- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #8.861
Bugun bırseye sinirlendim kızdım ya bana kızdıgından sakin ol anne dedı yada annecım kızma ben burdayım dedı hemencecik oynadı sol tarafımda hissediyorum oynadığını...Kızlaarr ben artık bebişlerimin hareketlerini hissetmek istiyooruummm
Benim de melek canbaba@Fiona86
PATELLAA
Yaş 31
Son adet tarihi: 10.06.2017
Tahmini doğum t: 17.03.2018
2.bebek
Erkek
İzmir
Su hastanesi- Melek Canbaba
Kıyamam sana ben yaaa ağlayarak okudum Allah'ın adaletine sığın elbet birgün tecelli edecek.Sevgili Eşim,
Yıllar var ki anne olamamanın verdiği acıyla kavrulmaktayım. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acısını ,neden kolayca kırıyorsun kalbimi ,sesin kolayca yükselebiliyor. Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hiç soruyor mu, sıkıştırıyorlar mı , üzüyorlar mı seni?
Erkekler birbirlerine, kadınların olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lütfeder oldun, bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın... Daha çok kenetlenelim, sabrımızın mükafatı yakındır,ben inanıyorum!
Sevgili Kayınvalidem ,
Benim ciğerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin. Neden yarama tuz basarsın ,neden o eksik ,keşke Songüll'ün kızı Fatma'yı alsaydım keşke , 3 tane nur topu gibi oğlu oldu " dersin. Benim duyduğumu bile bile tuz basarsın yarama . Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını seçemediğim gibi…
Sevgili Hemcinsim ,
Ahh beni en çok üzen akrabam,
Arkadasım,
Komşum,
Benden çocuğunu sevmemi esirgeme,nazarım değer diye benden korumaya çalışma .Ben ancak kendime zarar verebilirim , benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme. Büyüyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka bir şey yapmaz ona kaygılanma. En yakın arkadaşım ,gebeliğini herkese duyururken benden saklama, beni daha çok acıtma. Bebeğimi düşürünce ağladığımda , “niye ağlıyorsun ki?” diye kızan komşum , kızma,canımdan can gitmiş ağlamayıp da ne yapayım…
Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bir tane yapın" diyen, sürekli karnımı süzen arkadaşım , belediyeden anons mu ettireyim “yapamıyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. .”diye. Geçen tartışmamızda " Allah sana çocuk bile vermedi, iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam, kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya, pusudayım bekliyorum…
İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok ağır gelirmiş....
Beni, benim gibi olanları anlamaya çalışın,aynı damdan düşmemiz mi gerekir , yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için…
Bilin ki siz,sıcacık yatağınızda , allahın lütfü ile hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuarlarda bebeğime kavuşmayı hayal ediyorum!
İmtihanım yeterince zor, lütfen omzumdaki yükümü artırma…
Ben memnunum siz?Benim de melek canbaba
Ayy ne güzel maşallah canım kaç haftalık seninki? Merak ediyorum nasıl bi his olduğunu..Bugun bırseye sinirlendim kızdım ya bana kızdıgından sakin ol anne dedı yada annecım kızma ben burdayım dedı hemencecik oynadı sol tarafımda hissediyorum oynadığını...
Ah canım ah yaşayan bilir yaşamayan ancak öyle yargılar ama kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş olmazları olduran rabbim menapoza girmiş kadınları bile anne yapan rabbim var onlar kim ki o zaman olmuyor diye laflarını sözlerini çekerdim şimdi de hamileliğime laf ediyorlar aşermem gözlerine batıyor karnım büyükmüş gözlerine batıyor tüp bebek olsun o da bebek diyen mi dersin o da göze batıyor tamamen cehalet başka bişey değil zaten cahile laf anlatamazsın her türlü cevabı oluyor sana şimdi eşime kızıyorum beni şu ortamlara sokup beni germe biraz uzak olalım Ki bana zarar veremesinler ben hamileliğimi güzel geçirmek istiyorum bu zamana kadar her şey burnumdan geldi bari şimdi güzel olsun her şey mutlu kalayım mutlu olayım Ki bebeğim de sağlıklı olsunKıyamam sana ben yaaa ağlayarak okudum Allah'ın adaletine sığın elbet birgün tecelli edecek.
biz de perşembe gidicez gerçekten günler geçmiyorİnşallah canım bizim dr Perşembe sabahı sanki günler geçmek bilmiyor bizde 13 haftayı bitirdik 14 haftanın içindeyiz bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyeti çok merak ediyorum
biz de perşembe gidicez gerçekten günler geçmiyorİnşallah canım bizim dr Perşembe sabahı sanki günler geçmek bilmiyor bizde 13 haftayı bitirdik 14 haftanın içindeyiz bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyeti çok merak ediyorum
Evet memnunum.Ben memnunum siz?
Bu hafta çok uzun geldi bana bebeğimin kontrolü var diye her gün uygulamayı açıp gününü haftasını atladığını görmek beni nasıl Mesut ediyor anlatamam haftasıyla alakalı yazıları oluyorum içimde şimdi öyle mi diye hayal ediyorum rabbim hayırlı evlat etsin bizlere evlatlarımızıbiz de perşembe gidicez gerçekten günler geçmiyor
Kıpır kıpır bir his 16 nn ıcınde.... En kısa zamnda tadarsın umarımAyy ne güzel maşallah canım kaç haftalık seninki? Merak ediyorum nasıl bi his olduğunu..
Sağol canım inşallah ben de 15teyim az kaldı o zaman hadi inşallah :)Kıpır kıpır bir his 16 nn ıcınde.... En kısa zamnda tadarsın umarım
Hamileyken biraz bencil olmak gerekiyor sonuçta bebek herşeyden etkileniyor annenin pskilojisi alt üst oluyor en azından hamilelik bitene kadar seni üzen ortamlardan uzak dur duramıyorsan da duyma Allah'a havale et. Hele hiç cevap vermeye de çalışma dediğin gibi cahil haklı çıkmak için kalbini bile kırmaktan korkmaz onun için en iyisi bu süreçte mesafe koymak bence. Ben de canımı sıkan ortamlara gitmiyorum artık çekildim evime işi de bıraktım oh kafam rahat hiç umrumda bile değil vallaAh canım ah yaşayan bilir yaşamayan ancak öyle yargılar ama kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş olmazları olduran rabbim menapoza girmiş kadınları bile anne yapan rabbim var onlar kim ki o zaman olmuyor diye laflarını sözlerini çekerdim şimdi de hamileliğime laf ediyorlar aşermem gözlerine batıyor karnım büyükmüş gözlerine batıyor tüp bebek olsun o da bebek diyen mi dersin o da göze batıyor tamamen cehalet başka bişey değil zaten cahile laf anlatamazsın her türlü cevabı oluyor sana şimdi eşime kızıyorum beni şu ortamlara sokup beni germe biraz uzak olalım Ki bana zarar veremesinler ben hamileliğimi güzel geçirmek istiyorum bu zamana kadar her şey burnumdan geldi bari şimdi güzel olsun her şey mutlu kalayım mutlu olayım Ki bebeğim de sağlıklı olsun
Kuzum öğlen başladı bu illet şimdi iyi şükür çorba vs ne isterse yaptım bol sıvı içirdim şimdi kızımla ikimiz berbatız gözümü açamıyorum ev birbirinde çamaşırlar makinede kokacak ama benim öbür odaya gidecek mecalim Yok ve mide bulantısı var karın ağrısı var sanırsam bana da geçmiş bulunuyor yandığımızın resmidir
Geçmiş olsun kızlar. Ben ve oğlumda bayram haftası bulantı kusma ishal yüzünden hastanelik olmuştuk. Oğluma ne yedirsem geri çıkarıyodu en son serumla toplandı, devamında da motilium kullandık bulantıya. Birkaç gün sonra ishal oldu geçti ilaç vermedim ilerlemeyince. Bende fena geçirdim. Önce serum sonra ilaçlarla. Haşlanmış patates yiyin tuzluca. Bir de ekmeği boş yemeye çalışın bulantı anlarında. Ben o şekilde geçirdim iki günü, kılımı kıpırdatamadan yattımAynenn bizim evi anlatmışın farklılık olarak bulantım yok ama çok halsizim , heryer pislik içinde gözüme batıyor ama kalkıp temizleyemiyorum bile
Size de çok geçmiş olsun... Bizimkide gece başladı , şuan iyi bende ilaç içmesi taraftarı değilim tekrarlarsa götüreceğim hastaneye...
Ay acaba benm bulantilarimda ondan olabilirmiki yaa.... Uyku haric surekli bulaniyor.kusmasam bile surekli oguruyorumEvet , ben hamileliklerimde bulantı kusma yaşamıyorum ama kum dökerken acayip , bulantı ve kusmam vardı sayısı çok fazlaydı...
Ben kendime sınır koydum zaten eşime kızıyorum mesela o anlayışsız olan kişilerden birileri arıyor eşimle konuşuyor aniden o istemeden dur vereyim onunla da konuş diyor yapma şu hareketi dedikçe yine yapıyor ve beni hiçe sayıyor beni düşünen insan bi kez olsun arar benim telefonum yok mu bi kez olsun kapımı açar yardımıma koşar madem bunlar yapılmıyor üstelik laflarıyla bir de Çan'ımı sıkıyor uzak dur kardeşim Ama Yok bu erkeklerin anlayışı bazen çok kıt oluyor hadi beni düşünme bebeğini düşün ama nerdeHamileyken biraz bencil olmak gerekiyor sonuçta bebek herşeyden etkileniyor annenin pskilojisi alt üst oluyor en azından hamilelik bitene kadar seni üzen ortamlardan uzak dur duramıyorsan da duyma Allah'a havale et. Hele hiç cevap vermeye de çalışma dediğin gibi cahil haklı çıkmak için kalbini bile kırmaktan korkmaz onun için en iyisi bu süreçte mesafe koymak bence. Ben de canımı sıkan ortamlara gitmiyorum artık çekildim evime işi de bıraktım oh kafam rahat hiç umrumda bile değil valla
ben de sağ tarafımda bazen top gibi sertlik hissediyorum, sonra kayboluyor. sabahları oluyor genel de. acaba bebek hareketi mi? daha net bişey hissedemedim. 15 +1 im.Bugun bırseye sinirlendim kızdım ya bana kızdıgından sakin ol anne dedı yada annecım kızma ben burdayım dedı hemencecik oynadı sol tarafımda hissediyorum oynadığını...
Canım bismillah dedim kalktım önce kokmaya yüz tutan çanaşırları tekrar sadece yumuşatıcıyla kısa devrede yıkadım astım bi tarhana çorbası pişirdim kızım da evi toparladı teyzesi oğlan bugün karaya vurmuş fok balığı gibi yerinden kalkamıyor ama şükür iyi 2 tabak çorba içtik hepimiz kendimize geldik ilaç bi kere verdim bende bulantı için daha da vermedim ama oğlum sabah çıkardı içindeki pisliği rahatladı bayağı bi bir de yine çorba falan yedirmiştim kahvaltı yaptırmıştım maşallah şimdi iyiyiz de bugün ekstra bi sıcak var farkında mısınızGeçmiş olsun kızlar. Ben ve oğlumda bayram haftası bulantı kusma ishal yüzünden hastanelik olmuştuk. Oğluma ne yedirsem geri çıkarıyodu en son serumla toplandı, devamında da motilium kullandık bulantıya. Birkaç gün sonra ishal oldu geçti ilaç vermedim ilerlemeyince. Bende fena geçirdim. Önce serum sonra ilaçlarla. Haşlanmış patates yiyin tuzluca. Bir de ekmeği boş yemeye çalışın bulantı anlarında. Ben o şekilde geçirdim iki günü, kılımı kıpırdatamadan yattım
Ay maşallah sizeee :) oğluşda toparlanır canım biraz dinlenmek iyidir :) hava dün de fena sıcaktı ya, pazarda mahvoldum ben. Çarşambaya kadar sürecekmiş sıcaklar.Canım bismillah dedim kalktım önce kokmaya yüz tutan çanaşırları tekrar sadece yumuşatıcıyla kısa devrede yıkadım astım bi tarhana çorbası pişirdim kızım da evi toparladı teyzesi oğlan bugün karaya vurmuş fok balığı gibi yerinden kalkamıyor ama şükür iyi 2 tabak çorba içtik hepimiz kendimize geldik ilaç bi kere verdim bende bulantı için daha da vermedim ama oğlum sabah çıkardı içindeki pisliği rahatladı bayağı bi bir de yine çorba falan yedirmiştim kahvaltı yaptırmıştım maşallah şimdi iyiyiz de bugün ekstra bi sıcak var farkında mısınız
Sağlık ocağı yakınsa bir idrar ver canım. Hemen çıkıyor idrar sonucu. Belki kumdan da olabilirAy acaba benm bulantilarimda ondan olabilirmiki yaa.... Uyku haric surekli bulaniyor.kusmasam bile surekli oguruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?