2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Alıntıları cevaplayıp , yorum yazıp gönderdiğimiz yerin altında cevapla kısmının yanında dosya yükle yazıyor, ordan ekliyoruz dosyayı..tşk ederim sağolun
Dosya yükle deyince , galeri , dökümanlar , android sistemi falan çıkıyor bende. Resim nerdeyse , ordan seçip yüklüyorum ama belki sizde olmamıştır. Canınız sağolsun :)

Arkadaşlar 2 gündür migrenim tuttu parol içiyorum ama geçirmiyor var mı önerisi olan
2gündür benimde öyleydi, sabah aksam hep ağrıyla geçti.bugün biraz iyiyim şükür. Bende parol kesmediği için almadım. Buz koyuyorum işaret ve baş parmağın arasındaki yumuşak kısma, ne kadar dayanabilirsem o kadar iyi..

Canim inanir misin benimde o kadar cok bacaklarim agriyor ki 1 haftadir cozumu koltukta uyuyarak buldum tam gecirmesede hafifletiyor. Kollugun dayanma yerine dikiyorum ayaklarimi biraz kan dolasimi hizlaniyor heralde. Cok zorr

Arkadaşlar 2 gündür migrenim tuttu parol içiyorum ama geçirmiyor var mı önerisi olan
Önceki hamileligimde doktora migrenim olduğunu söylemiştim oda bi ilaç yazmıştı iğne tutarsa gelir acilde bunu vurdurursun demişti ama bilmiyorum ilacın adını Grek kalmadı çok şükür doktora bir sorsan

Bende 3.bebegimi bekliyorum oglumda 9 ay bulanti kusma yasadim kizimda hic midem bulanmadi bunda bulanti ve kusma oluyor acaba erkekmidir yada degisiyormu her hamilelikte bu belirtiler acaba :)
bende 3 bekliyorum 11 yaşında kızım 19 aylık oğlum var ve kız istiyorum.kızımda açken bulantım oldu.oğlumda hiç bunda oluyor.bugün turşu kavonozunun dibini buldum.şuan midem kötü kızımda turşu oğlumda tatlı yedim bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
kötü düşünme bol bol yat

Dosya yükle deyince , galeri , dökümanlar , android sistemi falan çıkıyor bende. Resim nerdeyse , ordan seçip yüklüyorum ama belki sizde olmamıştır. Canınız sağolsun :)
Allah Allah bende hiç bişey çıkmıyor ne galeri ne döküman cevaplanın yanındaki dosya yükleye tıklıyorum hiçbişey çıkmıyor başka bir yolu yokmu bunun

Canim inanir misin benimde o kadar cok bacaklarim agriyor ki 1 haftadir cozumu koltukta uyuyarak buldum tam gecirmesede hafifletiyor. Kollugun dayanma yerine dikiyorum ayaklarimi biraz kan dolasimi hizlaniyor heralde. Cok zorr
Canm benim de ilk ogrendigim.hafta olmustu 3 4 gun surdu cok fenaydi sonra gecti. Bende yatip ayaklarimi havaya dikiyordum biraz iyi gelmisti banada. Ama bu hafta nedense yine.tekrarladi ve yine 3 4 gun surdu. Busefer o da ise yaramadi. Bacaklarima tazikli soguk su tuttum o biraz rahatlatti sadece. Ayda bir olacak galiba bole bilemedim bulantilarim da kesilmisti.neguzel yine basladi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…