2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım nasılsın bebeğin nasıl ?
Cok sukur iyi cnm kesede hasar yok dedi kalp atislarida vardi.yorgunluktan olmustur dedi.normal hayatina don ama agir kaldirma dedi ona cok sevindim.1 kilo vermisim asiri kansizim ilaclari aldik geldik.cok sukur bebegim iyi cok mutlu oldum.

Kızlar ne zamandır göremedim kizimda bende grip olduk fena halde baurnum tıkalı kulağım ağrıyı boğazın sis ve agro ne yapmalıyım acaba
Bol c vitamini ve ılık duş çabuk toparlanmaya yardımcı oluyor canım. Topuklarına viks sürebilirsin. Bir de fırsat bulursan dinlen tabiki
Tansiyon benim hep 9a6 normalde de. Şeker aletleride çok uzak bir ölçüm yapmıyor canım. Canım şeker anlık değişebiliyor. eğer açlıksa yüksek, tokluksa yüksek denmez. Ben annem ve kp.nin şeker takibini yapıyorum sürekli.

Cok sukur iyi cnm kesede hasar yok dedi kalp atislarida vardi.yorgunluktan olmustur dedi.normal hayatina don ama agir kaldirma dedi ona cok sevindim.1 kilo vermisim asiri kansizim ilaclari aldik geldik.cok sukur bebegim iyi cok mutlu oldum.
Gözün aydın canım , Allah bağışlasın herşey iyiymiş şükür . Yorma kendini , sağlıkla al kucağına inşallah...

Benimde bir oglum var kil olarak hic dikkat etmedim ama canim heo eksi tuzlu aci seyler istiyordu bunda da oyle tatli seyleri icim almiyo.uykum onda da vardi bunda da var normalde de cok severim uykuyu.

Ayyy kuzu çok geçmiş olsun doktor basit ilaçlar verip yolluyor bence acılı bi tarhana veya köy tavuğu bulabilirsen çorbasını iç şifa olsun :)
Tarhana yaptım içtim nane limon bal çayı yaptım gelip gidip meyve yiyorum yattım dinlendim akşama kadar. Kendime değil de bebeğe birşey olur diye endişelendim ama sadece ateş olursa sıkıntı olabiliyormuş bebek için onu öğrenince aman ben katlanırım şu minnoşa birşey olmasın dedim ben de hapşırıyorum sürekli karnım da kasılıyor hapşırdıkça

Ohhh çok şükür :)

Korkma öksürmekten hapşırmaktan bişey olmaz :) Bebek iyi olsunda :)

Kızlar merhaba herkese
Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
Meraktan çatlıyorum çarşamba günü dr gidicez söyler mi sizce?
13e girdim bu hafta bu arada :)

Sağol canm nickin gibi çok sekersin sen yersin ya masallahin var enerjin on numara insallah ama dayancak gucum kalmadı bayat balık gibi etrafabakıyorum bir kizim var onla bile ilgilenemiyorum sagolsun annem ilgileniyo herşeyden herkesden soğudum bu bulantilar artık ruh sagligimda etkilemeye başladı... eskiden siskoydum ama mutluydum bir oturusta yarim kilo tatli yerdim ama enerjiktim meğer benim en iyi arkadaşım buzdolabiymis ben niye siskoyim diye uzuluyodumkibu hayatta en önemli şey saglikmis

Kızlar merhaba herkese
Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba?
Meraktan çatlıyorum çarşamba günü dr gidicez söyler mi sizce?
13e girdim bu hafta bu arada :)
Biz iki doktora gittik 11+5de ikiside suratıma manasizca bakıp çok erken dediler ben kızımı oysaki bu haftalarda öğrenmiştim doktora bağlı yani canm

Topuklarima vimis surersem bi sorun olmaz mi canım o rahatlatır boğazlarını biraz ama bilemedim surulurmu hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…