2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Devlet hastanesi 2li test yapıyo mu?? Ben yapmadığını okumuştum internette şaşırdım sevindim, özellerde pahalı mı bu test acaba sormak aklıma gelmedi gittiğimde
Yapıyor canım özeldede çok pahalı bişey değil 2li test 100 lira falandı ben silivride oturuyorum bizim özel hastaneler çok kötü doktorlar falan çorluya özel muaynaneye gidiyorum oyüzden devlet hastanesinde yaptırdım

Anladım canım teşekkür ederim bende çorluda oturuyorum yakınmışız:)

Ben t.dağ merkezden yakın zamanda buraya taşındım dr.um merkezde oyüzden Esengül hanım Yaşam hast. Sen çorlu da kime geliyorsun hiç araştırmadım burdaki doktorları
Aa bende tekirdağlıyım iş nedeniyle silivride oturyoruz çorluda iyi doktorlar var ben seval eker e gidiyorum işcanlar pasajında muaynanesi biraz zor bir hamilelik geçiriyorum buradada memnun kalmayınca mecbur oraya gittik çok memnunum çok ilgileniyor herşeyimle ama bana uzak zor oluyor çok fazla kusuyorum arabada daha da kötü oluyorum silivride iyi bir doktor bulsam burada gitmek istiyorum ama çorluda sana önerebilirim seval hanımı veya vatan hastanesindeki doktorlarda çok iyi sedat tomruk orhan ataşer veya reyapta toygun başaran var en bilindikleri değiştirmeyi düşünürsen bunları bi araştırabilirsin

Bende doktorumdan çok memnunum sadece ilerisi için doğum yaklaşınca nasıl olucak hastane yakınlarda olsa daha mı iyi olur diye tereddütüm var yoksa doktorum çok tatlı bi kadın hiç bırakmak istemiyorum. Benim bulantım kusmam olmadı şişkinlik hazımsızlık yaşıyorum sadece onlada başa çıkıyorum. Umarım en kısa zamanda kesilir bulantıların, hamileliğin en zor kısmı sanırım o bulantılar

Hanımlar merhaba ben de bugün 10+0 günlük hamileyim. Hamile olduğumu öğrendiğim gün dişim çürümüştü, büyük ihtimalle kanal tedavisi gerekiyor. Doğuma kadar beklemeli miyim yoksa kritik dönem geçince kanal tedavisi oluyor mu sakıncası var mı? Bulantılarım hafifledi çok şükür arada vuruyor ama diş ağrısı başladı bu sefer de...

Merhabalar, bizim içinde tahminde bulunabilecek var mı acaba 7+5 iken olan ultrason çıktısı

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 91
Ben yaptırdım dolgulu dişim ağrıyordu amalgam dolgu üstelik . Söküldü geçici dolgu yapıldı yerine 1,5 ay sonra kalıcı dolgu yapılacak. Doktorum da dişçim de herhangi bir sakıncası olmadığını söyledi ki yaptıran tanıdıklarım da vardı şükür birşey olmamıştı. Tabi karar yine de doktorunuz ve size ait. Geçmiş olsun.

Ben de bugun dr.a gittim. Israrlarima dayanamayip bi yorum yapti. %60 kiz derim dedi. Hayirlisi olsun. Bugun ilk defa kendimi hamile gibi hissettim. Eli kolu ayri oynuyor :)) ben oksurunce sicradi filan:)) cok guzeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Bu da benim bebisimin fotosu 8+2 burada tahmin bekliyorum ben de :)

Eklentiler

• IMAG0003.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…