2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Geçmiş olsun canım, ılık duş, bol bol meyve özellikle c vitamini içeren ve dinlenmek. Benimde oğlum grip kaptı misafirlerden, hemen şuruba başladım yediklerine dikkat ettim bu kez eşim başlıyoduu ki o da hemen belirtiler kalksın diye ilaç aldı. Bana bulaşmasın diye uğraşıyorum bende :)
Gözünaydın canım :)

Kızlar bu gece karnıma bıçak gibi ağrı girdi. Çok zor hareket ettim. Sonra da bayılmişim. Sizin de böyle ağrılarınız oluyor mu?
Canım ben 3 4 gündür karnıma giren sancılarla uğraşıyorum, üstüne bir de afedersin ishal oldum. Kan ilacı dokundu diye düşünüp bıraktım çünkü onu kullanmadan önce böyle bişey yoktu. Ayrıca gece de o sancılar fazlasıyla oluyor büyük ihtimalle sende kramp yaşıyorsun rahim gerildiği için

Ayy çok sevindim canım sonuçların iyi gelmesine bende cuma gün bitirdim ilk üç ayı ne çabuk geçiyor zaman ama ben 3kg ile bitirdim sen maşallah çok iyisin

Iyi masallah cnm gozun aydin.

Bende bende 4 aya giriş yaptım bu gün ama ben 4 kilo aldım

aynen bende hıc bos durmuyorum valla bu aralar. allahtan hep meyve canım ıstıoda baska seylere yönelmıyorum.:)
Ne güzel ya benimde canımın ne çektiğini anlayamıyorum meyve yesem 2 dakikaya tekrar acıkıyorum yemekten bıktım artık

Merhabalar internet paketim yoktu giremedim bayadir... direksiyon sinavini kazandim cok sukur :)
Oncesinde ise en ufak bsy yesem bayilcak gibi oluyordumya hani 1 aydir acile gittim fena olunca ama tahliller temiz cikti ultrasondan baktik cok hareketliydi bebis acaip bi foto cikti hic yuklemiyim sansima

Gözünaydın canım :)
Sağol canım valla ilk üç ayı bitirince rahatlıyor insan çok şükür..
Ayy çok sevindim canım sonuçların iyi gelmesine bende cuma gün bitirdim ilk üç ayı ne çabuk geçiyor zaman ama ben 3kg ile bitirdim sen maşallah çok iyisin

ahahaha benim evde senin gibi güzel yemekler yapan biri yok canım ondandır akşamları sürekli dışarda yiye yiye aldım kiloyu, ilk 3 ayın bittiğine bakma hala canım bişey istemiyo zar zor yiyorum lokmalar büyüyo ağzımda.. bundan sonra ikinci trimester yani hamileliğimizin balayı dönemi başlıyor bence
Iyi masallah cnm gozun aydin.
sağol canım
Bende bende 4 aya giriş yaptım bu gün ama ben 4 kilo aldım
olsun yavrular iyi olsun da 4 kilo ne ki hem ben zaten tombiş hamile kaldığım için fazla kilo alma lüksüm yok, siz alın kiloları benim yerime
İlk tremesterın bitmesiyle herkes rahat bir nefes almaya başlıyor :) bende heyecanla nifty sonucumu bekliyorum :) gözünaydın canım jeliboni

daha çıkmadı mı sonucun canım? bana iki haftada çıkar demişlerdi ama 5 günde çıktı valla çok şaşırdım.. darısı başına güzel sonuçlarla inşallah

Kızlar ne zamandır göremedim kizimda bende grip olduk fena halde baurnum tıkalı kulağım ağrıyı boğazın sis ve agro ne yapmalıyım acaba

Merhaba arkadaslar. Güzel bir hamilelik dönemi geciriyordum. Aksamlari baslayan hafif bulantilarim oluyordu sadece. Ama bugün güne istifrayla basladim. Sırtım boynum basim agriyor. Ya üşüttüm ya da belirtilerim 11+2 de nüksetti..

Kızlar bu sabah şeker ölçtürmek ve tansiyon için sağlık ocağına gittim ki tatil nedeniyle kapalı o kadar yolu yürüdüm dedim bari eczaneye sorayım tansiyonum 9a 6 çıktı hatta makine bi kaç kez ölçmedi düşük demişti zaten neyse yüksek olmasın da dedim şekeri de küçük bi makineyle parmağımdan aldığı bi damlacık kanla ölçtü 122 dedi iyi dedi sizce nasıl öyle makinelerle şeker ölçümünden hiç anlamıyorum normal rutin kontrolde 113 çıkmıştı yüksek demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…