2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canim cok gecmis olsun kac haftaliksin. dikkat et kendine
Sağol canım çok sağol Allah razı olsun 9+2 yiz korkuttu bizi bugün 6 haftalıkken de olmuştu ama bu kadar fazla değildi bir de tüp tedaviyle oldu risk daha fazla oluyor

Cok gecmis olsun cnm yat dinlen.

Aynısı ben de oldu canım. Sonra yukarı çıktı. ..bol bol istirahat et..doktor bana 10+10 gün rapor vermişti. .pruloton ve progestan hala kullanıyorum. .Endişelenme sakin..

Aynısı ben de oldu canım. Sonra yukarı çıktı. ..bol bol istirahat et..doktor bana 10+10 gün rapor vermişti. .pruloton ve progestan hala kullanıyorum. .Endişelenme sakin..
Sağol canım Allah razı olsun evde tek olmam da eksi oluyor bazen mecbur kalıp yapıyorum iş bulaşık makinem bozulmuştu yenisini aldık yarın gelecek hiç değilse bi yüküm hafifler iğnelere alıştım ama bugün o proluton ağlattı desem beni yeri transfer sonrası bi kaç kere vuruldum ama progestandan dolayı top top olan yerlerin üzerine vurunca canım feci şekilde yandı rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Alisiyorsun zamanla iğne acisina..boşver evde pis kalsın. .eğilir ken kalkarken hep yavaş ol..zaten doktor da demiştir. .en önemlisi de inan..kötü şey gelirse aklına seni en çok güldüren kişiyi falan ara..ben öyle yaptım. .

Canım geçmiş olsun, Allah korusun gözetsin inşallah

İyi geceler herkese..
Kasıklarımda şişlik var ay patlıcak gibiyim yaa 2 aylık hamileliyim ne zaman şişlikler inicek yahu

Evet kuzum haklısın biraz relax ve soğukkanlı olmakta fayda var esasında bebek olunca ev ne kadr toplu kalacak Ki dağınıklığa da biraz alışmak gerek

İyi geceler herkese..
Kasıklarımda şişlik var ay patlıcak gibiyim yaa 2 aylık hamileliyim ne zaman şişlikler inicek yahu
Canım rahim büyüdüğü için oluyor birde bebek hangi taraftaysa Orası daha çok gergin oluyor ben sordum öyle dedi doktorum korkulacak bişey Yok

Canım rahim büyüdüğü için oluyor birde bebek hangi taraftaysa Orası daha çok gergin oluyor ben sordum öyle dedi doktorum korkulacak bişey Yok

Sağol canim ya vallahi kasiklarim nasıl patlıcakmış gibi hissediyorum korktum geçmeyince insanın aklına büssürü şey geliyor birde yanımda saçma sapan konuşuyorlar iyice içim sıkıldı

Sağol canim ya vallahi kasiklarim nasıl patlıcakmış gibi hissediyorum korktum geçmeyince insanın aklına büssürü şey geliyor birde yanımda saçma sapan konuşuyorlar iyice içim sıkıldı
Sen konuşanlara bakma hapşırırken ölsürürken sanki kasıklarım yırtılacak gibi oluyor Ki hafiften bi göbüş çıkmaya başladı bugün ilk defa bi bayan hamile misiniz diye sordu herkeste değişiklik gösterir tabi bu ani kalkışlar yapmayın ve karnınızı zeytinyağı ile ovun hem gaz için iyi geliyor hem de karın kasları rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…