2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Söyleyin ya yazık eşinize hemen bilip öğrenmek onun da hakkı illada sürpriz yaparak söyleyeceğim diyorsanız ona bunu bi şiirle anlatabilirsiniz erkek veya kız babası olduğunu anlatan duygu dolu güzel bi şiir

Merhaba kızlar bişey sorucam size ? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim adetlerim hep düzensizdi yani belli bir periyodum olmadı hiçbir zaman. Gecen hafta perşembe günü kontrolüm vardı hemde ikili tarama testi yapıldı. Ultrasonda doktor 12+5 dedi, taramada 12+3 çıktı ama son adet tarihime göre de olması gereken 13 küsürlü bişey (sat 05.06.2017) yani habu kafam karıştı şimdi benim. SAT mı önemli ultrasonmu tarama testindeki mi ? aklıma takıldı şimdi diğer kontrolüme de çok var daha

Doktorun yazısını okudum ilk gebeliklerde 20-22. Haftalarda 2.3. Gebeliklerde 16-18 de hissedilmeye başlanırmış...

Doktorun yazısını okudum ilk gebeliklerde 20-22. Haftalarda 2.3. Gebeliklerde 16-18 de hissedilmeye başlanırmış...
Evet canım benim 4. Ufak ufak kalp atışı titreşim gibi hissediyorum sol tarafta oluyor çünkü hep zannedersem 2 haftaya kadar şiddetli tekmelerini hissederim ilk bebeğimde 18 haftalıkken çok hafiften seyirme gibi hissetmiştim Ama şimdi daha erken tabi

Benim de son adet tarihi ile ultrason arasında 4 gün var doktora sordum o da sıkıntı değil 3 5 gün farkedebilir haftasıyla gelişimi uyumlu dedi.

esranisa_ Bir de büyüdükçe aradaki fark kapanıyor en son kontrolümüzde olması gereken 12+4 dü ama 12+2 çıkmıştı önceki kontrollerde 4 gün farkediyordu. Zamanla kapanıyor o fark

klasik öneriler olabilir belki ama benim çok hoşuma gidiyor çenemi tutabilirsem ben uygulamayı düşünüyorum
Akşam yemeğe çıkın mavi / pembe şekerler gelsin tatlı yerine mesela ya da evde balonlar olabilir mavi /pembe :)

Kızlar ben de tatilde olduğum içinse takip edemedim. Bİr liste yapılıyor gördüğüm kadarıyla bu liste ne işe yarayacak acaba? Eğer faydalı bir şeyse ben de katılmak isterim

Geldim dr dan kızlar Allah'a şükür elleri ayakları mideleri mesaneleri herşeyleri oluşmuş 20dk inceledi ayrı yumurta ikizleri ama tek plesanta var gibi dedi ve herzamanki devlet dr u gıcıklığıyla cinsiyetleri hakkında en ufak birşey söylemedi çok erken daha dedi ben çok üsteledim kızdı hatta off ne ekranda gösterdi ne kalp seslerini dinletti nede cinsiyet söyledi çok sinir oldum ama hakkını yemiyeyim 20dk ayrıntılı inceledi

Vallahi durulmuyor ben bakkala bile gidemem maşallah sana
Mecburen gitmek zorunda kalıyorum canım. Bazen işkence gibi geliyor ama kimse anlamıyor.
kizlar var mi sacini boyatan ? dipler aldi başını gidiyor
Benimde aynı ya. Sadece organik boya mı kullanailiyoruz 12.haftadan sonra acaba
Kızlar gece kusmayla Bittiği için aç yatıyorum ve bi kaç gündür bu saatlerde midem ağrımla uyanıyorum sizlerde de böyle olan var mı ? Bu saatlerde ne yiyebiliyorsunuz
Kırmızı tatlı elma, ilk hamileliğimde her gece 2 ya da 3 tane yiyordum ve yarı oturur halde uyuyordum.

ultrasona gore takip et canim benimde SATa gore farkli ama doktor o onemli degil dedi ultrasonda cocugun gelisimine gore soyluyor zaten

ilkduyansenol zaz86 benimde aynı malesef. Birgünüm diğerine uymuyor. 3 ay bitse düzelir diye umut ettik ama 4.ay bitiyor neredeyse ve halen bir rutine giremedim ben. Halen ara ara midem bile bulanıyor pes ya. Oğluma hamileliğim ne kadar da rahatmış.. Allah sağ salim kucağımıza almak büyütmek nasip etsinde çekilip gidiyor işte napalım

benımde oglumda hamılelıgımde cok rahat gecmıstı bu kez zor gectı ılk 3,5 ay mıde bulantısı ogurmeler kusmalar yemek yıyememeler en sevdıgım seylerı yıyememeler vb o kadar farklı yasıyorum kı bu kez....cınsıyet henuz kesın olmamakla bırlıkte dr erkek olabılır dedı sana tahmınde bulundu mu dr un?

Bende devlete gidiyorum ve ilk defa şu son kontrolümde mutlu çıktım ordan. Dr biraz yumuşak davrandı, konuştu felan. Bazen çok sinir bozucu olabiliyorlar malesef. Sen de üzme kendini canım. Şimdi olmazsa 1 ya da 2 kontrol sonra öğrenmiş olcaksın Allaın izniyle. İnsan hemen öğrenmek istiyor ama işte :)

Aynen bende de bu kez fazlaca şişkinlik bulantı tiksinme asabiyet vs oldu. Halende çok sinirliyim ya geçmiyor bir türlü. Yüzümde berbatlaştı. bana kız dedi son kontrolümde, net söyledi ama bakalım her ihtimalede açık tutuyorum kendimi:)

Ya gerçekten kız erkek fark etmez ne olursa sevinirim yeterki sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor işte niye bukadar ters davranıyorlar cinsiyet sorunca anlamıyorum ilk gebeliğim heyecanlıyım bişeyler almak istiyorum ve cinsiyetlerini bekliyorum sabırla

Şimdi kafayı taktım tek plesanta işine şimdiye kadar çift yumurta ikizleri deniyordu ama tek plesanta diyince o mümkün değil tek yumurta olmalılar ama kesin net birşeyde söylemedi nasıl öğrenicem ben bunu net olarak oofff

Tabiki öyle canım, elimizde değil ki hevesleniyoruz :) devlette çoğu dr bu şekilde malesef. Ben tmm diyorum işyükü çok fazla ama biz ne yapabiliriz ki? Devlette çalışıp onca strese rağmen güleryüzü hiç solmayan da var :)
Canım bizim bilmediğimiz bir durum olabilir. Farklı bir dr.a daha mı gitsen imkanın varsa

canım benimki de tek yumurta ikizleri.. 20. haftada ayrıntılı ultrasonda anlaşılır tek mi çift mi olduğu merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…