2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kıyamam sana ben yaaa ağlayarak okudum Allah'ın adaletine sığın elbet birgün tecelli edecek.

Kıyamam sana ben yaaa ağlayarak okudum Allah'ın adaletine sığın elbet birgün tecelli edecek.
Ah canım ah yaşayan bilir yaşamayan ancak öyle yargılar ama kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş olmazları olduran rabbim menapoza girmiş kadınları bile anne yapan rabbim var onlar kim ki o zaman olmuyor diye laflarını sözlerini çekerdim şimdi de hamileliğime laf ediyorlar aşermem gözlerine batıyor karnım büyükmüş gözlerine batıyor tüp bebek olsun o da bebek diyen mi dersin o da göze batıyor tamamen cehalet başka bişey değil zaten cahile laf anlatamazsın her türlü cevabı oluyor sana şimdi eşime kızıyorum beni şu ortamlara sokup beni germe biraz uzak olalım Ki bana zarar veremesinler ben hamileliğimi güzel geçirmek istiyorum bu zamana kadar her şey burnumdan geldi bari şimdi güzel olsun her şey mutlu kalayım mutlu olayım Ki bebeğim de sağlıklı olsun

biz de perşembe gidicez gerçekten günler geçmiyor
Bu hafta çok uzun geldi bana bebeğimin kontrolü var diye her gün uygulamayı açıp gününü haftasını atladığını görmek beni nasıl Mesut ediyor anlatamam haftasıyla alakalı yazıları oluyorum içimde şimdi öyle mi diye hayal ediyorum rabbim hayırlı evlat etsin bizlere evlatlarımızı

Hamileyken biraz bencil olmak gerekiyor sonuçta bebek herşeyden etkileniyor annenin pskilojisi alt üst oluyor en azından hamilelik bitene kadar seni üzen ortamlardan uzak dur duramıyorsan da duyma Allah'a havale et. Hele hiç cevap vermeye de çalışma dediğin gibi cahil haklı çıkmak için kalbini bile kırmaktan korkmaz onun için en iyisi bu süreçte mesafe koymak bence. Ben de canımı sıkan ortamlara gitmiyorum artık çekildim evime işi de bıraktım oh kafam rahat hiç umrumda bile değil valla

Geçmiş olsun kızlar. Ben ve oğlumda bayram haftası bulantı kusma ishal yüzünden hastanelik olmuştuk. Oğluma ne yedirsem geri çıkarıyodu en son serumla toplandı, devamında da motilium kullandık bulantıya. Birkaç gün sonra ishal oldu geçti ilaç vermedim ilerlemeyince. Bende fena geçirdim. Önce serum sonra ilaçlarla. Haşlanmış patates yiyin tuzluca. Bir de ekmeği boş yemeye çalışın bulantı anlarında. Ben o şekilde geçirdim iki günü, kılımı kıpırdatamadan yattım

Ben kendime sınır koydum zaten eşime kızıyorum mesela o anlayışsız olan kişilerden birileri arıyor eşimle konuşuyor aniden o istemeden dur vereyim onunla da konuş diyor yapma şu hareketi dedikçe yine yapıyor ve beni hiçe sayıyor beni düşünen insan bi kez olsun arar benim telefonum yok mu bi kez olsun kapımı açar yardımıma koşar madem bunlar yapılmıyor üstelik laflarıyla bir de Çan'ımı sıkıyor uzak dur kardeşim Ama Yok bu erkeklerin anlayışı bazen çok kıt oluyor hadi beni düşünme bebeğini düşün ama nerde

Bugun bırseye sinirlendim kızdım ya bana kızdıgından sakin ol anne dedı yada annecım kızma ben burdayım dedı hemencecik oynadı sol tarafımda hissediyorum oynadığını...
ben de sağ tarafımda bazen top gibi sertlik hissediyorum, sonra kayboluyor. sabahları oluyor genel de. acaba bebek hareketi mi? daha net bişey hissedemedim. 15 +1 im.

Canım bismillah dedim kalktım önce kokmaya yüz tutan çanaşırları tekrar sadece yumuşatıcıyla kısa devrede yıkadım astım bi tarhana çorbası pişirdim kızım da evi toparladı teyzesi oğlan bugün karaya vurmuş fok balığı gibi yerinden kalkamıyor ama şükür iyi 2 tabak çorba içtik hepimiz kendimize geldik ilaç bi kere verdim bende bulantı için daha da vermedim ama oğlum sabah çıkardı içindeki pisliği rahatladı bayağı bi bir de yine çorba falan yedirmiştim kahvaltı yaptırmıştım maşallah şimdi iyiyiz de bugün ekstra bi sıcak var farkında mısınız

Ay maşallah sizeee :) oğluşda toparlanır canım biraz dinlenmek iyidir :) hava dün de fena sıcaktı ya, pazarda mahvoldum ben. Çarşambaya kadar sürecekmiş sıcaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…