- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #5.901
Benim doktorum daha bir şey söylemedi ama isterse bu testi yaptırıp yaptirmamanin artı ve eksilerini soracağimBen de yaptırmayı düşünmüyorum canim. Hatta yeni gidecegim dr istemiyormus bile.
Aynen ben de de durumlar oyle cnm yemek yemiyorum tansiyonum dusuyor midem kıyılıyor sanki yiyorum bu seferde hazmedemiyorum bir de artı olarak gaz sıkıntısı yapıyor ne yersem yeyim.günaydın arkadaşlar kendimi gazman gibi hissediyorum ya devasa bi gaz kütlesi var içimde beni terk etmek istemeyen .
ben azar azar yemeye çalışıyorum canım yoksa çok miğdem bulanıyo o daha dayanılmaz oluyoAynen ben de de durumlar oyle cnm yemek yemiyorum tansiyonum dusuyor midem kıyılıyor sanki yiyorum bu seferde hazmedemiyorum bir de artı olarak gaz sıkıntısı yapıyor ne yersem yeyim.
benim kasık ağrım oğlum da 9 ay vardı neredeyse doğumla birlikte kaybolmuştu bunda daha başlmadı çok şükür inşallah da başlamaz çünkü merdivenden çıkarken bile çok zorlanıyodumMeraba kızlar, umarım herkes iyidir. İki gundür kasığımdaki agrı kayboldu siz de durumlar nasıl kafama takıldı da size de sorayım dedim.
Sevilay hanım çok kalabalık ve çok açıklama yapmıyormuş ben zaten ikiz gebeliğim riskliyim o yüzden biraz daha hassasım daha fazla ilgi bilgi anlatım bekliyorum canım o yüzden tercih etmedimkonakta bir kadin var sakaryada adini ben unuttum gozluklu esmer bi kadin bende jocaelideyim..hatta kadin lotus dogum bilenyaptiriyormus.ona git istersen
Baya kasık agrım vardı dediğiniz gibi merdiven cıkarken de zorluyordu birden agrı kaybolunca endişelendim salı gunu randevum var o gunu iple cekıyorum bi sorun yoktur umarımbenim kasık ağrım oğlum da 9 ay vardı neredeyse doğumla birlikte kaybolmuştu bunda daha başlmadı çok şükür inşallah da başlamaz çünkü merdivenden çıkarken bile çok zorlanıyodum
umarım bi problem yoktur iki gün önce bir iki saatlik bi ağrı geldi sonra ayaklarım havada uzandım biraz, sonra kayboldu .Baya kasık agrım vardı dediğiniz gibi merdiven cıkarken de zorluyordu birden agrı kaybolunca endişelendim salı gunu randevum var o gunu iple cekıyorum bi sorun yoktur umarım
mrb hanımlar ben mıgde bulantısından kusmaktan hala kurtulamadım ıkı gunde bı gıdıp serum alıyorum vucut dırencım dustugunden asşırı bıtkınım vucudum besınsız ve susuz kalmasından kaynaklı dıger problemlerı saymak ıstemıyorum bile bu surecı benım gıbı agır gecıren varmı
Çok dayanamayacak gibiysen iç doktorunun önerdiği bir ağrı kesiciyi. Bende de oluyordu ilk haftalarda bacak ağrısı şuan geçti. Benimde uyandığımda ayaklarımın altı çok fena acıyor çözemedim.Kizlaarrrr.... Felaket derecede bacaklarim ağrıyor ozellikle geceleri 3 4 gbi hep uyanıyorum agrisindan. huzursuz bacak sendromu gibi ayni. Napicam bilmiyorum zaten mide problemlerim gun icinde cok.yoruyor beni. Bide geceleri bu cikinca cok kotu oldumparol vs icsem.ise yararmi acaba
miğde bulantısı ilacı kullanıyo musun canım ben de çok kötürdüm dr ilaç verdi biraz daha iyiyimmrb hanımlar ben mıgde bulantısından kusmaktan hala kurtulamadım ıkı gunde bı gıdıp serum alıyorum vucut dırencım dustugunden asşırı bıtkınım vucudum besınsız ve susuz kalmasından kaynaklı dıger problemlerı saymak ıstemıyorum bile bu surecı benım gıbı agır gecıren varmı
Geçmiş olsun...Arkadaşlar merhaba 5 gündür süren ishalim var gün içinde çok sık çıkmıyorum ama çıktığımda da ishal bebeğe bir zararı olur mu dr a küme gıtmelıyım kadın Doğuma mı dahiliye mi acaba
kullanıyorum da ıse yaramıyor cnm zaten ılacta durmuyor mıgdemde zofer ı damar yoluyla verıyorlar artık oda benı sadece bır ogun tutuyor malesefmiğde bulantısı ilacı kullanıyo musun canım ben de çok kötürdüm dr ilaç verdi biraz daha iyiyim
benim oğluma hamileyken ellerim karıncalanıyordu bileklerimden, hatta bazen kolumu hissetmekte güçlük çekiyordum, çok sürmedi ama geçti 1 hafta gibiHerkese merhaba..
Bir gece sol elim bir gece de sol bacagimda karincalanma oldu. Bu durumla karsilasan var mi acaba
bunu ben de yaşıyorum ama normalmiş gibi geliyor, çünkü artık başımıza ne geleceğini biliyoruz, ilk heyecanımızın olmaması normalmiş gibi geliyor, oğlumda sürekli onu düşünüyordum, şimdi bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor :)merhaba sevgili anneler şimdi benim sizlere bi sorum olucak ben çocuk çok severim ve oğlum 2 yaşında olmasına rağmen ikinciyi de isteyerek bilerek aşk ile yaptım lakin şöyle bi problem var içimi kavuruyor yaa ben bu hamileliğimde neden oğlumdaki kadar heyecanlı olamıyorum yani ilkinde deli gibiydim her yönden sever konuşur kıyafetler bakar çok özenirdim bunda öyle bi annelik hissi gelmedi geçen gün kalp atışlarını duyduğumda heyecanlandım tabiki ama oğlumda ağlamıştım mesela bunda daha çok canımın derdine düştüm sanki neden bilmiyorum düzelir mi ya karnımdakini de oğlum kadar sevmezsem
benim oğlumdan hediye :) bir sezeryan göbeğim durduğu için biraz kestiremiyorum büyüdü mü büyümedi mi karnım diye, bazen sanki az da olsa büyümüş gibi geliyor, ama emin olamiyorum:)Kızlaaar karnınız belirginleşmeye başladı mı? Benim şişkinlik var zaten koca göbekli oldumhamilelik göbeği daha mı alttan başlar acaba çok merak ediyorum ne zaman büyüycek
ishal vücudun susuz kalması demek olduğu için uzun süreli ishal belki ona da etki eder mi bilmiyorum, sen tabi biliyorsundur haşlama patates, ishal yemekleri filan yiyip, bol su içiyorsun değil mi, ben olsam kadın doğuma giderdim öncelikle, o sevkederse dahiliyeye giderdim, çünkü dahiliyeci kadın doğuma da gitmeni isteyebilir öncelikle,Arkadaşlar merhaba 5 gündür süren ishalim var gün içinde çok sık çıkmıyorum ama çıktığımda da ishal bebeğe bir zararı olur mu dr a küme gıtmelıyım kadın Doğuma mı dahiliye mi acaba
benim oğluma hamileyken ellerim karıncalanıyordu bileklerimden, hatta bazen kolumu hissetmekte güçlük çekiyordum, çok sürmedi ama geçti 1 hafta gibiHerkese merhaba..
Bir gece sol elim bir gece de sol bacagimda karincalanma oldu. Bu durumla karsilasan var mi acaba
bunu ben de yaşıyorum ama normalmiş gibi geliyor, çünkü artık başımıza ne geleceğini biliyoruz, ilk heyecanımızın olmaması normalmiş gibi geliyor, oğlumda sürekli onu düşünüyordum, şimdi bazen hamile olduğumu unuttuğum oluyor :)merhaba sevgili anneler şimdi benim sizlere bi sorum olucak ben çocuk çok severim ve oğlum 2 yaşında olmasına rağmen ikinciyi de isteyerek bilerek aşk ile yaptım lakin şöyle bi problem var içimi kavuruyor yaa ben bu hamileliğimde neden oğlumdaki kadar heyecanlı olamıyorum yani ilkinde deli gibiydim her yönden sever konuşur kıyafetler bakar çok özenirdim bunda öyle bi annelik hissi gelmedi geçen gün kalp atışlarını duyduğumda heyecanlandım tabiki ama oğlumda ağlamıştım mesela bunda daha çok canımın derdine düştüm sanki neden bilmiyorum düzelir mi ya karnımdakini de oğlum kadar sevmezsem
benim oğlumdan hediye :) bir sezeryan göbeğim durduğu için biraz kestiremiyorum büyüdü mü büyümedi mi karnım diye, bazen sanki az da olsa büyümüş gibi geliyor, ama emin olamiyorum:)Kızlaaar karnınız belirginleşmeye başladı mı? Benim şişkinlik var zaten koca göbekli oldumhamilelik göbeği daha mı alttan başlar acaba çok merak ediyorum ne zaman büyüycek
ishal vücudun susuz kalması demek olduğu için uzun süreli ishal belki ona da etki eder mi bilmiyorum, sen tabi biliyorsundur haşlama patates, ishal yemekleri filan yiyip, bol su içiyorsun değil mi, ben olsam kadın doğuma giderdim öncelikle, o sevkederse dahiliyeye giderdim, çünkü dahiliyeci kadın doğuma da gitmeni isteyebilir öncelikle diye düşünüyorum, tabi yine sen bilirsin elbetteArkadaşlar merhaba 5 gündür süren ishalim var gün içinde çok sık çıkmıyorum ama çıktığımda da ishal bebeğe bir zararı olur mu dr a küme gıtmelıyım kadın Doğuma mı dahiliye mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?