2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Topuklarima vimis surersem bi sorun olmaz mi canım o rahatlatır boğazlarını biraz ama bilemedim surulurmu hamileyken
Topuktan sürmenin sakıncasını hiç duymadım canım. Ben ilk gebeliğimde viks buharı felan sormuştum dr.uma soluma dedi ama ufak tefek kullandım bu şekilde. İstersen yine de dr.una sor ki için rahat etsin,dr.dan dr.a da değişiyor seni en iyi bilen odur

Gece olunca habire tuvalete gitme ihtiyacı oluyo ya.bazen sıkıyorum dişimi ama sabaha karşı yine kalkıyorum dayanamayıp. Sizde de var mı bu durum?

Bende her gece 4,5 da aç uyanıyorum süt ve muz yiyip yatıyorum kızlar rutin oldu artık ama sabah baya tutuyor bu beni üşenip gece kalkmazsam sabah 8de açlıktan midem bulanır halde uyanıyorum

Bende standart bu saatlerde uyanıyorum kabuslardan dolayı. İlkinde de kabuslardan seri yapmıştım. Ertesi gün devamını görüyordum. Uyumak istemiyordum. Komik gelebilir ama bu durumu yaşayan olmuştur belki aranızda :) şimdikinde çok erken başladı napıcaksam doğurana kadar, hayırlısı artık

Benim yaşadığım tansiyon 9a6. Açlık kan sekerim 80cikmisti. Zaten taban 70 sanırım. Sen aç miydin peki
Evet canım açtım ama eczacı kan şekerin iyi dedi 140 160 olunca korkulacak seviyededir ddi tansiyonun çok düşük tuzlu bi ayran iç dedi

Ne bileyim canım bana iyi dedi açtım ama. Sabah erken gitmiştim

arkadaşlar bayram tatili münasebetiyle özel hastaneler ve sağlık ocakları açık mı bilginiz var mı
Ben dün sabah sağlık ocağına gittim kapalı devletlerin acilleri açık ama özel doktorlar çalışır diye tahmin ediyorum en azından acil bi durumda gelmeleri gerekir

Gece olunca habire tuvalete gitme ihtiyacı oluyo ya.bazen sıkıyorum dişimi ama sabaha karşı yine kalkıyorum dayanamayıp. Sizde de var mı bu durum?
Ben uykunun ağırlığından sabaha kadar tutuyorum tuvaletimi haberim Yok kalkıyorum kasıklarım ağrımış böbreklere zararı olacak hamilelikte olumsuz bi etkisi olacak diye korkuyorum ama çok su içerim ben gece yatmadan sabah kalkar kalkmaz ilk işim şudur

Kızlar dün taşınma telaşında bir günü daha geride bıraktık. Bişey yapamamak çok kötüymüş.
Bugün eve yardımcı üç kadın gelecekler sanırım el birliği ile ev tertemiz olur.
Bişey kaldıramıyorum , eğilemiyorum . Zaten az iki iş yapıyorum hemen kasıklarım ağrıyor . Bide bundan önce üç düşük yapınca herkes çok titizleniyor , gerçe Allah ne derse o olur .
Öpüyorum kızlar sizi

Bende her gece 4,5 da aç uyanıyorum süt ve muz yiyip yatıyorum kızlar rutin oldu artık ama sabah baya tutuyor bu beni üşenip gece kalkmazsam sabah 8de açlıktan midem bulanır halde uyanıyorum

Bende 2- 2.5 gibi uyanip domates ekmek peynir yiyorum. Yoksa midem bulaniyor uyutmuyor.

Ne bileyim canım bana iyi dedi açtım ama. Sabah erken gitmiştim
Canim evet o cihazlar tam olcmeyebiliyor benim sana tavsiyem lutfen yediklerine dikkat et ve bayramdan sonra dahiliyeye giderek hem aclik hem de tokluk şekerini ölçtur.yaşini bilmiyorum ama bizim yasimizdakiler iciin acken 122 cikmasi yuksek bir deger dahileyede ölçtur için rahat etsin.

Merhaba arkadaşlar. Size 3 sorum var.
1) İkili tarama testi yaptirdiniz mi? Şu hastanede 250 tl bu hastanede 600 tl diye laflar duydum. Özele gidiyorum. Dr. Muayene ücreti 80 tl ve kan tahlili ucreti 45 tl aldilar sadece şaşırdım. Sizde nasıl durumlar?
2) Cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
3) Kilo aldiniz mi suana kadar? Ne kadar aldiniz?

Günaydın benimde dr muayene ücreti 80 tl ve 2li test için 45 tl ödedik, cinsiyeti 11+5te öğrendik oğlum olucak hayırlısıyla:) kilo durumuda şuana kadar 1,5 kilo aldım dr normal dedi ama bundan sonra ayda 1 kilo almalıymışım fazla değil nasıl olcak bakalım

Ben ikili test yaptırmadım yanılma payı varmış, boşuna strese girmek istemedim. Özele gidiyorum 60 lira veriyorum kontrollerde. İstanbul'da yaşıyorum.. diğer tüm testlerimi sağlık ocağında ücretsiz yaptırıyorum.

Doktor cinsiyet için erken dddi geçen hafta bir şey demedi. 1 ay sonra gel dddi, 16 haftalık olacak o zaman inşallah belli olur..

3 aylık dönemde bir kilo vermiştim onu geri alıp tekrar veriyorum. Midem bulanınca gidiyor, iyiyken alıyorum. Yani ne aldım ne verdim şu ana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…