2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar gece kusmayla Bittiği için aç yatıyorum ve bi kaç gündür bu saatlerde midem ağrımla uyanıyorum sizlerde de böyle olan var mı ? Bu saatlerde ne yiyebiliyorsunuz

Selam kızlar, ben 4 aylık hamileyim. İnternet hesaplaması doğumu 2 mart gösteriyor ama şubat sonlarında da olabiliyor sanırım herşey yolunda giderse:)

Hazırlıklara başladınız mı hiç? Ben daha yeni öğrendim cinsiyetini. Yani yeni başlıycam ama neresinden?:)

Benim don adet tarihi 26 mayıs, doğum tarihi 02.03.2018 gösteriyor:)

Bebişin bir adı Ahmet olacak. Bir isim daha istiyoruz ama bakalım. Benim adım neslihan ve memorial şişli hastanesine gidiyorum. Doktorum figen taşer bu arada. Şimdilik baya memnunum pozitif enerjisi olan biri

Rabbim yardımcı olsun böyle bir toplumda yaşadıklarınız çok zor inşallah tez zamanda dilediğinize kavuşursunuz arkadaşım

kızlar günaydınn. dünden beri çok fenayım kafamı kaldırcak mecalim yok noldu birden anlayamadım.midem bi tuhaf halsizlik var hastamı olcam acaba çalışan anne olmak gerçekten çok zor dün yemek yapamadım ,sabah 6 da kalkıp sürünerek yaptım resmen yemeği sonrada işe geldim.keşke evde olsam gönlümce dinlensem yemek yapabilsem

günaydın cnm bende aynen dün öyleydim anlamıyorum bu bende ara ara oluyor direk yatağa atıyorum kendimi ,bugün iyiyim mesela yarını bilmiyorum

günaydın canım ben de öyleyim ya bi iyiyim bi bakıyorum hiç halim yok ben çalışmıyorum evdeyim allah yardımcın olsun

Sanırım bu halsizlik bitkinlik herkes de var nolacak böyle ya aciktigimda kendime yemek zor yapıyorum başım sürekli yastıkta oğluma hamileyken hiç böyle değildim inanılmaz halsizlik oluyor birde kızlar suyla aranız nasıl ben hep unutuyorum öyle su içme aliskanligim yoktur günde kaç litreye yakın içiyorsunuz su içmediğim aklıma gelince vicdan yapıyorum ama gerçekten unutuyorum oğlum da yedi aylık doğum yaptım Aminosivim karnimda bitmişti ve erken doğum yaptım günde en fazla 1 litre su icebiliyorum

ben yanımda şişe dolaştırıyorum canım öyle çok içmiyorum 1.5 2 litre oluyodur belki ama hiç içmem normalde şişe iyi oldu bir de soğuk su içebiliyorum dışardaki su midemi bulandırıyor

Gunaydın herkese :) ben gene öğrenemedım cınsıyetını kızlar. doktor bıle sasırdı bu ne hareketlılık dıyor. tam bakcaz arkasını dönuyor. ayaklarını kırmıs kendıne dogru.:):) valla dedım bole hareketlı olursa normalde dogunca benım cekecegım var. masallah saglıklı testlerımızde temız. artık 15 gun sonraya kaldı dıger randevumuze saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsınde Allahım. :)

Kızlar gece kusmayla Bittiği için aç yatıyorum ve bi kaç gündür bu saatlerde midem ağrımla uyanıyorum sizlerde de böyle olan var mı ? Bu saatlerde ne yiyebiliyorsunuz

canım benım hıc mıde bulantım olmadı ama duydugum kısılerde leblebı, cubuk kraker gıbı yıyecek ürünlerı iyi gelıyormus doktorlarda hep soyluyor ama. benım bır tanıdıgım gece bır tane kup seker atıp yatıormus cok rahat edıyorum dıyordu iyi gelıyormus ona.

Fiona86 Canım sana zahmet bizi de ekler misin
Ahsennnn
Yaş 27
SAT 22.06.2017
TDT 29.03.2018
İstanbul
2.çocuğum
Hastane ve cinsiyetimiz belli değil

Aminn inşallah Canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o :) ben de hala öğrenemedim gittiğimizde hep arkasını döndü bizim yaramaz da :) haftaya tekrar gidicem inşallah öğrenebilirim merak ediyo insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…