Muayenehanesi var Yeni Caminin orda. Doğumlarını adatıp ta yaptırıyo, kızımı beyhehekimde dünyaya getirdim oraya da gelmişti.

Ay sorma felaket bir nem var şöyle günlerce yağmur yağsa keşke :) bende adapazarında oturuyorum dr kim acaba ben hala dr arayışı içindeyim de

Sorma nem çok zorladı hamilelikte daha da zormuş Allah 5/6 aylık olanlara yardım etsin benim ilk gebeliğim o yüzden bir dr um yok etsin beyin adını çok duydum ama bi hastanede değil acil müdahale gerekse yapacağı birşey Yok diye gitmedim aslında ben birde doğumlarını beyhekimde yaptırıyor diye biliyordum o yüzden de istememiştim ama Adatıpta yaptırıyorsa Ersin beyle de bi görüşebilirim

Ben yaptırmayı düşünmüyorum cani. Kizimdada yaptirmamistim aldırma gibi bi düşüncenin varsa sen bilirsin ama ben aldırmak öyle bsey desede Dr o yüzden yapmicamda testi

Kanama ilişki sonrasında olduysa endişelenecek birşey yo ilk hamileliğimde bende de olmuştu başlarda, hamilelikle o bölgelerde daha çok kan dolaşımı oluyor ve daha hızlı kanama olabiliyor.

merhaba sevgili anneler şimdi benim sizlere bi sorum olucak ben çocuk çok severim ve oğlum 2 yaşında olmasına rağmen ikinciyi de isteyerek bilerek aşk ile yaptım lakin şöyle bi problem var içimi kavuruyor yaa ben bu hamileliğimde neden oğlumdaki kadar heyecanlı olamıyorum yani ilkinde deli gibiydim her yönden sever konuşur kıyafetler bakar çok özenirdim bunda öyle bi annelik hissi gelmedi geçen gün kalp atışlarını duyduğumda heyecanlandım tabiki ama oğlumda ağlamıştım mesela bunda daha çok canımın derdine düştüm sanki neden bilmiyorum düzelir mi ya karnımdakini de oğlum kadar sevmezsem

Kanama ilişki sonrasında olduysa endişelenecek birşey yo ilk hamileliğimde bende de olmuştu başlarda, hamilelikle o bölgelerde daha çok kan dolaşımı oluyor ve daha hızlı kanama olabiliyor.
içimi rahatlattınız insaallah öyledir tam anlamıyla kesilmedi ama azaldı.Doğuda ücra bi dag köyündeyiz ulaşım yok kendi memleketimde olsam coktan gitmistim burda imkanlar kısıtlı.İnsallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…