- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.341
Geçmiş olsun canım, ılık duş, bol bol meyve özellikle c vitamini içeren ve dinlenmek. Benimde oğlum grip kaptı misafirlerden, hemen şuruba başladım yediklerine dikkat ettim bu kez eşim başlıyoduu ki o da hemen belirtiler kalksın diye ilaç aldı. Bana bulaşmasın diye uğraşıyorum bende :)Sabaha kadar uyuyamadım grip olmuşum galiba burun tıkanıklığı Boğaz ağrısı gözlerimden şıpır şıpır yaş damlıyor ne yapmak lazım doktoru mu aramalıyım sağlık ocağına mı hastaneye mi gitmeyelim geç kalırsam bebeğe birşey olur mu akşam gitsem geç mi olur ???
Gözünaydın canım :)günaydın kızlaarr.. bugün itibariyle ilk 3 ayımızı yani ilk trimesterımızı bitirdik
yavruşlar iyi çok şükür, sabah kontrole gittim.. aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum.. ilk trimesteri toplam 1,8 kilo ile tamamladık, gayet iyi dedi doktorum
bu arada nifty testim de olumlu sonuçlandı çok şükür :)
Canım ben 3 4 gündür karnıma giren sancılarla uğraşıyorum, üstüne bir de afedersin ishal oldum. Kan ilacı dokundu diye düşünüp bıraktım çünkü onu kullanmadan önce böyle bişey yoktu. Ayrıca gece de o sancılar fazlasıyla oluyor büyük ihtimalle sende kramp yaşıyorsun rahim gerildiği içinKızlar bu gece karnıma bıçak gibi ağrı girdi. Çok zor hareket ettim. Sonra da bayılmişim. Sizin de böyle ağrılarınız oluyor mu?
Ayy çok sevindim canım sonuçların iyi gelmesinegünaydın kızlaarr.. bugün itibariyle ilk 3 ayımızı yani ilk trimesterımızı bitirdik
yavruşlar iyi çok şükür, sabah kontrole gittim.. aynı zamanda diyetisyene de gidiyorum.. ilk trimesteri toplam 1,8 kilo ile tamamladık, gayet iyi dedi doktorum
Iyi masallah cnm gozun aydin.günaydın kızlaarr.. bugün itibariyle ilk 3 ayımızı yani ilk trimesterımızı bitirdik
Bende bende 4 aya giriş yaptım bu güngünaydın kızlaarr.. bugün itibariyle ilk 3 ayımızı yani ilk trimesterımızı bitirdik
aynen bende hıc bos durmuyorum valla bu aralar. allahtan hep meyve canım ıstıoda baska seylere yönelmıyorum.:)Kızlar sürekli açım sinir olmaya başladım artık
Ne güzel ya benimde canımın ne çektiğini anlayamıyorum meyve yesem 2 dakikaya tekrar acıkıyorum yemekten bıktım artıkaynen bende hıc bos durmuyorum valla bu aralar. allahtan hep meyve canım ıstıoda baska seylere yönelmıyorum.:)
Sağol canım valla ilk üç ayı bitirince rahatlıyor insan çok şükür..Gözünaydın canım :)
Ayy çok sevindim canım sonuçların iyi gelmesinebende cuma gün bitirdim ilk üç ayı ne çabuk geçiyor zaman ama ben 3kg ile bitirdim sen maşallah çok iyisin
sağol canımIyi masallah cnm gozun aydin.
olsun yavrular iyi olsun da 4 kilo ne kiBende bende 4 aya giriş yaptım bu günama ben 4 kilo aldım
İlk tremesterın bitmesiyle herkes rahat bir nefes almaya başlıyor :) bende heyecanla nifty sonucumu bekliyorum :) gözünaydın canımjeliboni
Kiz bebek
Kızın olabilir:) cinsiyeti belli oldu mu?aynen bende hıc bos durmuyorum valla bu aralar. allahtan hep meyve canım ıstıoda baska seylere yönelmıyorum.:)
AYNEN öyle canım benim dayanamadık :)İkişer tane mi :)
Pembeler maviler...
Aynı ben vallahi acıkmayayım diye bol bol yiyorum Ama fayda etmiyorKızlar sürekli açım sinir olmaya başladım artık
Kızın olabilir:) cinsiyeti belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?