2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ah bulantılar ah, kızlar arkadaşla konuştum geçen gün benim 8. hafta başladı 11-12 de geçti dedi. Kendime bakıyorum 5. haftadan beri çekiyorum. Aşermekse ilginç birşey 3 gün önce bir oturuşta 3 domates yedim. Tuz atıp yemek istiyorum sürekli. Bir tek o midemi bulandırmıyor. Hatta evde kalmamış gidip komşudan istedim domatesi. Kızımda da canım yaz günü ayva istemişti, eşim suyu çekilmiş iki ayva bulmuştu da yutamamıştım, boğazımda kalmıştı. Allahtan canım imkansız birşey istemiyorsiz de durum ne, istediğiniz birşey var mı başka?

Belli bir seye asermiyorum ben surekli eksi acili seyler geciyo aklimda suda olsa yesek diyorum 2 dk sonra yok ya cnm istemiyo diyorum.garip bisi.

12.hafta olunca ben de de azaldı. ikindi vakti midem kazınmaya başlıyor iştahım da yok zorla bişeyler yemessem midem çok bulanıyo. geceleri artıyo biraz. ama önceki haftalara göre iyiyim çok şükür
Acıkınca yemessem benimde bulanıyor ama en azından gün boyu olan bulantılarım geçti diyebilirim, umarım geri gelmez :)
Kızlar doktordan geldim şimdi 11+4üm bugün ikili testi yaptırdım ben sonuç haftaya çıkacakmış vee cinsiyet tahmini istedim kıza benziyor dedi
Ayy, sağlıcakla olsun inşallah canım :) sonuclardan da hayırlı haberlerini bekliyoruz

Senin haftalarimi hatırlıyorum daha çok zor oluyor bütün gün insanin kesintisiz migdesi bulanirmi bulanıyor benim halsizlik bi yandan evde bi tane daha çocuk war 2 yasında Allah yardımcımız olsun
Dimi ben de çok halsizim iş yapmak istemiyorum uzanmak istiyorum surekli bugün miğdem daha iyi ama akşama bakalım ne olur off off be yapacağız bilmem senin işin daha zor

Canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.. kabus gibi yemin ederim bunalım geçireceğim yemek yemeyi özledim

Merhaba kizlar . ayy herkesin ayni sikayeti var malesef zaman bir an once gecer insallah. yoksa halimiz yaman . ayy ne guzel herkesin cinsiyet tahmini yapilmis benim pazartesi gunu 9+1 oluyor o zaman soylemez bile. nerden belli olacak. ama ben erkek hissediyorum.

Arkadaşlar birçok kadın senelerce uğraşmasına rağmen hamile kalamıyor... bizler gerçekten çok şanslı ve kısmetliyiz.. evet benim de midem çok bulanıyor ve halsizim ama negatif düşünürsek ve isyankar cümleler kurarsak bebeklerimiz de olumsuz etkilenir hem de Allaha karşı şükürsüz davranmış oluruz... anne olmak kolay değil gerçekten ama halimize şükretmeye çalışalım bence. Naçizane düşüncem :)

Et kokusuyla benim hep basım dertte her kurban ilk günler et hic yiyemem mesela çok kokar bana

Aynen her halimize bin şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…