2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kilo aldiniz mi hanimlar? Ben simdiden 2,5 kg aldim. Ayaklarim balon gibi sisiyor. Onumde cok aylar var, ne yapacagim ben
maşallah ilk gebeliğin mi , zayıf başladıysan 15-20 kiloya kadar yolun var )
ben mide bulantısından pek yiyemediğim için başlarda kilo vermiştim, moralim bozulduğu için tekrar da tartılmadım, gelecek muayenede bakalım göreceğim
balon gibi şişmemek için bol su içmek ve tuzu azaltmak lazım diye biliyorum ama daha doğrusunu doktor bilir

Evet ilk gebeligim canim. 32 yasindayim. 65le basladim suan 68 filanim sanirim. Tartilmaya korkuyorum. Gayet dombili basladim yani. Doppler yapildi bacaklarimda ciddi varisler varmis. O yuzden cok sisiyormusum. Varis corabi verdi ama sicakta hic giyemedim. Varis artarak devam edecek. Suan mudahale edemem dedi...

Teşekkür ederım

Al bendende okadar... 5 kilo vermişim kusmaktan hiç birşey yiyemiyorum psikolojim bozuldu artıkk nasıl olacak böyle

Al bendende okadar... 5 kilo vermişim kusmaktan hiç birşey yiyemiyorum psikolojim bozuldu artıkk nasıl olacak böyle
bende cnm malesef 7 kılo verdım fazla kılom vardı zaten dıyetısyenlerın yapamadıgını bebegım yaptı da bu durum bıle mutlu etmedı benı anlıyacagın henuz bebegın hamılelıgın farkına varamadım canımın agrısından

Aynen canım sende benim gibisin hastanede yattım yinede çare bulamadık kusmalara artık psikolojim iyice bozuldu açlıktan iyice halsiz düştüm ayağa kalkamıyorum bebeğim kimbilir ne hallededir çok üzülüyorumm

Herkese merhaba nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Bende bulanti halsizlik tansiyon düşmesi devam ediyor...
Acı asermelerim gecti..
Zeytin yiyorum bol bol tam bi zeytin canavarı oldum umarım zararı yoktur :)

Mrb arkadaşlar bizde bugün 8+4 olduk geçen sağlık ocağından rutin testler istedi
ekmek yemiyorum canım kilo almaktan korkuyorum Nadire'n canım hamur işi tarzı çekiyor zaten fazla tüketemiyorum çünkü az yiyebiliyorım midem çok yemeği kaldırmıyor inşallah geçer çünkü çok halsizim dişlerimi falan kalbedeceğim diye korkuyorum diz kapağım ağırıyor kıramıyorım hiç ama fazla dengeli beslendiğim söylenemez bir de bebeğim tedaviyle oldu beni çok yıprattı sabahları kalkıp bi kahvaltıyı hazırlamak için saatlerce düşünüyorum halsizlik diz boyu allahım yardımcımız olsun cevabın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah döner dönmez doktoruma gidip ne yapmamız lazım soracağım allahım hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Kizla r bende ki mide bulantısı baş ağrısı gitti derken acaip bi halsizlik geldi ..afedersiniz tuvalete giderken bile 40 kere düşünüyorum hesabı ,ne yapacağım nasil atlatacağım bilmiyorum.. koktum ben şuan evleri toplamam gerekiyor temizlemem gerekiyor ..isler bana bakıyo ben işlere vücudumu kaldıramıyorum akıl verin bana boyle olmaz ....

hiç bişey yapmıyacaksın yatacaksın geçene kadar iş sana baksın sen işlere bende öyleydim üstelik çalışıyorum herşey bana bakıyor boşver sal gitsin

banada yatış verdı fakat oda kar etmedı damar yolundan beslenıcem bır sure daha herkez az daha dayan gececek dıyor bebegıde endıse etme doktor hala senın yedıklerınden beslenmıyor dedı ıns bu sureç dokuz ay boyunca devam etmez ha ayrıca hamılelıgı rahat gecen ınsanlarada cok ımrenıyorum:) ılk tecrubem hıcte ıı olmadı anlıyacagın

Cok grcmis olsun canim benimde felaket migdem bulaniyor kusmuyorum ben bi tek kilo alimi falan yok simdilil zaten pek bsey yiyemiyorum migdemden dolayisiyla insallah gecrcek bu zamanlarimizda

İnşallah tez zamanda geçer tek temennim bu Allah yardımcımız olsun... artık umudumu kaybetmeye başladım bu hafta azalır şu hafta azalır diyordum ama yok aksine artıyor 45 kiloya düştüm daha sonrasını düşünemiyorum bile ; (

Bizde kontrolden geldik 6+5 haftaligiz kalp atisimizi duyduk bir suru tahlil istedi doktor saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyorum bakalim.mide bulantim fena arabada ogurdum ogurdum su cikardim sadece zavalli oglumda korktu agladi.bir an once gecsin bulantili gunler.

Aaa üzüldüm çalışıyor musun, evde olsan kullanıyorsanız fan, klima bir şekilde giyersin belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…