2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Slm kızlar uzun zamandır yoktum bayramdı tatildi anca döndüm eve nekadar kalabalıklaşmışız ve nekadar çok yazışma var çok okuyamadım umarım herkes iyidir ve yolundadır. Bende bugün dr a gideceğim çok heyecanlıyım cinsiyetlerini çok merak ediyorum okadar kafaya takmışım ki rüyamda gördüm bu gece biri kız biri erkekti:) hatta dr söylemiyor ona nasıl görmüyorsunuz pipisini diyorum :)) inşallah bugün kesin söyler alışveriş yapmak istiyorum artık :)

Aminn inşallah Canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o :) ben de hala öğrenemedim gittiğimizde hep arkasını döndü bizim yaramaz da :) haftaya tekrar gidicem inşallah öğrenebilirim merak ediyo insan :)

kesınlıkle oyle canım.:) demekkı bızım bebıslerımız ya utangac yada cok haylazlar meraklanıyor ınsan bu sefer ogrenırız ıns.:)

Canım bende uzun zamandır giremiyorum cinsiyetler ini öğrendiğinde yaz mutlaka haber bekliyoruz senden

bende yeni öğrendim cinsiyetini ama yinede tam kaptırmak istemiyorum kendimi burada sonradan cinsiyeti değişenler oldu.doktor yüzde doksan dedi ama alışverişe başlayamadım daha korkudan senin ne güzel tek seferde iki çocuk mis gibi helde bi kız bi erkek olursa tadından yenmez.benimde ilki erkek bu inşş değişmezse kız olacak bakalım

Canım benimde yazarmisin dilek2912 25yasindayim 30mayis SAT 6mart Tdt sakarya da özel Adatip hastanesine gidiyorum 2.bebeğim cinsiyet daha net değil ama Dr kız olabilir demişti 11. Haftada

diş eti kanaması sizde de oluyor mu kızlar hamilelikle ilgisi var mıdır
Evet canım bende yaşadım tüm hamileliklerimde , kalsiyum almaya çok dikkat et , fırçanada daha yeni bitrdim antibiyotiği malesef çok zor diş ağrısı şimdiden önlemini al ilerleyince çekilecek çile gibi değil.

Evet canım bende yaşadım tüm hamileliklerimde , kalsiyum almaya çok dikkat et , fırçanada daha yeni bitrdim antibiyotiği malesef çok zor diş ağrısı şimdiden önlemini al ilerleyince çekilecek çile gibi değil.

valla canim insallah ogreniriz ben 12+3 olacam tahminde bulunsa bile bana yeter. ben erkek hissediyorum . hemde cok. sadece icime oyle doguyor. Rabbim saglikli sihhatli eli ayagi duzgun hayirli evlat versin insallah nasip etsin .
Bende kız hissediyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı bizde 14 haftanın içindeyiz inşalah gözükür ben öğrenince kimseye söylemeyi düşünmüyorum sizler hariç ;-)

Fiona86 öncelikle ellerine sağlık. Çok teşekkür ederim.
Evremania
SAT:27 .05 .2017
MUHTEMEL DOGUM:04.03.2018
İkiz erkek büyük ihtimalle
Ankara medicana
İsim belli değil

Canım bende uzun zamandır giremiyorum cinsiyetler ini öğrendiğinde yaz mutlaka haber bekliyoruz senden
Ayy inşallah öğrenebilirim canım ya araştırma hastanesindeki perinatolog dr uma gidiyorum bilmiyorum ki söyler mi ama gece gördüğüm rüya çok güzeldi :) öğrenirsem mutlaka yazarım

Bu arada devlet hastanesi olduğu için eşim içeri giremiyor cinsiyetlerini ilk ben öğreneceğim ve eşime hemen söylemeyi düşünmüyorum :) farklı bi görselle söylemek ozaman kadarda onu biraz kıvrandırmak istiyorum :) sizlerden Öneri bekliyorum kızlar ne yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…