2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim yaşadığım tansiyon 9a6. Açlık kan sekerim 80cikmisti. Zaten taban 70 sanırım. Sen aç miydin peki

Ya canım kilo alma cani bise isteme muhabbetlerini okuyunca aradaki en çürük yumurta benim gibi hissediyorum bende bugün 12+0 oldum ilaç icmeme rağmen olecem bu bulantilardan masallahiniz var valla ben peynir ekmek zor yiyorum canin bise çekmesi olayı neydi unuttum...bide senin nickin bana çok sevdiğim şekerleri hatırlatıyor:) onları bile canım çekmiyorokadar yani:)

az kaldı canım geçecek bak ilk üç ayı bitirdik bugün.. benim de hala yemek yerken lokmalar ağzımda büyüyor kendimi zorlayarak yiyorum. özellikle kırmızı eti hiç sevmediğim için diyetisyenimle papaz olduk, kadın illaki et de et diye tutturdu haftada 4-5 gün.. bakalım nasıl yiyeceğim.. ilk 10 hafta ben de sadece peynir ekmek yiyebiliyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum..
en kısa zamanda nickimdeki şekerleri de canının istemesi dileğimle :))

Tokken ölçülduyse normal acken olculduyse tabiki de yüksek.

Neyin var canım hayırdır ?
Ufaklıklar mı yıprattı....
yaaa aglamaya ihtiyacim var agladim esimde beni tesseli etti. cocuklar var . her sabah kalkip ayni seyi yapiyorum ev isi cocuklar yemek. yat kalk hr ayni . hayatimizda hic degisik bisey yok. suan maddi durumdanda sıkısik durumdayiz. moralim bozuluyor ister istemez. ama esimle konusunca rahatladim :)

yaa kizlar . bisey dicem . benim 3.cu hamileligim . ve bu hamileligim digerlerinde biraz daha iyi sanki. 2 oglum var cok sukur. onlara hamileyken resmen kan kustum. ama bu hamileligim onlara gore sanki daha az bulantili geciyor yada bana mi oyle geliyor bilemedim. bende bundan yola cikarak acaba kiz mi diyorum ? hani simdi cinsiyet lerimiz ayni ya vucudum kiz bebegi daha mi cabuk kabulleniyor ? yada benim kuruntum galiba . ? siz ne diyorsunuz kizlar. ?

Selam kızlar?nasılsınız bebisler nasıl?bende daha iyiyim şükür.acıkınca midem bulanıyor benim.birseyler yiyince geçiyor.midemde siskinlik vardı o da biraz hafifledi.en son 18 agustosta gittim dr.bayramdan sonra gelin dedi tekrar.merak ediyorum minigi nasıl diye.bu arada sacclarımda beyazlar var bayramda geliyor.boya da sakıncalı diye yaptiramiyorum.kına mı yaksam acaba?

Bende aynı durumdayım , ev taşımak falan sinirlerimi fazlasıyla yıprattı , çocuklar da cabası. Ağlamak mı istiyorum , bağırıp çağırmak mı bilmiyorum valla

Bende aynı durumdayım , ev taşımak falan sinirlerimi fazlasıyla yıprattı , çocuklar da cabası. Ağlamak mı istiyorum , bağırıp çağırmak mı bilmiyorum valla
Sizde benım gıbı yapın milletin dogum videolarını izleyin izledikçe ağlayın kavuşma anını sankı hıc bebe dogırmamıs gıbıyım gerçekten buyuk bır nimet gercekten buyuk bır mucize mukemmel vır duygu ...ağlıyorum bende ızleyıp ızleyıp ...Allahım sana ne kadar sukretsek az hamdolsun...

Ayyy kuzu çok geçmiş olsun doktor basit ilaçlar verip yolluyor bence acılı bi tarhana veya köy tavuğu bulabilirsen çorbasını iç şifa olsun :)

geem canım nasılsın Bebek iyimi dualarım seninle inşallah atlatacaksın yat bence hiç kalkma bol bol dua et içini ferah tut herşey düzelecek merak etme :)

Haklısın , sizin de iki oğlunuz vardı depil mi ? Yanlış da hatırlıyor olabilirim
Şimdiki melepin cinsiyeti belli mi? Belirtiler ne durumda diğer gebeliklerle. Bende sanki herşey oğullarımda kiyle aynı gibi
Kalben de yine oğlum olacak gibi hissediyorum. siz öğrendiniz mi cinsiyeti. Bayram dan sonraya kaldı bizimkisi

Benim kide bayramdan sonra.. Benım ıcımden şiddetle kız geçiyor ama duygularımada yenık dusebılıyor olabilirim. Degısıklık bende de pek yok ıkı oglum var bunda diyebileceğim tek fark diğer gebelikler de cok uyuyordum bunda cok fazla uykum yok ama tembellık var bırde ara ara hala midem havalanıyor bıtde barı diyeceğim karnım cok yumusak oglanlarda patlıycak gıbı sert olurdu belkı ıcıncu olması hasebiyle daha geniş oldugu icın olaabılır bilmiyorum erkek yavrum olabılme ihtimalinı hıc es gecmıyorum lakin hormonlarım duygularım ve hıslerım benı sureklı ele geçiriyor. Ama bıldıgım birsey var saglıklı olsun yeter onada cok asık olacağıma ve cok sevecegıme eminim....

Aynen bende diğerlerinde uyurdum çok fazla bunda uyku yok , diğer belirtiler aynı ama. Dur bakalım bayramdan sonraya inşallah sizde bizde öğrenmiş oluruz. En önemlisi tabiki , sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları
benim yine erkek hissetmem de ki büyük ölçüde kıllar çok hızlı uzuyor diğerlerinde de öyle olmuştu. Acaba diyorum testesteron hormonunu in etkilerinden mi. Kız bebek bekleyen çoğu anne azaldığını söylemiş tüylerin benimkiler coştu
Sizde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…