- 15 Temmuz 2017
- 70
- 74
- 38
- 39
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #7.981
Benim ilk hamileligimden çok catlagim oldu gecmedi de.simdi kullansam iyi olur mu sizce bilemedim bende
Canım mutlaka kullanmalısın hiç birsey alamadinsa saf zeytinyaği kullan.Çatlak oluşumunu onlemenin yolu vucudu nemlednirmek hem icten su icerek hem deriden krem ve yaglarla.Bio oil fiyatı ne kadar canım
Gecmis olsun canim. Ben de tum bayram hastaydim annemlere bile gidemedim. Bugun iyiyim cok sukur. Yarin okul basliyor ve hastane randevum var iki stres birlesti resmen. Yarin iyi haberler duyariz ınsallahBayram pek tatlı geçmedi benim için, şu enfeksiyon ağrılar sancılar, ilacın dokunması hepsi üst üste geldi. O yüzden dört gözle bekledim desem yeridir :)
çalışmaya başlayacak arkadaşlarıma Allah güç kuvvet versin inşallah
Sanada geçmiş olsun canım, hepimiz döküldük bu tatil :) yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahGecmis olsun canim. Ben de tum bayram hastaydim annemlere bile gidemedim. Bugun iyiyim cok sukur. Yarin okul basliyor ve hastane randevum var iki stres birlesti resmen. Yarin iyi haberler duyariz ınsallah
Tesekkur ederim canim. Saat 3te randevum keske erkene alsaymışım heyecan sardi beniSanada geçmiş olsun canım, hepimiz döküldük bu tatil :) yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahbende gidecektim yarın ama şimdilik gerek kalmadı gibi. Aile hekiminin yazdıgı ilaçlar toparladı beni şükür. Eğer sıkıntım olursa direk giderim artık.
Aynen sanki ben hissediyorum ama gaz da olabilirAynen :) 1 2 saat sonra bende de 15 yazcakkk, zaman geçmiyo diyorum ama neredeyse yarıladık, hareketleri gerçekten hissetmeye az kaldı Allahın izniylee :)
Güzel haberlerle gel canım.2li test yapıldı mı?bende cuma gidecegim.o gün 11+5 olucaz.ikili test yapılır mı o zaman bilniyorum bende merak ediyorumTesekkur ederim canim. Saat 3te randevum keske erkene alsaymışım heyecan sardi beni
Umarim bundan sonra hic sıkıntın olmaz. Bebisi rahat rahat buyutursun canim
Teşekkürler canım bio oil bir bakayım .hergün suruyormusunuzCanım mutlaka kullanmalısın hiç birsey alamadinsa saf zeytinyaği kullan.Çatlak oluşumunu onlemenin yolu vucudu nemlednirmek hem icten su icerek hem deriden krem ve yaglarla.
Bio oil i anneler gununde migrosta indirimden almistim fiyatını hatirlamiyorum ama lierac in yari fiyatıdir.
Katı kakao yagi da guzel diyorlar ama kullanimi zor.Benmari usulu eritmek falan gerekiyor.
Amin. 2Li test yaptirmiycam ama doktor orada fikrimi degistirir mi bilemiyorumGüzel haberlerle gel canım.2li test yapıldı mı?bende cuma gidecegim.o gün 11+5 olucaz.ikili test yapılır mı o zaman bilniyorum bende merak ediyorum
merhaba aynı şeyleri yaşıyorum ara ara geçiyor sonraGünaydın arkadaşlar bir ay arayla geri döndüm tatil bitti iş başladı malum. Benimde bi sorum var arkdaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. 12. haftam bitti hayırlısıyla son bir haftadır belimin sol tarafı çok fena ağrıyor ara ara sol ayagımın üzerine basarken canım acıyor. Az biraz uzanıp dinlenince geçiyor. Perşembe günü randevum var ama normal bebk o taraftadır diyenlerde var. Siz de boyle tek taraflı bel ağrıları oldu mu ?
merhaba aynı şeyleri yaşıyorum ara ara geçiyor sonra
Benimde dinlendikten sonra geçiyor bir süre sonra.
Allah sabır versin canım. Dualarımız seninle. Her zaman mucizelere yer vardır, umarım gelir seni ve bebeğini bulurKızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Bende her ihtimale karşı kadın Doğumun aciline gittim bi tuhaf doktora denk geldim
Sonuç yine aynı hep aynı...
Artık vedalaşma vakti geldi ve zorda olsa yolun sonu belli oldu...
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.çok zor bir karar gercekten.Allah kimseyi bu sekilde imtihan etmesin.çok üzüldüm.rabbim yardımcınız olsun.biz burda bir aile olduk.sevinçleri de acıları da paylasiyoruz.yalnız degilsin.öpüyorumKızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Bende her ihtimale karşı kadın Doğumun aciline gittim bi tuhaf doktora denk geldim
Canım dualarım seninle sıkma canını inşallah hakkınızda hayırlısı neyse olur ..Kızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Kıyamam sana.Rabbimden ne yazmışsa o olacak nasibi yokmuş demekki Rabbim diğer evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin sana bağışlasınKızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?