2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Aynen canım benim de oğlum 2 yaşında ve çok isteyerek 2.bebeğimizi yaptık ama bir burukluk var oğlumda ilk öğrendiğim andan itibaren günlük tutmuştum bunda da heyecanla test yaptırdım ama hala tek satır yazamadım suçluluk hissediyorum karnımdakine karşı ben de.. ama sebebini de oğluma bağlıyorum çünkü onun şu an çok ilgiye oyuna ihtiyacı var onunla oynamaktan düşünmeye fıırsat olmuyor.. ama ben inanıyorum karnımızdakiler de onları ne kadar çok sevdiğimizi hissediyorlardır :)

Karın ne zaman çıkacak gerçekten de? Benim karnım dışımda heryerim büyüdü

Benim karnım oğlumda 5 aydan sonra belirginleşmişti canım zayıf olduğum halde ancak o zaman hamile gibiydim.Kilolu olanlarda mesela daha geç belli oluyor yapısal tamamen.

Kilolu da değilim sürekli bakıyorum karnım çıkmış mı diye

O zaman 4 ay civarı kendin hissedersin,farkedersin ama dışardan belirgin olması 5 ay ve sonrası.Şimdi vakit geçmiyor gibi gelse de 9 ay su gibi akıp geçiyor.Ben şimdi oğlumun bebeklik resimlerine bakıp bakıp Özlem gideriyorum.Her vaktin büyüsü hissiyatı çok özel.Keyfini çıkarmaya bak

Ben yeri geliyor koltuğu da kaldırıyorum, başka şeylerde kaldırıyorum, mecbur yapıyoruz. Bebek iyi korunuyor merak etmeyin düşecekse yattığın yerde de düşer.

Aynen canım benim de oğlum 2 yaşında ve çok isteyerek 2.bebeğimizi yaptık ama bir
Çok haklısın Bnm ilk olacak inşallah merak ediyorum ne zaman karnım çıkacak ne zaman hissetcem diye

Selam mart annelerinasılsınız? Benim 6 Nisa'n görünüyor ama oğlum sezaryen olarak dünyaya gelmişti.malum sezaryende bir iki hafta önden alıyorlar, yani ben de ucundan sonundan mart annesi olabilirimşimdi size bir sorum olacak, ben dün dr gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik. Ben vajinal istememiştim ama bebeği göremeyince evham yaptımsiz kesede bebeğinizi kaç haftalıkken gördünüz? Ben dün 5+5tim

Bende 5+3 ken gitmistim kese gorunmustu 1 hafta sonraya randevu verdi kalp atisini dinlemek icin.normal cnm.

Çok normall stres yapma...
6+3 te zor gördük. Kalp atışlarını gördü doktor birkaç saniye dinletti ama. Önümzdeki haftalara inşallah

Bende 5+3 ken gitmistim kese gorunmustu 1 hafta sonraya randevu verdi kalp atisini dinlemek icin.normal cnm.
Karnından kalp atışını duydun mu bir hafta sonra canım?teşekkür ederim
Çok normall stres yapma...
6+3 te zor gördük. Kalp atışlarını gördü doktor birkaç saniye dinletti ama. Önümzdeki haftalara inşallah
teşekkür ederim, içim rahatladı kızlar

Korkma canım allah korur onu bi çok kişi bu dönemi haberi bile olmadan ne işler yaparak geçiriyorlar da birşey olmuyor ama tabi tedbirli olmakta fayda var içini ferah tut sen, o korku endişe kucağımıza alana kadar hiç geçmicek sanırım her dr a gideceğimin gecesi uyuyamıyorum ama o minik kalplerinin sesini duyunca keyfim yerine gelip akşama kadar uyuyorum

Walla diğer doğumlardan ufak bir göbek kalmıştı zaten bende. şuan sadece 1 kilo aldım 56 kiloyla hamile kaldım ama göbek bakınca 5 aylık gibi şişkinlikmidir nedir anlayamadım?
Hatta dışarda bugün iki kişi bebek mi geliyor diye sordu , kaç aylık diyince utandım sanırım göbekten, üç bitiyor dedim. Daha 7 haftalığım oysaki

Kızlar , hamilelikte saç boyama , boyatma hakkında ne düşünüyosunuz?
Kimileri boyanır diyor kimileri boyanmaz muallakta kaldım. Kontrolde soracağım doktora ama daha çok var.

Boyatanlar varmı aranızda?
Benim doktorum saç boyama yok dedi
Hamile kalırsam diye bende daha önce kendi rengine boyamistim zaten

Troidlerine bakildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…