2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen bende oyle bisey hissediyorum fkt acaba mi diyorum ikincilerde erken hisseden cok var tabii bunlar bebek degil suyun hareketi aslinda :) cok heyecam verici ya

Ben basladim
Bnm de ilk sayılır önceki düşük olmuştu bu haftalara gelememiştim o yüzden bilmiyorum. Zaten hareket değil aynen suda birşey kayıp gidiyor gibi oluyor bir de göbek deliğimin solunda oluyor çok tatlı bi duygu :)

Selam kızlar sizlerde de koku hassasiyeti başladı mı benim binada biri Kızartma yapmış ay komple benim evde kokusu Öldüm resmen yemek yiyemiyorum tiskinmekten

O
o batmalar bende de oluyor.kasiklarima bicak saplaniyormus gibi oluyor.bayramda evdeydim.dr yat otur ditor.birde bende rahimde perde var o yuzden kanamalarimda oluyor.hayirlisi ile su 3 4 ayi bir bitirseydik belki biraz daha rahatlardik
Allah yavrularimizi korusun. Perdesi olup da saglikli dogum yapan cok kisi var. Uzme kendini. Sadece dikkatli olucaz. Yarin kontrolum var. Her ultrasona giris de ayri stres yaratiyor bende

kızlar mide bulantı ve kusmalarım bugün gene had safhadaydı.dr sabah akşam vajinadan progestan verdi ama akşam ki kusmamdan sonra sabah altığımd progestan olduğu gibi düştü.gerçi en azından dış kısmı ve içinde az bi kısmı kalmış.kahverengi lekelerim de ara ara devam ediyor.Allahın gönlüne güç gitmesin kustuktan sonra canıma yetti artık diye ağladımahh bir geçse şu günler inşallah vakti saatine denk gelmemiştir

Arkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?
Canım belki arif oğlu diye bi aktar duymuşsundur genellikle büyük avm lerde oluyor bu marka ordan Doğum öncesi yağı var ben onu aldım şimdilik memnunum zaten içinde gerekli bütün yağlar var tavsiye ederim

kizlarr kolumda ve omzumda kızarikliklar ve kabarmalar olmuş alerji gibi sizce endiselenmeli miyim sebebi ne olabilir ?

kizlarr kolumda ve omzumda kızarikliklar ve kabarmalar olmuş alerji gibi sizce endiselenmeli miyim sebebi ne olabilir ?
Üç gündür bende aynı dertten muzdaribim
ani bir kaşıntı ardından minik kabartı oluyor , söndüğünde de küçük sivilce gibi oluyor anlayamadım bende yediğim farklı birşeyde yok. Bulaşıcı bir hastalık geçirmekten korkuyorum , ama annem küçükken hepsini geçirdiğimi söyledi endişelendim bende.
Yarın doktora gideceğim , sorarım netten baktığım kadarıyla , hormonal dengesizlik ten olabilir diyor. Folik asitten de olabilir diye düşünüyorum iki gündür içmiyorum ve kesildi bendeki kabartılar.
Birde , elma sirkesi kattım duş aldığım suya o da geçirmiş olabilir . Siz dekide mi.benzer durum?

ben ilac falan kullanmiyorum beslenmemde de bir degisiklik yok ama neden oldu bu anlamadim

ben ilac falan kullanmiyorum beslenmemde de bir degisiklik yok ama neden oldu bu anlamadim
Sivrisinek ısırığı gibi oluyor bende ki ilk başta yeni çıktığında , bende anlamadım tatil kötü denk geldi heryer kapalıydı, yarını bekliyorum artık. Siz de bir sağlık ocağına gidin yoksa , kan testinde çıkar diye düşünüyorum sebebi. Endişem bebeğe etkisi , zararı olur diye

Haklisin ya oyle dusunemedim. Ben de sasirdim seminer doneminin gelişini nasil coskuyla kutluyor diye
Bayram pek tatlı geçmedi benim için, şu enfeksiyon ağrılar sancılar, ilacın dokunması hepsi üst üste geldi. O yüzden dört gözle bekledim desem yeridir :)
çalışmaya başlayacak arkadaşlarıma Allah güç kuvvet versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…