2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ferro sanal demir ilaclari icinde emilimi en yüksek en iyi olan ilactir ama yan etkisi de coktur kramp bulanti agri yapar şahsen ben kullanamiyorum cok dokunuyor onun yerine muadili olan ve agri bulanti yapmayan demir ilaclarini tercih ediyorum ha en iyisi hangisi derseniz ferro sanal tabiki

11+0da kiz denmisti. Az once drdan geldik bu sefer de erkek dedi. Kendimi kiza alistirmistim. Elbette onemli olan saglikli olmasi ama elimde olmadan uzuldum...
bana da 3,4 hafta önce yüksek ihtimal kız dedi. doktor da yaşlıcaydı tecrübesine güvendim ama hep kendime hatırlatıyorum erkek de olabilir diye, ister istemez üzülürüm ben de olsam. ilk bebeğin mi canım

11+0da kiz denmisti. Az once drdan geldik bu sefer de erkek dedi. Kendimi kiza alistirmistim. Elbette onemli olan saglikli olmasi ama elimde olmadan uzuldum...
Demekki hayırlı olan buymus canım uzulme sakin ışk bebbegınmı ıste erken öğrenmenin zararları doktorlar bazen haklı ama bız heycanlanıyoruz merak ediyoruz..

Evet canim ilk bebegim. Ama esimin onceki evliliginden 2 oglu var. Kiz bebek cok istiyordu
Sakın sakın öyle düşünme senın bebeğin farklı onlar farklı bak benımde ıkı oğlum far erkekde olabılır dedı net gostermedi yani nasip kısmet bu işler hayıtlsıı olsun ikinci kız olur inşaallah..

Merhaba kızlar aktif olamıyorum.12 hafta bitti bulantı halsizlik devam ikili testi yaptırdım.sonuç bekliyorum cinsiyet söylemedi erken dedi .Oğlum 11 haftada kızımı 16 da öğrenmiştim bakalım bu ne olacak

Geçmiş olsun canım , benimde ilk hamileliğimde kum problemim bardı . Serum taktılar , birkaç ilaç ve bol su içmemi önermişti doktorum..
İdrarını yaparken görürsün kum halâ döküyorsan , özellikle klozette otururken ,idrarın içerisnde beyaz beyaz bildiğin tuz atmışın gibi görünüyor kum dökerken.

Aynı durumda benim oğlan da . Salgın falan var sanırım. Bugün çocuğumun okulunun ilk günüydü , gitmeyelim dedim ama heyecan yaptı gittik , zor ayakta duruyordu.
Antibiyotik falan başladılarmı sizin oğlunuza?
İnsan kendi derdini unutuyor, mesele evlat olunca...

Fiona86 selam eline sağlık, ilgin ve emeğin için çok teşekkür ederiz.

Bilgilerim:

Üye Adı: Daydream_
Son Adet Tarihi: 27.05.2017
Tahmini Doğum Tarihi: 03.03.2018
Kaçıncı Bebek: 1
Bebek İsmi: --
Hastane: Memorial Şişli Hastanesi (tahmini)

Kuzum öğlen başladı bu illet şimdi iyi şükür çorba vs ne isterse yaptım bol sıvı içirdim şimdi kızımla ikimiz berbatız gözümü açamıyorum ev birbirinde çamaşırlar makinede kokacak ama benim öbür odaya gidecek mecalim Yok ve mide bulantısı var karın ağrısı var sanırsam bana da geçmiş bulunuyor yandığımızın resmidir

Hastaneye gitmedik eşim çalışıyor bende götüremem zaten yakında hastane Yok tuhaf bi yerde oturuyorum

Aynenn bizim evi anlatmışın farklılık olarak bulantım yok ama çok halsizim , heryer pislik içinde gözüme batıyor ama kalkıp temizleyemiyorum bile
Size de çok geçmiş olsun... Bizimkide gece başladı , şuan iyi bende ilaç içmesi taraftarı değilim tekrarlarsa götüreceğim hastaneye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…