2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlaaar karnınız belirginleşmeye başladı mı? Benim şişkinlik var zaten koca göbekli oldum hamilelik göbeği daha mı alttan başlar acaba çok merak ediyorum ne zaman büyüycek

Aşermeler başladı mı arkadaşlar ekşi olan herşey aklıma geliyor
Sanırım ben de başladı. Akşam itibariyle market market gezmeye başladı eşim.ve şimdi yine canım biseyler istiyor.sipariş edi Cem.ilk hamileligim de hic böyle olmamisti.bunda ye ye doymak bilmiyorum.biliyorum mide bulantısı olanlar bi git yaaa diyordur eminim.ama bu da bana tuhaf geliyor.emzirdigim için mi acaba.çok mu kalori lazım nedir.

Kızlaaar karnınız belirginleşmeye başladı mı? Benim şişkinlik var zaten koca göbekli oldum hamilelik göbeği daha mı alttan başlar acaba çok merak ediyorum ne zaman büyüycek
Benim ilk hamilelikten kalma bi 6 aylık görünümlü göbek var zaten. O yuzden kimse anlamaz 6 aya kadar.kızım da da 6 aydan sonra çıkmaya başladı.ki böyle göbekli biri değildim o zamanlar.herkes nasıl hamilesin hiç belli olmuyor diyordu. E şimdi gene belli olmaz kilodan.

6.ayda belli olcaksa daha çoook varmış bende yavaş yavaş çıkar artık sanıyodum ilk hamilelik olunca tecrübesiz olunuyo böyle

Ahh kızlar zavallı miğdem.. ilk 3 ay bebek kandan mı yediklerimizden mi besleniyor kızlar

6.ayda belli olcaksa daha çoook varmış bende yavaş yavaş çıkar artık sanıyodum ilk hamilelik olunca tecrübesiz olunuyo böyle
Bir an önce çıksın insanlar aaa hamilemisin falan desin istiyorsun dimi bende hergün bakıyorum çıksın istiyorum hatta hiç kilo almayıp top gibi karnım olsun istiyorum ama ben şimdiden yanlara doğru genişledim popom büyüdü

evet canım yaptırıyo, bir dene istersen önemli olan senin içine sinmesi ve hangi doktorda rahat ettiğin. Gerçekten hamilelik zor bir süreç Allah yardımcımız olsun inşallah

Merhaba kizlar. umarim hersey yolunda gidiyordur .
mide bulantilarim gun gectikce artiyor .
canim cesit cesit seyler cekiyor. hic umadigim seyler bile aklima geliyor.
ya ben ki kahveyi sevmeyen biri canim kahve cekiyor yani asermeler basladi.
benim 3.cu hamileligim ve sanki ben bebegimi hissediyorum . bende gobegim bir an once ciksin istiyorum. hatta bir an once dogurmak istiyorum
cok yorgunum halsizim . ne yapacam ben boyle.

Aynen öyle hergün ayna karşısında incelemelerde bulunuyorum bi gün aa çıkmış biraz sanki diyorum başka gün yok çıkmamış diyorum pek hevesliyim top gibi göbek benimde hayalim ama hiç olcakmış gibi gelmiyo, seninkiler ikiz daha çabuk çıkar karnın

Kızlar kasık ağrılarım var sağlı sollu. Dün çamaşır sepetini kaldırdıktan sonra başladı diye tahmin ediyorum. Çok şiddetli değil ama ara ara hisssettiriyor kendini. Acaba birşey olmuşmudur? Rahim genişlediği için olabilir mi? Ben cok pimpiriğim gidip ultrasonla baktırsam mı acaba duruyo mu diye???

Kizlar bu sabah hapsirmamla burnumdan kanlar akmaya basladi. Cok korktum. Ama sanirim sicak havalar ve hamilelikle birlikte burun tikanikligi yasamaya baslamamla ilgili. Tikaniklik icin bi formulunuz var mi tuzlu su hariç

Kızlar internette evde cinsiyet belirleme yöntemleri diye yazılar videolar gördüm, karbonatla çamaşır suyuyla ya da mor lahana suyuyla yapıyolar. Evde çamaşır suyu vardı denedim bende çamaşır suyuna biraz idrarımdan döktüm ve çok köpürdü teste göre bu erkek demek:) pek köpürmezse kız demekmiş tutar mı bilmem. Ben yaz tatilindeyim evde çok sıkılınca bunlara sardım

Benim şuan kendi pantalonlarım olmuyor aslında 2kg aldım ama karnım şişti ama daha sanki kilo almışımda göbek yapmışım gibi gözüküyor hamile karnı gibi gözükmüyor Bilmiyorum sizler giyiyormusunuz ama ben şuan 38 beden hamile pantalonu giyiyorum ikizler sıkışmasın çok rahat oluyor

Canım ben çamaşır makinasını iki defada boşaltıp asıyorum tek seferde sepete boşaltıp ağır kaldırmıyorum sende dikkat et. Ben bugün ilk defa evimi süpürüp sildim balkonlarımı yıkadım :) hamile kaldığımdan buyana yapmıyordum :)

Kızlar çamaşır sepetini kaldırmaktan bir zarar gelirmi?
ben de keşke öyle yapsaydım dedim bundan sonra daha dikkat edicem. Ama bişey olsa cok siddetli ağrım olurdu dimi üstünden 2 gün geçti kanamam falan olurdu dimi. Ben hep böyle takıyorum herseye heraldee ne Zaman ki bebeğin hareketlerini hissedicem o zman bi rahatlık gelicek bana anlicam ki hep orda.. nasıl geçecek zaman allahım koru yarabbim

Kizlar bu sabah hapsirmamla burnumdan kanlar akmaya basladi. Cok korktum. Ama sanirim sicak havalar ve hamilelikle birlikte burun tikanikligi yasamaya baslamamla ilgili. Tikaniklik icin bi formulunuz var mi tuzlu su hariç
benim de 7. haftada burnum çok kanıyodu sonra düzeldi kendiliğinden. hamilelikte oluyormuş

:)
baya güldüm . ben çok halsizim onları yapmaya bile üşenirim yatıyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…