- 24 Mayıs 2017
- 611
- 742
- 18
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.681
bi sıkıntı yoktur inşallah canımmDoktordan şimdi çıktık profesöre yönlendirdi
Bebeğin ensesinde sıvı birikimi varmış
Dua edin
İçinizi ferah tutun temiz çıkacaktırDoktordan şimdi çıktık profesöre yönlendirdi
Dua edin
Canım benim geçmiş olsun üzülme her şeyin bi çaresi var sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına inşalahDoktordan şimdi çıktık profesöre yönlendirdi
Dua edin
Teşekkürler canım.dr gittim.çok şükür kalp atışı var.proluton igne yapti hemen.progestan 3 e çıkardı.wc disinda kalkma ayaga dedi.bayrama bir yerlere de gitme dedi.bu yıl evdeyim bebegim iyi olsunda gerisi önemli degil.10 hagta 3 günlük dedi.ama çok dikkat etnem lazım.coraspin kullanıyordum onuda kullanma kanı sulandiriyor dedi zaten kanamanda var dedi.benim rahimde perde varmış o yuzden allah korusun erken doguma düşük yol alıyormuş.riskli yani.Alllaha emanet minigim insallah sag salim alırım kollarımaCanım dikkat et şimdi nasılsın peki ?
Canım dikkat et şimdi nasılsın peki ?
Amin canım insallah.iyi bayaramlarikbal05 bugun arefe gunu bugun yapılan dualar kabul olur inşaallah.. Rabbim saglık afiyet şifa versın en güzel sekılde. Korkmayın yengem yenı dogum yaptı ıkı ay hastanelere gitti geldı bebeğin beyninde sıvı toplanması varmıs zamanla sıvı yok oldu ve sımdı bebeği cok saglıklı.. Rabbim hepimize saglık sıhhat afiyet versın hayırla sağlıkla bebeklerımızı kucağımıza alalım uzuvları tam yerli yerinde guzel edepli ahlaklı hayali çocuklarımız olsun... Dualarda buluşalım...
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.inşallah bir sıkıntı yoktur.Doktordan şimdi çıktık profesöre yönlendirdi
Dua edin
ilahii kizlar hic gulecegim yok 'tu.Dur dahaikinci trimestir da içinden kaplan çıkacak
Oğlunuzdayken yasak mıydı sizin keyfinizmi yoktu
İlk haftalar tık yoktu 9. Hafta da uyandı içimdeki cilveli kadın
Icini ferah tut canim kac cikti ense kalınlığı kac mm mişDoktordan şimdi çıktık profesöre yönlendirdi
Dua edin
Insallah guzel haberler getirirsin cnm.ilk defa duydum boyle bisi nasil oluyomus merak ettim.Doktordan şimdi çıktık profesöre yönlendirdi
Dua edin
Cok guzel dua etmissin cnm amin insallah.ikbal05 bugun arefe gunu bugun yapılan dualar kabul olur inşaallah.. Rabbim saglık afiyet şifa versın en güzel sekılde. Korkmayın yengem yenı dogum yaptı ıkı ay hastanelere gitti geldı bebeğin beyninde sıvı toplanması varmıs zamanla sıvı yok oldu ve sımdı bebeği cok saglıklı.. Rabbim hepimize saglık sıhhat afiyet versın hayırla sağlıkla bebeklerımızı kucağımıza alalım uzuvları tam yerli yerinde guzel edepli ahlaklı hayali çocuklarımız olsun... Dualarda buluşalım...
Gecmis olsun cnm yat dinlen.tatildi gezmeydi her zaman yapilir bebegin dogsun beraber gidersiniz insallah.ben yolculuk yaptim kanama basladi burnumdan geldi o stres korku yetti bana.doktorun dediklerini uygula sen rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.Teşekkürler canım.dr gittim.çok şükür kalp atışı var.proluton igne yapti hemen.progestan 3 e çıkardı.wc disinda kalkma ayaga dedi.bayrama bir yerlere de gitme dedi.bu yıl evdeyim bebegim iyi olsunda gerisi önemli degil.10 hagta 3 günlük dedi.ama çok dikkat etnem lazım.coraspin kullanıyordum onuda kullanma kanı sulandiriyor dedi zaten kanamanda var dedi.benim rahimde perde varmış o yuzden allah korusun erken doguma düşük yol alıyormuş.riskli yani.Alllaha emanet minigim insallah sag salim alırım kollarıma
Ne guzel poz vermis annesi bacak arasi bos geldi bana kiz bebekmi acabaEki Görüntüle 2039623
Cinsiyet tahmini alabilir miyiz
Geçmiş olsun canimSelam kızlar.
Biz hastaneden daha yeni geldik. Sabah kalktıgından beri kusuyor oğlum. Devlete gittik tek dr ve yüzlerce hastadan sonra ve tek dr olması nedeniyle doğru düzgün muayene etmeden oğluma önce bronşit sonra 1 2 tanı daha koydu seruma yolladı. Eşim delirdi tabi kendi tahlillerimi verip özele geçtik. Diğer dr.un verdiği ağır reçete çöpe gitti. Oğlumun kusmasını dindirecek bir ilaçla serum çözdü olayı. Rahatlaması içinde 2 ilaç verildi. Şükür şuan iyiyiz.
Kız.... erkek çıkarsa çok sasiririm:)Eki Görüntüle 2039623
Cinsiyet tahmini alabilir miyiz
Insallah icine ferahlatan guzel haberlerle donersin canım insan ister istemez stres yapıyor ins bir sknti olmuycakDoktordan şimdi çıktık profesöre yönlendirdi
Dua edin
Tatlım temizliğe daldım bu ara :) biraz kayınvaldemde biraz da annem de kalıcaz bayramda nasipse.. iyiyim çok şükür haftaya çarşamba randevum var cinsiyet için gidicem inşallah belli olur :) haber veririm canım sen de haber ver öpüyorum ☺@mervem-metem canım nasılsın? Nasıl gidiyor gebelik...cinsiyet belli olunca benide haberdar et.Benimde birdahaki kontrol bayramdan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?