2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Doktoruna söylemelisin ayıp değil doğal bişey bu ben ilk bebeğimi ilişki sonrası kaybettim seni korkutmak istemem ama önlem alman gereken ilaçlar olabilir

Canım al bendende o kadar tartıda kilo gözükmüyor benim ama göbeğim kocaman 5 aylık gibi kaslar iyice kendini bıraktı doğumdan sonra iyi bir sporu hakettik

Hamilelik depresyonda yapabiliyor bence farkında olmadan öyle bir ruh halindeyim bende öyle hissediyorum bazen üstelik 2 kayıptan sonra çok istediğimiz ilk bebeğimiz olacak inşallah

Benim ikiz ya 5. Aya kalmaz dimi karnımın çıkması inşallah daha önce belli olur

Benim ikiz kardeşlerim var annemden biliyorum devasa bir karnın olacak merak etme bu hissi doruklarına kadar yaşayanların başını sen çekeceksin 5 ay senin için geç canım sen bizden bir adım önde başlarsın göbiş büyütmeye:)

Mrb arkadaşlar bizde bugün 8+4 olduk geçen sağlık ocağından rutin testler istedi ebe yaptırdım ama sonuçlarda Demir düşük Demir bağlama yüksek kan değerleri kırmızı beyaz kan düşük b12 düşük vitamin d düşük ve açlık şekeri yüksek çıkmış bendeki aşırı halsizlik ve saç dökülmesinin sebebi bu sanırım Ki hiç takatim Yok dişlerim sızlıyor arada sizce ne yapmalıyım önereceğiniz bişeyler var mı şu an da şehir dışında tatildeyim dönünce direkt doktora gideceğim ama en azından şunu bunu Yemen iyi olur diye tavsiyelerinize ihtiyacım var bu durum moralimi çok bozdu bir de arada tansiyon ölçüyorum genelde 14/9 çıkıyor ebe yüksek dedi bu yaşta şeker tansiyon ve hamilelelik gerçekten sıkıntı yüzünden mı oldu böyle bilmiyorum çok kafam karışık

Geçmiş olsun , güzel beslenme birde doktor tavsiyesiyle takviye alırsanız herşey hallolur inşallah...
Benim de b12 sınırdaymış bana bol bol hayvansal gıdalar tüket dedi aile hekimi.

İkinci gebeliğimde bende de şeker yüksek çıktı buna bağlı insülin kullanmıştım. Ama bendeki tokluk şekeri problemliydi . Belki gebeliğimin başlarında da vardı ben 27. Haftamda öğrenmiştim şeker yüklemesinde.
Takma kafana , sağlıklı beslenmeye çalış , ekmeği az tüket bırakabiliyorsan tamamen bırak , karbonhidrata dikkat et... Zaten doktorun sana söyleyecektie , gerekli görürsede diyet yazar , hem düşük olan vitaminlerin dengelenir hemde tansiyon ve şekeri dengede tutarsınız...
Rabbime emanetler , içini ferah tut , herşey güzel olacak

günaydın kızlar bugün randevum var belki cinsiyetinide gösterir yarın 12 haftalık oluyoruz çünki benim 1 hafta ileriden gidiyor ,bende oğlumda şeker yüklemesi falan yaptırmamıştım ense ölçümü yaptırıcam diğer testleri yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik

Günaydın kızlar çok heyecanlıyım iki saat sonda randevunuz var dün çok rahatsızdım aşırı takatizlik baş dönmesi beni mahf etti.
Ayrıca bi komşusunuz hamile olduğumu öğrendi bana bi bakışı vardı İnanın gece uyurken bile etlisindeydim ve sürekli kendimi okuyordum. İnanırım ben nazara Ve çok korkarım.

Hadi bakalım inşallh . Ne hissediyorsun kız mı erkek mi?

Bende de aynı durum var kocaman bir göbeğim var halbu ki sadece yarım kilo aldım :) amaaan boşver salla gitsin yeter ki sağlıklı doğsunlar

Ay sorma felaket bir nem var şöyle günlerce yağmur yağsa keşke :) bende adapazarında oturuyorum dr kim acaba ben hala dr arayışı içindeyim de
konakta bir kadin var sakaryada adini ben unuttum gozluklu esmer bi kadin bende jocaelideyim..hatta kadin lotus dogum bilenyaptiriyormus.ona git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…