2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
maşallah ne güzel genç anne olmak, çocuklarınla arkadaş gibi olacaksın canim. buarada hızınıza hayran kaldım
yaa benimkiside hizdan degil 3.cusu supriz oldu. aynen bende oyle diyorum simdi zor olacak ama ilerisi insallah cok guzel olacak hepsi boyumca olacak 40 yasina girdigimde 20 yaslarda oglum olacak insallah Rabbim uzun ömurler versin evlatlarimiza insallah acilarini yasatmasin Rabbim

Tesekkur ederim canm. Dikkat edeyim bakalim bi. Peki bulanti kusma da oluyor?uydu bu sirada normalin disinda?

Benim bulantı hamilelikten değil bana da geçmiş mevsim hastalığı bu gebeliğimde hiç bulantım kusmam olmadı şükür size de çok geçmiş olsun şimdi kalkıp ağlaya ağlaya mecbur yapacağım işleri ;(

canım benim allah yardımcın olsun şifa versin inşallah dikkat edin birbirinize

pislik konusunda bizim ev de aynı

Sevgili Eşim,
Yıllar var ki anne olamamanın verdiği acıyla kavrulmaktayım. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acısını ,neden kolayca kırıyorsun kalbimi ,sesin kolayca yükselebiliyor. Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hiç soruyor mu, sıkıştırıyorlar mı , üzüyorlar mı seni?
Erkekler birbirlerine, kadınların olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lütfeder oldun, bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın... Daha çok kenetlenelim, sabrımızın mükafatı yakındır,ben inanıyorum!
Sevgili Kayınvalidem ,
Benim ciğerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin. Neden yarama tuz basarsın ,neden o eksik ,keşke Songüll'ün kızı Fatma'yı alsaydım keşke , 3 tane nur topu gibi oğlu oldu " dersin. Benim duyduğumu bile bile tuz basarsın yarama . Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını seçemediğim gibi…
Sevgili Hemcinsim ,
Ahh beni en çok üzen akrabam,
Arkadasım,
Komşum,
Benden çocuğunu sevmemi esirgeme,nazarım değer diye benden korumaya çalışma .Ben ancak kendime zarar verebilirim , benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme. Büyüyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka bir şey yapmaz ona kaygılanma. En yakın arkadaşım ,gebeliğini herkese duyururken benden saklama, beni daha çok acıtma. Bebeğimi düşürünce ağladığımda , “niye ağlıyorsun ki?” diye kızan komşum , kızma,canımdan can gitmiş ağlamayıp da ne yapayım…
Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bir tane yapın" diyen, sürekli karnımı süzen arkadaşım , belediyeden anons mu ettireyim “yapamıyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. .”diye. Geçen tartışmamızda " Allah sana çocuk bile vermedi, iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam, kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya, pusudayım bekliyorum…
İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok ağır gelirmiş....
Beni, benim gibi olanları anlamaya çalışın,aynı damdan düşmemiz mi gerekir , yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için…
Bilin ki siz,sıcacık yatağınızda , allahın lütfü ile hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuarlarda bebeğime kavuşmayı hayal ediyorum!
İmtihanım yeterince zor, lütfen omzumdaki yükümü artırma…

Paylaştığım yazı bu zorlukları çeken insanların duygularını yansıtıyor ayna oluyor rabbim bizlere sağ Salim. Doğurmayı olmayanlara da bir an önce hamile kalmayı nasip etsin inşallah
amiiinnn ağlattın beni arkadaşım, Allah isteyen herkese nasip etsin

amiiinnn ağlattın beni arkadaşım, Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok zor bi süreç şimdi bi kanama olsa hop oturup hop kalkıyorum anne olmayı kaç kere tatsak doyulmuyor o kadar çok baskı oldu Ki çevremde saklamaya çalıştıkça herkes duydu sorular ve bakışlar o kadar rahatsız ediciydi ki hala Yok değil rabbim özenen emek veren her kadına analığı çiftler Çifter tattırsın

Oyy kuzum benim , yaşamayan insanlar bilemez yokluğu en önemlisi anlaşılmamayı , Rabbim büyüktür bak şimdi evlatlarınlasın , diğeri karnında Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. Geçmişi düşünüp ne kendini ne bebeğini üzme lütfen. Hamileliğinin tadını çıkar , anı yaşa hayat kısa kuşlar uçuyor...

Paylaştığım yazı bu zorlukları çeken insanların duygularını yansıtıyor ayna oluyor rabbim bizlere sağ Salim. Doğurmayı olmayanlara da bir an önce hamile kalmayı nasip etsin inşallah
Rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin çok zor bir imtihan Benimde 20.ayın sonunda oldu bebeğim ama çok farklı duygular her ay bir umutla bekliyorsun Rabbim aratmasın

11+0da kiz denmisti. Az once drdan geldik bu sefer de erkek dedi. Kendimi kiza alistirmistim. Elbette onemli olan saglikli olmasi ama elimde olmadan uzuldum...

Aynısınıı ben yaşadım :)) 2-3 güne alışacaksın bizde şok olmuştuk ama alıştık daha sonra... burda bizim gibi bu durumu yaşayan bir kaç arkadaş daha vardı sanırım...

Sorma canım evet haklısın onlar iyi olsun Yen'i bebeğimi de doğurayım sağ Salim başka ne isterim. Yüce yaradandan bakalım aynı gün doğuranımız olacak mı ben onu merak ediyorum

Rabbim isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin çok zor bir imtihan Benimde 20.ayın sonunda oldu bebeğim ama çok farklı duygular her ay bir umutla bekliyorsun Rabbim aratmasın
Amin canım evet ama umut olmalı Ki başarasın bak başarmışsın. Sende şükür rabbim nasip etmiş sağlıkla al kucağına

kizlar yarin hayirlisiyla kontrole gidiyoruz bebisi gormeye . insallah saglik durumu iyidir . ve insallah cinsiyetinide ogreniriz Rabbim herkese nasip etsin hamileligi Anneligi tatmayi . 2 li testi flanda yaptiracam . insallah temiz cikar.
İnşallah canım bizim dr Perşembe sabahı sanki günler geçmek bilmiyor bizde 13 haftayı bitirdik 14 haftanın içindeyiz bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyeti çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…