2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim ilk hamileligimden çok catlagim oldu gecmedi de.simdi kullansam iyi olur mu sizce bilemedim bende

Bio oil fiyatı ne kadar canım
Canım mutlaka kullanmalısın hiç birsey alamadinsa saf zeytinyaği kullan.Çatlak oluşumunu onlemenin yolu vucudu nemlednirmek hem icten su icerek hem deriden krem ve yaglarla.
Bio oil i anneler gununde migrosta indirimden almistim fiyatını hatirlamiyorum ama lierac in yari fiyatıdir.
Katı kakao yagi da guzel diyorlar ama kullanimi zor.Benmari usulu eritmek falan gerekiyor.

Gecmis olsun canim. Ben de tum bayram hastaydim annemlere bile gidemedim. Bugun iyiyim cok sukur. Yarin okul basliyor ve hastane randevum var iki stres birlesti resmen. Yarin iyi haberler duyariz ınsallah

Gecmis olsun canim. Ben de tum bayram hastaydim annemlere bile gidemedim. Bugun iyiyim cok sukur. Yarin okul basliyor ve hastane randevum var iki stres birlesti resmen. Yarin iyi haberler duyariz ınsallah
Sanada geçmiş olsun canım, hepimiz döküldük bu tatil :) yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah bende gidecektim yarın ama şimdilik gerek kalmadı gibi. Aile hekiminin yazdıgı ilaçlar toparladı beni şükür. Eğer sıkıntım olursa direk giderim artık.

Tesekkur ederim canim. Saat 3te randevum keske erkene alsaymışım heyecan sardi beni
Umarim bundan sonra hic sıkıntın olmaz. Bebisi rahat rahat buyutursun canim

Kızlar günaydın ben bu iştahıma dur diyemiyorum bu kadar kısa süreli acıkmalar vs bir de bayramda normal pantolon giyeyim dedim güzelce ütüledim ama ne göreyim popodan giriyor göbekten imkansız kapanması bebeğim büyümüş diyorum 4. Ayın içindeyiz çok çabuk mu çıktı karnım benim acaba bir de akrabalardan biri ay sen kendine kilo alıyorsun bence dedi bana geçenlerde sinir oldum hayır kilom aynı dedim bebeğim tosun gibi doğdudupında görürsün dedim öyle kaldı kızlar ben mi tribe giriyorum acaba kilo alsam o pantolonlara hiç giremezsin demi sonuçta bir de benim son hamileliğim başka Yok doya dpya yaşamak istiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum geçen devletin acilinde 1 kaç hafta önden gidiyor bebek dediler ne kadar doğru bilmiyorum tabi bir de içimde bi korku beslenmez bebeğim aç kalır vitamin alamaz zaten benim de düşük çıktı vitaminler biraz da ona bağlı bakıyorum kendime saçım dişim dökülsün istemiyorum hamilelikte bugün almasak ilerleyen haftalarında ister istemez alacağız ama kontrollü kilo alacağımı düşünüyorum zaten porsiyonum belli doğurunca veririm onu da hamileyken şöyle gerizekalılar ağzına geleni söylüyor ya ayar oluyorum

Tesekkur ederim canim. Saat 3te randevum keske erkene alsaymışım heyecan sardi beni
Umarim bundan sonra hic sıkıntın olmaz. Bebisi rahat rahat buyutursun canim
Güzel haberlerle gel canım.2li test yapıldı mı?bende cuma gidecegim.o gün 11+5 olucaz.ikili test yapılır mı o zaman bilniyorum bende merak ediyorum

Teşekkürler canım bio oil bir bakayım .hergün suruyormusunuz

Günaydın arkadaşlar bir ay arayla geri döndüm tatil bitti iş başladı malum. Benimde bi sorum var arkdaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. 12. haftam bitti hayırlısıyla son bir haftadır belimin sol tarafı çok fena ağrıyor ara ara sol ayagımın üzerine basarken canım acıyor. Az biraz uzanıp dinlenince geçiyor. Perşembe günü randevum var ama normal bebk o taraftadır diyenlerde var. Siz de boyle tek taraflı bel ağrıları oldu mu ?

merhaba aynı şeyleri yaşıyorum ara ara geçiyor sonra

Kızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Bende her ihtimale karşı kadın Doğumun aciline gittim bi tuhaf doktora denk geldim
Sonuç yine aynı hep aynı...
Artık vedalaşma vakti geldi ve zorda olsa yolun sonu belli oldu...

Allah sabır versin canım. Dualarımız seninle. Her zaman mucizelere yer vardır, umarım gelir seni ve bebeğini bulur

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.çok zor bir karar gercekten.Allah kimseyi bu sekilde imtihan etmesin.çok üzüldüm.rabbim yardımcınız olsun.biz burda bir aile olduk.sevinçleri de acıları da paylasiyoruz.yalnız degilsin.öpüyorum

Canım dualarım seninle sıkma canını inşallah hakkınızda hayırlısı neyse olur ..

Kıyamam sana.Rabbimden ne yazmışsa o olacak nasibi yokmuş demekki Rabbim diğer evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin sana bağışlasın

kızlar merhaba..
Aklıma çok takılan birşey var
13 haftalık hamileyim en son dr a gittiğimizde 2 li test sonucumda bebeğimin ense kalınlığının riskli değere yakın olduğunu söyledi sonra ultrasonda baktı ölçtü filan normal dedi.ama yine de dörtlü test yaptırcaz dedi 15 haftalık olduğunda.internetten araştırdığım kadarıyla çok önemli bir konuymuş bu Allahım korusun birçok hastalık ile ilgiliymiş filan.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…