2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Gece ben de gaviscon içtim ama pek faydası olmadı şimdi biraz daha hafifledi inşallah gün içinde tekrarlamaz dünden beri iki kase çorba ile duruyorum çok yiyen birisi de değilim ama geçer inşallah

Kızlaaar dertlerimiz aynı bende de inanılmaz bir şişlik aç olmama rağmen hiçbirşey yiyemiyorum bu sefer midem ağrıyor açlıktan bişeler yemeye çalışıyorum ama yediklerimi kusuyorum işte ondan sonrası daha çok eziyet boğazımda midemde bir yanma öyle bir yanıyor ki kulaklarımdan ateş çıkıyor ne yapsam geçmiyor ne gaviscon ne soğuk süt ne ekmek o yanmayı geçirmiyor sürekli başım ağrıyor kusunca daha da artıyor zorlamadan dolayı artık ne yapacağımı bilmiyorum kızlar çok kötüyüm

Herkese günaydın.. Geceleri kalp carpintisindan uyuyamiyorum gündüz hic birsey yok geceleri kafami yastiga koydugum an kalp carpintim basliyor. Şaka gibi tansiyon ve nabiz ölctüğümde nabzim gayet normal 80 ama kalp carpintisi gibi hissediyorum. Ne zaman gecicek umutla bekliyorum o günü

Merhaba Hanımlar, ben ikizlere hamileyim ve şiddetli mide yanması ve ağzıma su gelmesi yaşıyorum. Beni biraz rahatlatacak öneriniz var mı? Sarı leblebi, maden suyu ve sakızı deniyorum fakat yeterli gelmiyor. Başka öneriniz var mı?

Ağza su gelmesini gaviscon şurup engelleyebilir

Kızlar , hamilelikte saç boyama , boyatma hakkında ne düşünüyosunuz?
Kimileri boyanır diyor kimileri boyanmaz muallakta kaldım. Kontrolde soracağım doktora ama daha çok var.

Boyatanlar varmı aranızda?
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 gun once boyatmistim doktoruma sordum hic bi sey olmaz dedi zaten genel olarak da 3. Aydan sonra izin veriyor organik boyayla boyasaniz iyi olur boyanın fetus uzerinde olumsuz bir etkisi gorulmemis bugune kadar fareler uzerinde deneyler yapilmis kat kat daha fazla kimyasal verildigi halde bebek farelere hic bir ters etki yapmamis ayrica bugune kadar literaturde boyadan etkilenipde bi sey olan tek bir bebek bile yokmus kisaca benim dr izin veriyor 3. Aydan sonra organik boyayla boyayabilirdin diyor

Kızlar dışarda içilen sigaranın bile kokusu çok kötü midemi bulandırıyor ne zaman bitecek bu bulantılar

günaydın arkadaşlar.Çok utanarak ve affınıza sığınarak soruyorum dün gece ilk defa ilişki oldu sonrasinda da kanama.Tedirgin oldum şu an azaldı biraz.Böyle bi durum yaşayan var mi doktoruma sormaya bile çekindim.Şehir dışındayız hala eğer devam ederse burda bi doktora gitmeyi düşünüyorum

Kızlar , hamilelikte saç boyama , boyatma hakkında ne düşünüyosunuz?
Kimileri boyanır diyor kimileri boyanmaz muallakta kaldım. Kontrolde soracağım doktora ama daha çok var.

Boyatanlar varmı aranızda?
Benim dr um kesinlikle boyatmayacaksın dedi. Adam Prof vardır bi bildiği allahtan benimde beyazlarım Yok :)

progestan fitil kullan keser kanamayı.. ya da acile gidip ultasonda baktır bişey olmuş mu

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum canim. Hatta yeni gidecegim dr istemiyormus bile.

Bana naneli seker cok iyigeldi canim bir dene istersen. Olipsler faln vardi ya naneli onlardan emiyorum aksamlari baya rahatlatiyor.

Kızlar mide bulantısı yetmezmiş gibi bir de üç gündür şiddetli baş ağrısı başladı patik içtim bir kaç kez yok geçmiyor. Herhalde havanın da etkisi var Adapazarı çok sıcak, nem desen istemediğimiz kadar. Bir yağmur yağsa diyorum artık. Kafam sıcakta n buharlaşıyo

Herkese merhaba..
Bir gece sol elim bir gece de sol bacagimda karincalanma oldu. Bu durumla karsilasan var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…