2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım bugünlerin geçecek biliyorsun değil mi? bu haftalardan itibaren rahatlamaya başlayacaksın bunu tüm tıp literatürü söylüyor.. o yüzden azıcık daha sabret, sonra bayat balık olmaktan çıkıp kımıl kımıl oynak bi balık olcaksın
en önemli şey sağlık tabi, hem anne hem bebek sağlığı..

ben ikili test yerine Nifty Test yaptırdım, 1500 TL verdim, bu test ikili üçlü dörtlü tüm testlerin yerine geçiyor tek seferde kurtuluyorsun hem de güvenilirliği %99,8 oranındaymış..
cinsiyetimiz 10+2de belli oldu iki tane erkek yumurcak geliyor inşallah

ilk üç ayda 1,8 kilo aldım

Bendee yaa neden kabus görüyoruz ki anlamadım. Diğer bebeklerde hiç olmamıştı bende

Son düzenleme:
Allahım bu nasıl bi baş ağrısıdır.
Stresten dir canım seninki . İşleri yoluna koyunca bolca dinlen. Suyu az içmekte baş ağrısı yapıyordu bende.
Birde, sol elinin baş ve işaret parmağının arasını sık akupunktur gibi dayanabileceğin kadar bir kaç dakika fayfası oluyor...

B
Ben ikili testi yaptırmadım , diğerlerinde de yaptırmamıştım. Doktorda gerek görmemişti.

Cinsiyet için inşallah bayramdan sonraya birşeyler söyler doktorum 12 hafta bitmiş olacak o zamana.

Şuan içinde , yarım kilo almışım ama göbeğim kocaman , nasıl oluyor anlamadım yarım kiloyla o koca göbek nasıl çıkar ki.
sizin cinsiyet belli mi?

Güzeller merhaba...şimdi doktordan çıktık tam 10 haftalık oldukHerşey yolunda.2 hafta sonra %70 cinsiyet söylerim dedi. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar kalp atış hızına göre bakmış mıydınız ve tutan oldu mu?

Merhabalar. İkili test yaptırdım. Sonuç çıkmadı daha. 30₺ verdim. Özel hastaneye gidiyorum. Muayene ücretimiz 130₺. Cinsiyetimiz için kız gibi dedi. Net konuşmadı doktorumuz. Şu ana kadar yarım kilo almışım. Sizde durumlar nedir ?

herkese merhaba bayanlar ben 3 kilo aldim ama bacaklarimda çatlaklar olustu gibi goruyorum var mi bu durumu yasayan ne yapmam gerekiyorrr yardimci olur musunuz

herkese merhaba bayanlar ben 3 kilo aldim ama bacaklarimda çatlaklar olustu gibi goruyorum var mi bu durumu yasayan ne yapmam gerekiyorrr yardimci olur musunuz
ben tatlı badem yagı sürüyorum. gobek bolgeme bacaklarıma kollarıma. suanlık bısey yok. gayet memnunum canım

Ben daha kendime de bile bulamadım tam hamile olduğumu öğrendim Trabzon'a tatile gittim orda kesinliğini ve durumumu öğrenmek için dr gittin 9 haftalıktı daha yeni geldim Güngören'de oturuyorum ve dr konusun çok kafam karışık buralarda Öner'e bileceğiniz bi dr varmı acaba

Bukadar erken ogrenebıldın mı gercekten... MasaAllah berakAllah

İkili tarama testi yaptırmadım eger oyle bır durum varsa şimdiden strese girip dusunce alemine dalmak istemiyorum oda benım yavrum rabbimden gelen kolaylıgınıda verir umarım. Cınsıyet söylemedi bakmadı bıle cunku devlette cok cok ilgisiz bır doktordu.. Yarım kılo 1 kılo arası değişiyor kilo alısım..

Ben çok içince midem kalkıyo halen. İçebilmen ne güzel. Ben yatarken içmiyorum artık ama yine sıkışıyorum. Sen sonuçta kasıtlı olarak tutmuyosun ki canım, aklıma tek ihtimal belki enfeksiyon oluşumu olursa onu tetikleyebilir gibi bi düşünce geldi, o da tek kullanımlık şaselerle bile atlatılabiliyor.
Bendee yaa neden kabus görüyoruz ki anlamadım. Diğer bebeklerde hiç olmamıştı bende
Hormonal durumlardan dolayıymış çoğunlukla canım. Sabah 5 6 gibi kesinlikle kalkıyorum ben. Bütün enerjimi emiyor o kabuslar. Günüm haşat geçiyor ya
Bende aynı nefes nefeseyim devamlı, herşey gözümde büyüyor

Bu haftalarla birlikte ikinci trimestıra girdik ama benim halen midem birden ağzıma geliyor, bayılcak gibi olup panikliyorum ya. Halen enerjim yok. Bir günüm diğerini tutmuyor. Geçsin artık hayırlısıyla. Sizde durumlar nasıl? Değişiklik var mı?

Bugün saat 3 te doktor randevumuz var tarama testi yapilacak.Yüreğim pır pır bu tarama testi yüzünden ilk oğlumda kabus dolu günler yaşamıştım sanırım ondan olsa gerek çok sıkıntılı ve heyecanlıyım şuan.12+4olduk belki cinsiyeti de öğreniriz.lütfen benim için dua edin ayni kabusu birkere daha yaşamak istemiyorum her şey normal çıkar inşallah

Canım ben İlgi hastanesine gidiyorum. Tranvayla Soğanlı durağında iniyorum. Sizin oralar oluyor sanırım. Bağcılar felan. Orada Dr Cengiz Bilal bey. Şimdilik iyi gidiyoruz. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gidiyorum. Bi dene istersen. 40 tl muayene.

Ben sen öyleyim aynen. Banyo bana çok kötü kokuyor bir de akşama misafir gelecek. O zamana kadar evi silip süpürmem lazım bir şeyler yapmam lazım ve banyoya giremiyorum nasıl temizleyeceğim...

Stres yapma canim umarim hayirli haberlerle gelirsin cinsiyeti de rabbim gönlünüze gore versin insaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…