2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sagol cnm.gecicek insallah sende kendini fazlabyorma bisi olnaz diye bende oglumu kaldiriyodum indiriyodum o kadar bisi olmadi yola ciktik bak kanamam oldu ne olucagi brlli olmuyor.
Olcak olduktan sonra her türlü oluyor canım o yüzden Allah korusun hepimizide bebişleride. Benim ilk gebeliğimi görseydin, mecburen yapmak zorunda olduğum şeyler vardı ama şükür bişey olmadı. İnşallah hepimiz sağlıcakla atlatırız

Gerci orasi oyle bende ilk gebeligimde safranbolu gezisine gittik bi yandaan kusuyorum bi yandan geziyorum gitmedigim yer kalmadi bisi olmadi cok sukur.esimde diyo digerinde bisi olmamisti.olacakla olecege care yok diye bosuna demiyolar.

Gerci orasi oyle bende ilk gebeligimde safranbolu gezisine gittik bi yandaan kusuyorum bi yandan geziyorum gitmedigim yer kalmadi bisi olmadi cok sukur.esimde diyo digerinde bisi olmamisti.olacakla olecege care yok diye bosuna demiyolar.
Kesinlikle öyle canım. Ben ilk haftalar oğlumu kaldırıyodum 21 kilo. Az da değil. Kalabalıktan dolayı evde mutlaka bi stres oluyodu ağladığında illaki kucağıma sırtıma cıkıyodu. Sonra yavas yavas anlattım ve öğrendi hiç yüklenmiyo bile sıpa :) biz elimizden geleni yapalım da çok sakınmaya da gerek yok :)

10+3 suan soylicek gittigimde mutlaka zaten masum degil ama benim polokistik over olupta amelyat olan arkadaslarim doli kizkende tedavi icin gittigimde kesinlikle bana bi zarari olmayacagini her gittigim doktor soyledi ilk duydugumda bende korkmustum herkes biseyler soylemisti ama benimki kalici degil

Selam bende de polikistik over vardı. Doktora gittiğimde polikistiği bir kenara bırakıyoruz suan hamilesin ve tadını çıkarıyorsun dedi. Bence burdan okuyup kasılma ve üzülme. Kan tahlilin hormon seviyelerin sağlığın kilon buradakilerde tıpa tıp aynı değil hatta genlerden düşünürsek tamamen farklı farklıyız değil mi. O nedenle sakin o güzel yüreğine endişe düşürme. doktor ne derse gerçek odur. Sağlıklı hamilelik geçirmeni dilerim. Psikolojik kısmıninda cok cok sağlıklı geçirmeni dilerim. İki ay önce salya sumuk başkalarının lafıyla ağlamış bir insan olarak söylüyorum :)

Günaydın kızlar
Dün gece nedeyse uyamadım bile karnımın ağrısına çokta korkutum peşine şeker krizi mi yine gelecek diye ama çok şükür kriz vurmadı.
Bugün çekimimiz var ardından da evi taşımaya devam edicez :) inşallah herşey yolunda gider.
geem bugün mü gidiyorsun doktora . Bildiğim kadarıyla devlet hastahaneleri Bayram tatiline girdi

Selam kızlar. Uzun suredir psikolojik açıdan girmedim. Çünkü etkileniyorum.
Görüşmeyeli umarım herkes iyidir. Umarım kimsenin yüreğine kara bulutlar gelmemiştir ve huzurlu ve mutlusunuzdur.
Ben tatildeydim Ege de. Döndüm şimdi ailemin yanına geldim. Bir haftada burda tatil yapıp sonra tekrar ise devam.
Bulantılar yer yer parçalı bulutlu. Sabah buzdolabı açmakla şiddetli yağmura dönüşebiliyor :)))
Onun dışında tatil dönüşü eşimle tam zamanlı spor salonuna inmek icin söz verdik birbirimize.
Annem çaydanlık bile kaldırmama izin vermiyor. Ama ben hamileliğin bir hastalık olmadığını. Alt tarafı çaydanlıktan incilerim dökülmeyeceğini anlatıyorum. :)

Aynı fikirdeyim. Vücutta herkeste herşey farklı tepki veriyor. Doktoruna güveniyorsan onu sadece dinle gerisi Allah'ın izniyle çok güzel bir şekilde gelişir.
Banada çok şey diyen oldu ama artık 6 gebelik olduğu için tınlamıyorum. Hamileliğin tadını çıkar doktorun gereken müdahaleyi zaten yapacaktır

Acaba sindirim sistemiyle ilgili bir agri miydi. Eğer ishal olursan probiyotik açıdan gidenleri telafi etmek icin doğal yoğurt yada ev tarhanası falan içebilirsin. Umarim hemencecik geçer agrilarin

Ben hayatımı hiç değiştirmedim. Sadece yediklerime dikkat ediyorum. Midem izin veriyorsa gezmeden de eksik kalmıyorum. Biz altı aylık hamile arkadaşımla dağ tepe çıkmıştık. Haftasonu şehir dişi geziler yapmıştık. Okadar mutluydu ki. Cunku doktoru Deniz altına ve rokete binemezsin demiş okadar :)

Evet bu gun gidicem canim ozel hastaneye gidicem bu sefer deblettte cok ilgilenmiyolar zaten.

Sabaha kadar uyuyamadım grip olmuşum galiba burun tıkanıklığı Boğaz ağrısı gözlerimden şıpır şıpır yaş damlıyor ne yapmak lazım doktoru mu aramalıyım sağlık ocağına mı hastaneye mi gitmeyelim geç kalırsam bebeğe birşey olur mu akşam gitsem geç mi olur ???

Geçmiş olsun canım sağlık ocakları kapalı resmî tatil 3gün önce bende grip oluyor gibiydim bol bol yattım dinlendim ve 1 limonu sıkıp ılık suyla karıştırıp içtim bide alabilirsen kivi al c vitamininden zengin meyveler tüket geçmezse dr una git mutlaka geçmiş olsun

günaydın kızlaarr.. bugün itibariyle ilk 3 ayımızı yani ilk trimesterımızı bitirdik
yavruşlar iyi çok şükür, sabah kontrole gittim.. aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum.. ilk trimesteri toplam 1,8 kilo ile tamamladık, gayet iyi dedi doktorum

bu arada nifty testim de olumlu sonuçlandı çok şükür :)

Teşekkürler denicem fazla ilerlemeden ben de atlatırım inşallah

Kızlar bu gece karnıma bıçak gibi ağrı girdi. Çok zor hareket ettim. Sonra da bayılmişim. Sizin de böyle ağrılarınız oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…