- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.381
Cok sukur iyi cnm kesede hasar yok dedi kalp atislarida vardi.yorgunluktan olmustur dedi.normal hayatina don ama agir kaldirma dedi ona cok sevindim.1 kilo vermisim asiri kansizim ilaclari aldik geldik.cok sukur bebegim iyi cok mutlu oldum.Canım nasılsın bebeğin nasıl ?
Bol c vitamini ve ılık duş çabuk toparlanmaya yardımcı oluyor canım. Topuklarına viks sürebilirsin. Bir de fırsat bulursan dinlen tabikiKızlar ne zamandır göremedim kizimda bende grip olduk fena halde baurnum tıkalı kulağım ağrıyı boğazın sis ve agro ne yapmalıyım acaba
Tansiyon benim hep 9a6 normalde de. Şeker aletleride çok uzak bir ölçüm yapmıyor canım. Canım şeker anlık değişebiliyor. eğer açlıksa yüksek, tokluksa yüksek denmez. Ben annem ve kp.nin şeker takibini yapıyorum sürekli.Kızlar bu sabah şeker ölçtürmek ve tansiyon için sağlık ocağına gittim ki tatil nedeniyle kapalı o kadar yolu yürüdüm dedim bari eczaneye sorayım tansiyonum 9a 6 çıktı hatta makine bi kaç kez ölçmedi düşük demişti zaten neyse yüksek olmasın da dedim şekeri de küçük bi makineyle parmağımdan aldığı bi damlacık kanla ölçtü 122 dedi iyi dedi sizce nasıl öyle makinelerle şeker ölçümünden hiç anlamıyorum normal rutin kontrolde 113 çıkmıştı yüksek demişlerdi
Gözün aydın canım , Allah bağışlasın herşey iyiymiş şükür . Yorma kendini , sağlıkla al kucağına inşallah...Cok sukur iyi cnm kesede hasar yok dedi kalp atislarida vardi.yorgunluktan olmustur dedi.normal hayatina don ama agir kaldirma dedi ona cok sevindim.1 kilo vermisim asiri kansizim ilaclari aldik geldik.cok sukur bebegim iyi cok mutlu oldum.
Benimde bir oglum var kil olarak hic dikkat etmedim ama canim heo eksi tuzlu aci seyler istiyordu bunda da oyle tatli seyleri icim almiyo.uykum onda da vardi bunda da var normalde de cok severim uykuyu.Aynen bende diğerlerinde uyurdum çok fazla bunda uyku yok , diğer belirtiler aynı ama. Dur bakalım bayramdan sonraya inşallah sizde bizde öğrenmiş oluruz. En önemlisi tabiki , sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları
benim yine erkek hissetmem de ki büyük ölçüde kıllar çok hızlı uzuyor diğerlerinde de öyle olmuştu. Acaba diyorum testesteron hormonunu in etkilerinden mi. Kız bebek bekleyen çoğu anne azaldığını söylemiş tüylerin benimkiler coştu
Sizde durum nasıl?
Allah eşlerimize sabır versinaynen aynen valla tam ustunr basyin ben agladim icim ferahladi. esim le dertlestim o beni tesseli etti. cok sukut agla agla. iyi geliyor
Tarhana yaptım içtim nane limon bal çayı yaptım gelip gidip meyve yiyorum yattım dinlendim akşama kadar. Kendime değil de bebeğe birşey olur diye endişelendim ama sadece ateş olursa sıkıntı olabiliyormuş bebek için onu öğrenince aman ben katlanırım şu minnoşa birşey olmasın dedim ben de hapşırıyorum sürekli karnım da kasılıyor hapşırdıkçaAyyy kuzu çok geçmiş olsun doktor basit ilaçlar verip yolluyor bence acılı bi tarhana veya köy tavuğu bulabilirsen çorbasını iç şifa olsun :)
Ohhh çok şükür :)Cok sukur iyi cnm kesede hasar yok dedi kalp atislarida vardi.yorgunluktan olmustur dedi.normal hayatina don ama agir kaldirma dedi ona cok sevindim.1 kilo vermisim asiri kansizim ilaclari aldik geldik.cok sukur bebegim iyi cok mutlu oldum.
Korkma öksürmekten hapşırmaktan bişey olmaz :) Bebek iyi olsunda :)Tarhana yaptım içtim nane limon bal çayı yaptım gelip gidip meyve yiyorum yattım dinlendim akşama kadar. Kendime değil de bebeğe birşey olur diye endişelendim ama sadece ateş olursa sıkıntı olabiliyormuş bebek için onu öğrenince aman ben katlanırım şu minnoşa birşey olmasın dedim ben de hapşırıyorum sürekli karnım da kasılıyor hapşırdıkça
Cok kucukler daha benim sormak aklima gelmedi doktorda bisi demedi cnm.13.haftada kesin belli olur o zamani beklerim ben.Amin inşallah.
Bu gittiğinizde , cinsiyetle ilgili birşey söylemediler mi? Küçükler dimio yüzden bayram sonunu bekliyorum bende...
Ben 11+5 te öğrendim bizimki erkek çok belliydi maşallah:)Kızlar merhaba herkese
Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
Meraktan çatlıyorum çarşamba günü dr gidicez söyler mi sizce?
13e girdim bu hafta bu arada :)
Sağol canm nickin gibi çok sekersin sen yersin ya masallahin var enerjin on numara insallah ama dayancak gucum kalmadı bayat balık gibi etrafabakıyorum bir kizim var onla bile ilgilenemiyorum sagolsun annem ilgileniyo herşeyden herkesden soğudum bu bulantilar artık ruh sagligimda etkilemeye başladı... eskiden siskoydum ama mutluydum bir oturusta yarim kilo tatli yerdim ama enerjiktim meğer benim en iyi arkadaşım buzdolabiymis ben niye siskoyim diye uzuluyodumkibu hayatta en önemli şey saglikmisaz kaldı canım geçecek bak ilk üç ayı bitirdik bugün.. benim de hala yemek yerken lokmalar ağzımda büyüyor kendimi zorlayarak yiyorum. özellikle kırmızı eti hiç sevmediğim için diyetisyenimle papaz olduk, kadın illaki et de et diye tutturdu haftada 4-5 gün.. bakalım nasıl yiyeceğim.. ilk 10 hafta ben de sadece peynir ekmek yiyebiliyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum..
en kısa zamanda nickimdeki şekerleri de canının istemesi dileğimle :))
Biz iki doktora gittik 11+5de ikiside suratıma manasizca bakıp çok erken dediler ben kızımı oysaki bu haftalarda öğrenmiştim doktora bağlı yani canmKızlar merhaba herkese
Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
Meraktan çatlıyorum çarşamba günü dr gidicez söyler mi sizce?
13e girdim bu hafta bu arada :)
Özelde nobetci doktor vardır ama sağlık ocakları kapalı diye biliyorum canimarkadaşlar bayram tatili münasebetiyle özel hastaneler ve sağlık ocakları açık mı bilginiz var mı
Denicem canım çok saolGeçmiş olsun size canim
Topuklarima vimis surersem bi sorun olmaz mi canım o rahatlatır boğazlarını biraz ama bilemedim surulurmu hamileykenBol c vitamini ve ılık duş çabuk toparlanmaya yardımcı oluyor canım. Topuklarına viks sürebilirsin. Bir de fırsat bulursan dinlen tabiki
Tansiyon benim hep 9a6 normalde de. Şeker aletleride çok uzak bir ölçüm yapmıyor canım. Canım şeker anlık değişebiliyor. eğer açlıksa yüksek, tokluksa yüksek denmez. Ben annem ve kp.nin şeker takibini yapıyorum sürekli.
arkadaşlar bayram tatili münasebetiyle özel hastaneler ve sağlık ocakları açık mı bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?