- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #6.201
Ben telefondan giriyorum belki onun etkisidir bilemedim ki , bilgisayar kullanıyosanız farklı olabilir belkiAllah Allah bende hiç bişey çıkmıyor ne galeri ne döküman cevaplanın yanındaki dosya yükleye tıklıyorum hiçbişey çıkmıyorbaşka bir yolu yokmu bunun
Canim bende gecen hafta 12 saat yol gittim arabayla. Hicbir sey olmadi cok sukur. Gitmeden doktoruma sormustum oda bir problem yok gidebilirsin dedi bende bismillah deyip dustum yolaKızlar selamlar bugün kontrolüm vardı herşey şükür yolunda..benim merak ettiğim bişi var.bayramda eşim memlekete gitmek istiyor 17 saat yol arabayla.doktor gidebilirsin ama sık sık mola ver dedi hamileyken gidebilen var mı ? Ben şahsen cesaret edemiyorum korkuyorum hasta olurum diye
canim ben bide kovanin icine soguk su dolduruyorum icine 3 kasik falan tuz ve bol sirke koyuyorum sonra ayaklarimi kovanin icinde bekletiyorum oda rahatlatiyor agrisini aliyorCanm benim de ilk ogrendigim.hafta olmustu 3 4 gun surdu cok fenaydi sonra gecti. Bende yatip ayaklarimi havaya dikiyordum biraz iyi gelmisti banada. Ama bu hafta nedense yine.tekrarladi ve yine 3 4 gun surdu. Busefer o da ise yaramadi. Bacaklarima tazikli soguk su tuttum o biraz rahatlatti sadece. Ayda bir olacak galiba bole bilemedimbulantilarim da kesilmisti.neguzel yine basladi...
Dr.dan yanma ve ekşime için ilaç istemiştim. Rabby-d diye bi ilaç yazmış. Şuan onu kullanıyorum, faydası oluyor bende. O sorunlar ortadan kalkınca bulantıda bitti neredeyse.Offf bu bulantılar ne olacak ya
Aynen öyle canım sen yine yarılamışsın ahh ben ne yapsamBiraz daha sikacaz sanırım disimizi bulantı için umarım çok uzun sürmez ve biran önce geçer
Erkek gibi geliyor bana da :) çok tesekkur ederim vajinal ultrason olduğu için daha net bir görüntü ortaya çıktı.Bence sizin ki erkekresmen minyatür bir bebek maşallaah.
8 de kalktım hala bişey yiyemedim ağlamak istiyorumOfff bu bulantılar ne olacak ya
Bol su, karanlık oda, ensene kabuğu soyulmuş çiğ patates koyabilirsinArkadaşlar 2 gündür migrenim tuttu parol içiyorum ama geçirmiyor var mı önerisi olan
12.hafta olunca ben de de azaldı. ikindi vakti midem kazınmaya başlıyor iştahım da yok zorla bişeyler yemessem midem çok bulanıyo. geceleri artıyo biraz. ama önceki haftalara göre iyiyim çok şükürDr.dan yanma ve ekşime için ilaç istemiştim. Rabby-d diye bi ilaç yazmış. Şuan onu kullanıyorum, faydası oluyor bende. O sorunlar ortadan kalkınca bulantıda bitti neredeyse.
Senin haftalarimi hatırlıyorum daha çok zor oluyor bütün gün insanin kesintisiz migdesi bulanirmi bulanıyor benim halsizlik bi yandan evde bi tane daha çocuk war 2 yasında Allah yardımcımız olsunAynen öyle canım sen yine yarılamışsın ahh ben ne yapsam
Ben de eşimin memleketindeyim evime dönunce gidicem insaallah randevu almadım daha.Sana cinsiyet tahmini yapar belki sonuctan haberdar et bizi :)kızlar 1 ay aradan sonra perşembe günü randevum var... heyecandan uyuyamamaya başladım resmen :) sizlerden bu hafta dr a gidecek olan var mı?
insallah cnim tek temenimiz bu valla . sabahlari uyanmak isgence resmen . kalkar kalmaz lavabodayim.ne kadar çok vermişsiniz 7 kilo, ben oğlumda çok güzel bir gebelik yaşamıştım zayıfım normalde, 20 kilo almıştım. şimdi bunda 1 kilo zaten vermiştim bugün gittim 1 kilo daha vermişim(( 10 metre yürüsem halsizlikten oturmak istiyorum, progestan kullanıyordum 2 kere migrenimi tetikledi hala bir gözüm ve başımın bir tarafı oyum oyum ağrıyor, kilo verdiğimi de öğrendim iyice mutlu oldum yani :) bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah bu aydan sonra iyi oluruz diye bekliyorum
insallah cnim tek temenimiz bu valla . sabahlari uyanmak isgence resmen . kalkar kalmaz lavabodayim.ne kadar çok vermişsiniz 7 kilo, ben oğlumda çok güzel bir gebelik yaşamıştım zayıfım normalde, 20 kilo almıştım. şimdi bunda 1 kilo zaten vermiştim bugün gittim 1 kilo daha vermişim(( 10 metre yürüsem halsizlikten oturmak istiyorum, progestan kullanıyordum 2 kere migrenimi tetikledi hala bir gözüm ve başımın bir tarafı oyum oyum ağrıyor, kilo verdiğimi de öğrendim iyice mutlu oldum yani :) bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah bu aydan sonra iyi oluruz diye bekliyorum
safra kesem var ama 8.haftadayken ben de çok kötüydüm sürekli kusuyodum bi ara. zaten ilk 3 ay yesekte yemesekte etkilemiyormuş. çünkü çok minikler. ilerki aylarda devam etmez inşallah ama devam ederse dr. a gidersin.Merhaba arkadaşlar
Görüyorum ki sıkıntılar ortak bulantılar mide yanmaları..benim ki de bu alanda ama bulantım uyanınca değil yemek yedikten sonra oluyor yemesem karnım aç yersem çok rahatsız ediyor.ocak ayı gibi safra kesemi aldırmıştım ondan bana hatıra mide bağırsak problemlerimde var anlayacağınız yesem bi dert yemesem ayrı dert.Daha yemeğin ortasında wc ye koşuyorum yediğim içtiğim herşey dokunuyor çoğu zaman Hamileliğim boyunca böyle giderse korkuyorum yavrum beslenemeyecek diye.Yediğim hiçbirşey içimde kalmıyor çünkü.Sanırım bir beslenme uzmanına daha görünmem Lazım.Gebelik boyunca nasıl beslenmem gerektiğine dair yardım almam lazım.Hem halsiz düşmeden hemde yavrumun besinsiz kalmayacağı şekilde.Aranızda var mı acaba safra kesesi olmayan bir veya birkaç anne adayı ??
Merhaba arkadaşlar
Görüyorum ki sıkıntılar ortak bulantılar mide yanmaları..benim ki de bu alanda ama bulantım uyanınca değil yemek yedikten sonra oluyor yemesem karnım aç yersem çok rahatsız ediyor.ocak ayı gibi safra kesemi aldırmıştım ondan bana hatıra mide bağırsak problemlerimde var anlayacağınız yesem bi dert yemesem ayrı dert.Daha yemeğin ortasında wc ye koşuyorum yediğim içtiğim herşey dokunuyor çoğu zaman Hamileliğim boyunca böyle giderse korkuyorum yavrum beslenemeyecek diye.Yediğim hiçbirşey içimde kalmıyor çünkü.Sanırım bir beslenme uzmanına daha görünmem Lazım.Gebelik boyunca nasıl beslenmem gerektiğine dair yardım almam lazım.Hem halsiz düşmeden hemde yavrumun besinsiz kalmayacağı şekilde.Aranızda var mı acaba safra kesesi olmayan bir veya birkaç anne adayı ??
Benimde butun gun kesintisiz bir bulantim car vede surekli agzima su geliyor.hic birsey yiyemedigim halde dunyalari yemis gibiyim doktora gittigimde cok fazla fazin var demisti niye oluyosa artik.21 aylik ogluma zor bisiler yapip yediriyorum.su ilk 3 ay bi gecse rahat edicez insallah.bide bayramda et kokulari olucak kara kara onu dusunuyorum.Senin haftalarimi hatırlıyorum daha çok zor oluyor bütün gün insanin kesintisiz migdesi bulanirmi bulanıyor benim halsizlik bi yandan evde bi tane daha çocuk war 2 yasında Allah yardımcımız olsun
Benim bulantılarım üst sınıra çıktı sanırım artik takatim kalmadı. Ben ne zaman azaldı diyebileceğim acaba12.hafta olunca ben de de azaldı. ikindi vakti midem kazınmaya başlıyor iştahım da yok zorla bişeyler yemessem midem çok bulanıyo. geceleri artıyo biraz. ama önceki haftalara göre iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?