2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Meraba kızlar, umarım herkes iyidir. İki gundür kasığımdaki agrı kayboldu siz de durumlar nasıl kafama takıldı da size de sorayım dedim.

günaydın arkadaşlar kendimi gazman gibi hissediyorum ya devasa bi gaz kütlesi var içimde beni terk etmek istemeyen .
Aynen ben de de durumlar oyle cnm yemek yemiyorum tansiyonum dusuyor midem kıyılıyor sanki yiyorum bu seferde hazmedemiyorum bir de artı olarak gaz sıkıntısı yapıyor ne yersem yeyim.

Meraba kızlar, umarım herkes iyidir. İki gundür kasığımdaki agrı kayboldu siz de durumlar nasıl kafama takıldı da size de sorayım dedim.
benim kasık ağrım oğlum da 9 ay vardı neredeyse doğumla birlikte kaybolmuştu bunda daha başlmadı çok şükür inşallah da başlamaz çünkü merdivenden çıkarken bile çok zorlanıyodum

konakta bir kadin var sakaryada adini ben unuttum gozluklu esmer bi kadin bende jocaelideyim..hatta kadin lotus dogum bilenyaptiriyormus.ona git istersen
Sevilay hanım çok kalabalık ve çok açıklama yapmıyormuş ben zaten ikiz gebeliğim riskliyim o yüzden biraz daha hassasım daha fazla ilgi bilgi anlatım bekliyorum canım o yüzden tercih etmedim

benim kasık ağrım oğlum da 9 ay vardı neredeyse doğumla birlikte kaybolmuştu bunda daha başlmadı çok şükür inşallah da başlamaz çünkü merdivenden çıkarken bile çok zorlanıyodum
Baya kasık agrım vardı dediğiniz gibi merdiven cıkarken de zorluyordu birden agrı kaybolunca endişelendim salı gunu randevum var o gunu iple cekıyorum bi sorun yoktur umarım

Baya kasık agrım vardı dediğiniz gibi merdiven cıkarken de zorluyordu birden agrı kaybolunca endişelendim salı gunu randevum var o gunu iple cekıyorum bi sorun yoktur umarım
umarım bi problem yoktur iki gün önce bir iki saatlik bi ağrı geldi sonra ayaklarım havada uzandım biraz, sonra kayboldu .

mrb hanımlar ben mıgde bulantısından kusmaktan hala kurtulamadım ıkı gunde bı gıdıp serum alıyorum vucut dırencım dustugunden asşırı bıtkınım vucudum besınsız ve susuz kalmasından kaynaklı dıger problemlerı saymak ıstemıyorum bile bu surecı benım gıbı agır gecıren varmı

Kizlaarrrr.... Felaket derecede bacaklarim ağrıyor ozellikle geceleri 3 4 gbi hep uyanıyorum agrisindan. huzursuz bacak sendromu gibi ayni. Napicam bilmiyorum zaten mide problemlerim gun icinde cok.yoruyor beni. Bide geceleri bu cikinca cok kotu oldum parol vs icsem.ise yararmi acaba

bu haftadan sonra hafifler inşallah ,zor durum seni buradaki herkes çok iyi anlar cnm sabrediceksin yapacak bir şey yok ,her bünye farklı bende oğlumda senin gibiydim bunda hafif geçirdim çok şükür

Çok dayanamayacak gibiysen iç doktorunun önerdiği bir ağrı kesiciyi. Bende de oluyordu ilk haftalarda bacak ağrısı şuan geçti. Benimde uyandığımda ayaklarımın altı çok fena acıyor çözemedim. saatlerce yol yürümüşüm gibi...

Kızlar doktordan geldik çok şükür herşey yolunda
9+1 gözüküyor bebeğimiz.
Doktorumdan biraz fırça yedim başka doktorlara da gittiğim için :) açıkcası haklı da sayılır ama bende haklıyım üç bebek kayıp ettim bundan önce merak içindeyim ama sakinleşmem lazım artık Ve olayı akışına bırakamam lazım.
Yarın diyetisyende randevum vardı ama gitmeme kararı aldım az az sık sık kendim yiyip kendime dikkat edicem ve inşallah herşey çok güzel olacak buna inanıyorum
Bizide doktor üç hafta sonraya çağırdı

miğde bulantısı ilacı kullanıyo musun canım ben de çok kötürdüm dr ilaç verdi biraz daha iyiyim

Arkadaşlar merhaba 5 gündür süren ishalim var gün içinde çok sık çıkmıyorum ama çıktığımda da ishal bebeğe bir zararı olur mu dr a küme gıtmelıyım kadın Doğuma mı dahiliye mi acaba

Geçmiş olsun...
Önce kendi doktorunuz varsa kadın doğumcu ona sorun bence...

Herkese merhaba..
Bir gece sol elim bir gece de sol bacagimda karincalanma oldu. Bu durumla karsilasan var mi acaba
benim oğluma hamileyken ellerim karıncalanıyordu bileklerimden, hatta bazen kolumu hissetmekte güçlük çekiyordum, çok sürmedi ama geçti 1 hafta gibi

bunu ben de yaşıyorum ama normalmiş gibi geliyor, çünkü artık başımıza ne geleceğini biliyoruz, ilk heyecanımızın olmaması normalmiş gibi geliyor, oğlumda sürekli onu düşünüyordum, şimdi bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor :)

Kızlaaar karnınız belirginleşmeye başladı mı? Benim şişkinlik var zaten koca göbekli oldum hamilelik göbeği daha mı alttan başlar acaba çok merak ediyorum ne zaman büyüycek
benim oğlumdan hediye :) bir sezeryan göbeğim durduğu için biraz kestiremiyorum büyüdü mü büyümedi mi karnım diye, bazen sanki az da olsa büyümüş gibi geliyor, ama emin olamiyorum:)

ishal vücudun susuz kalması demek olduğu için uzun süreli ishal belki ona da etki eder mi bilmiyorum, sen tabi biliyorsundur haşlama patates, ishal yemekleri filan yiyip, bol su içiyorsun değil mi, ben olsam kadın doğuma giderdim öncelikle, o sevkederse dahiliyeye giderdim, çünkü dahiliyeci kadın doğuma da gitmeni isteyebilir öncelikle,

Herkese merhaba..
Bir gece sol elim bir gece de sol bacagimda karincalanma oldu. Bu durumla karsilasan var mi acaba
benim oğluma hamileyken ellerim karıncalanıyordu bileklerimden, hatta bazen kolumu hissetmekte güçlük çekiyordum, çok sürmedi ama geçti 1 hafta gibi

bunu ben de yaşıyorum ama normalmiş gibi geliyor, çünkü artık başımıza ne geleceğini biliyoruz, ilk heyecanımızın olmaması normalmiş gibi geliyor, oğlumda sürekli onu düşünüyordum, şimdi bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor :)

Kızlaaar karnınız belirginleşmeye başladı mı? Benim şişkinlik var zaten koca göbekli oldum hamilelik göbeği daha mı alttan başlar acaba çok merak ediyorum ne zaman büyüycek
benim oğlumdan hediye :) bir sezeryan göbeğim durduğu için biraz kestiremiyorum büyüdü mü büyümedi mi karnım diye, bazen sanki az da olsa büyümüş gibi geliyor, ama emin olamiyorum:)

ishal vücudun susuz kalması demek olduğu için uzun süreli ishal belki ona da etki eder mi bilmiyorum, sen tabi biliyorsundur haşlama patates, ishal yemekleri filan yiyip, bol su içiyorsun değil mi, ben olsam kadın doğuma giderdim öncelikle, o sevkederse dahiliyeye giderdim, çünkü dahiliyeci kadın doğuma da gitmeni isteyebilir öncelikle diye düşünüyorum, tabi yine sen bilirsin elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…