- 3 Mart 2017
- 405
- 434
- 23
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.861
merhaba sevgili anneler şimdi benim sizlere bi sorum olucak ben çocuk çok severim ve oğlum 2 yaşında olmasına rağmen ikinciyi de isteyerek bilerek aşk ile yaptım lakin şöyle bi problem var içimi kavuruyor yaa ben bu hamileliğimde neden oğlumdaki kadar heyecanlı olamıyorum yani ilkinde deli gibiydim her yönden sever konuşur kıyafetler bakar çok özenirdim bunda öyle bi annelik hissi gelmedi geçen gün kalp atışlarını duyduğumda heyecanlandım tabiki ama oğlumda ağlamıştım mesela bunda daha çok canımın derdine düştüm sanki neden bilmiyorum düzelir mi ya karnımdakini de oğlum kadar sevmezsem
Karın ne zaman çıkacak gerçekten de? Benim karnım dışımda heryerim büyüdü
Kilolu da değilim sürekli bakıyorum karnım çıkmış mı diyeBenim karnım oğlumda 5 aydan sonra belirginleşmişti canım zayıf olduğum halde ancak o zaman hamile gibiydim.Kilolu olanlarda mesela daha geç belli oluyor yapısal tamamen.
Kilolu da değilim sürekli bakıyorum karnım çıkmış mı diye
Ben yeri geliyor koltuğu da kaldırıyorum, başka şeylerde kaldırıyorum, mecbur yapıyoruz. Bebek iyi korunuyor merak etmeyin düşecekse yattığın yerde de düşer.Kızlar çamaşır sepetini kaldırmaktan bir zarar gelirmi?
ben de keşke öyle yapsaydım dedim bundan sonra daha dikkat edicem. Ama bişey olsa cok siddetli ağrım olurdu dimi üstünden 2 gün geçti kanamam falan olurdu dimi. Ben hep böyle takıyorum herseye heraldee ne Zaman ki bebeğin hareketlerini hissedicem o zman bi rahatlık gelicek bana anlicam ki hep orda.. nasıl geçecek zaman allahım koru yarabbim
Nette pek bisey bulamadim sonradan youtubede bi kanal buldum. Cok faydali bilgiler var tavsiye ederim. Op. Dr. Banu ciftci kanalin adibenim de 7. haftada burnum çok kanıyodu sonra düzeldi kendiliğinden. hamilelikte oluyormuş
Aynen canım benim de oğlum 2 yaşında ve çok isteyerek 2.bebeğimizi yaptık ama bir
Çok haklısınO zaman 4 ay civarı kendin hissedersin,farkedersin ama dışardan belirgin olması 5 ay ve sonrası.Şimdi vakit geçmiyor gibi gelse de 9 ay su gibi akıp geçiyor.Ben şimdi oğlumun bebeklik resimlerine bakıp bakıp Özlem gideriyorum.Her vaktin büyüsü hissiyatı çok özel.Keyfini çıkarmaya bak
Bende 5+3 ken gitmistim kese gorunmustu 1 hafta sonraya randevu verdi kalp atisini dinlemek icin.normal cnm.Selam mart annelerinasılsınız? Benim 6 Nisa'n görünüyor ama oğlum sezaryen olarak dünyaya gelmişti.malum sezaryende bir iki hafta önden alıyorlar, yani ben de ucundan sonundan mart annesi olabilirim şimdi size bir sorum olacak, ben dün dr gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik. Ben vajinal istememiştim ama bebeği göremeyince evham yaptım siz kesede bebeğinizi kaç haftalıkken gördünüz? Ben dün 5+5tim
Çok normall stres yapma...Selam mart annelerinasılsınız? Benim 6 Nisa'n görünüyor ama oğlum sezaryen olarak dünyaya gelmişti.malum sezaryende bir iki hafta önden alıyorlar, yani ben de ucundan sonundan mart annesi olabilirim şimdi size bir sorum olacak, ben dün dr gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik. Ben vajinal istememiştim ama bebeği göremeyince evham yaptım siz kesede bebeğinizi kaç haftalıkken gördünüz? Ben dün 5+5tim
Canım içimi rahatlattın cok saol.. geç ve zor gelince bebiş insan pimpirikleniyor.Ben yeri geliyor koltuğu da kaldırıyorum, başka şeylerde kaldırıyorum, mecbur yapıyoruz. Bebek iyi korunuyor merak etmeyin düşecekse yattığın yerde de düşer.
Karnından kalp atışını duydun mu bir hafta sonra canım?teşekkür ederimBende 5+3 ken gitmistim kese gorunmustu 1 hafta sonraya randevu verdi kalp atisini dinlemek icin.normal cnm.
teşekkür ederim, içim rahatladı kızlarÇok normall stres yapma...
6+3 te zor gördük. Kalp atışlarını gördü doktor birkaç saniye dinletti ama. Önümzdeki haftalara inşallah
Bende aksine çok rahat bir insanımCanım içimi rahatlattın cok saol.. geç ve zor gelince bebiş insan pimpirikleniyor.
Yarin randevum bakalim.insallah duyariz.Karnından kalp atışını duydun mu bir hafta sonra canım?teşekkür ederim
teşekkür ederim, içim rahatladı kızlar
Korkma canım allah korur onu bi çok kişi bu dönemi haberi bile olmadan ne işler yaparak geçiriyorlar da birşey olmuyor ama tabi tedbirli olmakta fayda var içini ferah tut sen, o korku endişe kucağımıza alana kadar hiç geçmicek sanırım her dr a gideceğimin gecesi uyuyamıyorum ama o minik kalplerinin sesini duyunca keyfim yerine gelip akşama kadar uyuyorumKızlar çamaşır sepetini kaldırmaktan bir zarar gelirmi?
ben de keşke öyle yapsaydım dedim bundan sonra daha dikkat edicem. Ama bişey olsa cok siddetli ağrım olurdu dimi üstünden 2 gün geçti kanamam falan olurdu dimi. Ben hep böyle takıyorum herseye heraldee ne Zaman ki bebeğin hareketlerini hissedicem o zman bi rahatlık gelicek bana anlicam ki hep orda.. nasıl geçecek zaman allahım koru yarabbim
Benim ikiz ya 5. Aya kalmaz dimi karnımın çıkmasıBenim karnım oğlumda 5 aydan sonra belirginleşmişti canım zayıf olduğum halde ancak o zaman hamile gibiydim.Kilolu olanlarda mesela daha geç belli oluyor yapısal tamamen.
Benim doktorum saç boyama yok dediKızlar , hamilelikte saç boyama , boyatma hakkında ne düşünüyosunuz?
Kimileri boyanır diyor kimileri boyanmaz muallakta kaldım. Kontrolde soracağım doktora ama daha çok var.
Boyatanlar varmı aranızda?
Troidlerine bakildimiHerkese günaydın.. Geceleri kalp carpintisindan uyuyamiyorum gündüz hic birsey yok geceleri kafami yastiga koydugum an kalp carpintim basliyor. Şaka gibitansiyon ve nabiz ölctüğümde nabzim gayet normal 80 ama kalp carpintisi gibi hissediyorum. Ne zaman gecicek umutla bekliyorum o günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?