2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende 3.bebegimi bekliyorum oglumda 9 ay bulanti kusma yasadim kizimda hic midem bulanmadi bunda bulanti ve kusma oluyor acaba erkekmidir yada degisiyormu her hamilelikte bu belirtiler acaba :)

Bende 3.bebegimi bekliyorum oglumda 9 ay bulanti kusma yasadim kizimda hic midem bulanmadi bunda bulanti ve kusma oluyor acaba erkekmidir yada degisiyormu her hamilelikte bu belirtiler acaba :)
Bence değiş iyo iki oğlumu n hamilelikleri birbirinden farkliydi ilkinde hic mide bulantısı yaşamadım ikincide tam tersi hastanelerde yattım kusmaktan kendime gelemedim ama ikiside erkek

Kızlar hamilelikte tiroit değerleri yüksek çıkan varmı ihmal etmeyin yaptırmayı eğer yaptirmadiysiz bebegin beyin ve sinir sistemi gelisimi tiroit hormonuna bağlıymış eğer sikintiliysa Allah korusun zeka gelişimini normal gelişimini etkiliyormus ilaç kullanılması gerekiyormuş bilgisi olmayan varsa eğer

Gelisim olarak erkege benziyor ama pozisyonu kiz anne yada baba boylu poslu ise yanilma olabiliyor emin olamadim o yuzden
Canım ben minyonum baya baba da çok iri değil öyle uzun sadece. Erkek hissediyordum hep ama bir kız bir tereddutlu yorum gelince kız mi acaba diyorum hayırlısı tabi teşekkürler yorum için :)

İlerisini düşünüyorum bende senin gibi canım şimdiden zor oluyor gidip gelmek iyi bir doktor bulursam belki burada devam ederim henüz bulamadım inşallah sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımızaa

kızlar 1 ay aradan sonra perşembe günü randevum var... heyecandan uyuyamamaya başladım resmen :) sizlerden bu hafta dr a gidecek olan var mı?

Ben ölçtürmüştüm yüksek değil ama düşük çıktı benimki de doktorum da bir sıkıntı olmayacağını söylemişti yapılması önemli gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…