2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben ölçtürmüştüm yüksek değil ama düşük çıktı benimki de doktorum da bir sıkıntı olmayacağını söylemişti yapılması önemli gerçekten de

Evet onemliymis gerçekten internetten baktım bende
İkinci kanda normal çıktı benim çok şükür hamilik hormonları da etkileyebiliyormus

Benimki cok dusuk cikti dusuk olmasi cok calisiyor anlamina geliyor bildigim kadariyla ve buda riskli ama dr.um ilac vermedi yukselen hcg hormonu bu sonuca neden olabiliyormus o yuzden 1 ay sonra gel bidaha bakicaz dedi kurbandan sonra gidicem

Benim ilk hamileligimde cikti ilacla kontrol alyina alindi.mukkakkak yaptirin kizlar.

Kızlar selamlar bugün kontrolüm vardı herşey şükür yolunda..benim merak ettiğim bişi var.bayramda eşim memlekete gitmek istiyor 17 saat yol arabayla.doktor gidebilirsin ama sık sık mola ver dedi hamileyken gidebilen var mı ? Ben şahsen cesaret edemiyorum korkuyorum hasta olurum diye

Kızlaaar malum önümüz kurban bayramı etin kokusu bir yana dursun bir de şu çiğ ete dokunulmaz mevzusu var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Kızlar az önce wc gitmistim.ic camasirimda kan gördüm ama pembemsi gibiydi.hani kırmızı olurda durdukca camasirda pembemsi olur ya sanki öyle gibiydi.panikledim yine ama sakin olmaya çalışıyorum.ne güzel kanamam lekem kesilmisti .simdi bunu görünce moralim bozuldu.hemen progestan fitil koydum.dua edin bana ne olur birsey olmasın.dr.randevum da cuma günü

Geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.Ama Cuma ya kadar bekleme ara dr unu durumu söyle yarına randevu versin.

Geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.Ama Cuma ya kadar bekleme ara dr unu durumu söyle yarına randevu versin.
Amin canım insallah.dr.kanaman leken olabilir demisti 3 ayı bir atlatirsak gerisi gelir demisti.o yüzden sakin olmaya çalışıyorum.yatıyorum ayaklarımın alrina yastık koydum.duanizda olayım insallah sag olun

çiğ ete dokunmak, çok pişmemiş et ve yumurta.
güzelce yıkanmamış yeşillikten uzak dur dedi dr.

Merhaba sizde ultarson fotoğrafını atsanız olurmu, görüntüler nasıl , tahminlerde bulunan arkadaşlar belki yardımcı olurlar, hem kız tahminli bebeklerle , görüntü farkı varmı bizlerde anlasak.

Geçmiş olsun , ilerletmeden ilk trimestirden sonra , tedavi olun bence son üç ayda da riskli çünkü yaşamış biri olarak , diş ağrısı çok zor heleki hamilelikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…