- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #9.941
Nasip tabi ondan gelene amenna ...Olsun nasip kismet benimde bir oğlum var ve kız istiyoruz rabbim nasip ederse önce sağlık diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip tabi ondan gelene amenna ...Olsun nasip kismet benimde bir oğlum var ve kız istiyoruz rabbim nasip ederse önce sağlık diyelim
Hahaha ne yapalım degıl mi saklasnlar pipilerı doğuma kadarAynen cnm benim kide dun resmen acmadi bacaklari annesi azcik daha ovunsun diyedoktor son dk sanki erkek pipi gordum gibi dedi bakalim 7 ekimde tekrar gidicem artik kesin belli olur umarim kizdir diyorum hala
![]()
Tamm inşllah bakalım belli olur bir sonraki randevuda. Sağlıkla olsun da minişler cinsiyeti önemli değil :)Saol canım benim darısı size inşallah sağlıkla :) 15+5 de bugün öğrendim çok şükür sen de yaz belli olunca :)![]()
Aynen canım hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallahTamm inşllah bakalım belli olur bir sonraki randevuda. Sağlıkla olsun da minişler cinsiyeti önemli değil :)

Bende kullanıyorum canım gün aşırı temizliyoruz mecburen çok solumamaya gayret et. Doktorum çamaşır suyu ve tuz ruhundan uzak durmaya çalış dedi. Banyo tuvalet çamaşır suyu istiyor onu da arada eşim yapıyor arada ben. Sen içini ferah tut bişi olmaz Allah ın izniyleKızlar ben bugün ilk defa yağ çözücü sprey sıktım ocağa, bu ocağım farklı oldugundan kullanmak zorunda kaldım. Çok solumadım biraz bekletip baska islerimi yaptım sonra sildim duru bezle.. ama pimpirikli olunca sürekli kendimde belirti çıkarttım, rahatlayamadım. İlk defa olunca bilinçsiz mi davrandım diye kendimi yiyorum. Biri bana bişey olmaz desin uff![]()
daha cinsiyette belli değil kızım oğlum diye sevemiyorum yavrum evladım diye seviyorum daha cıkmayan karnımı Kızlar dün ikili için kan ve idrar tahlili vermiştim bugün internetten sonuçlarına bakayım dedim birşeyler yazıyor endişelendim anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen ekran resmini ekliyorum

Evet , düzenli kullandığımda iyiyim. Ama aksatıp unutunca birkaç günde hemen belli ediyor kendini. Beslenmeme pek dikkat edemiyorum sanırım onunda etkisi var...İlaçları kullanınca geçti mi peki
Benim ilk tahlillerimdede lokosit değerim yüksek çıkmıştı ama üreme yoktu canım belki doktorum şimdi o yüzden idrar testi istemiştir tekrardan bilmiyorum ama öyle bişeyler yazınca çok endişelendim ya inşallah kötü bişey değildirPek anlamam acıkçası kendiminkinide aldım daha doktora göstermedim ama bende idrar tahlili almamışlardı sadece kan ve ultrasonla ölçüm yapıldı o kadar. Sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah mutlaka anlayan arkadaşlar vardır içini ferah tut![]()
Tekmeler için net hareketler için 18 haftayı doldurmak gerekiyor kimisi daha geç bile duyabiliyor ben hissediyorum hafif kıpırtılar ama tekme değil zaten ufaklar dahaKızlar ya benim ikinci gebeliğim ama tekmeleri cok hissedemiyorum :/ kızımla arası cok yok kızıma dogum yaptım 3 ay sonra hamile kaldım :/ ama tekmeleri hissedemiyorum acaba göbekten dolayımı? Kızımda cok göbepim yoktu bunda sezeryan göbeğim kaldı
Bizlerde geliniz canım gelin değil kız akacağız inşallah rabbim her şeyin hayırlısını versin kız da olsa o da gidecek damatta yabancı sonuçta ben kaynanamdan çok çekiyorum o yüzden gelinlerim çok şanslı olacak onları en iyi şekilde karşılayacağım kızım da var damadım da öyle olacak inşallah o günleri görürsek tabi :)Ayni kadwri paylasiyoruz arkadasim bende 34 yasindayim bir oglum var birde kizim olsun diyodum ama bizde erkek oldugunu ogrendik saglikla gelsinler insallah.bende daha cocuk dusunmuyorum.gelinlerin eline kaldik desene.
Benim ilk tahlillerimdede lokosit değerim yüksek çıkmıştı ama üreme yoktu canım belki doktorum şimdi o yüzden idrar testi istemiştir tekrardan bilmiyorum ama öyle bişeyler yazınca çok endişelendim ya inşallah kötü bişey değildir![]()
Gördüğüm kadarıyla sadece lökosit olması gerekenden daha yüksek bu da enfeksiyona işaret. Benden alındığında da yüksekti ve o zaman bende Boğaz enfeksiyonu vardı ama antibiyotik içmedim anlattımKızlar dün ikili için kan ve idrar tahlili vermiştim bugün internetten sonuçlarına bakayım dedim birşeyler yazıyor endişelendim anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen ekran resmini ekliyorum
Teşekkür ederm canım evet lokosit yüksek ama bakteri kısmındada bişeyler yazmışlar ya bende korktum açıkçası inşallah önemli birşey değildirGördüğüm kadarıyla sadece lökosit olması gerekenden daha yüksek bu da enfeksiyona işaret. Benden alındığında da yüksekti ve o zaman bende Boğaz enfeksiyonu vardı ama antibiyotik içmedim anlattım
Birde nasıl atlattın çok su içerekmi?Gördüğüm kadarıyla sadece lökosit olması gerekenden daha yüksek bu da enfeksiyona işaret. Benden alındığında da yüksekti ve o zaman bende Boğaz enfeksiyonu vardı ama antibiyotik içmedim anlattım
Sağol canım tşk ederim. Dün baya panikledim gözüm ve burnumun ucundada yanma gibi bir his oldugu için. Aslında öyle uzun uzadıya uğraşmadım solumadım ama işte bebişte olunca ister istemez alerjimi oluyorum diye düşündümBende kullanıyorum canım gün aşırı temizliyoruz mecburen çok solumamaya gayret et. Doktorum çamaşır suyu ve tuz ruhundan uzak durmaya çalış dedi. Banyo tuvalet çamaşır suyu istiyor onu da arada eşim yapıyor arada ben. Sen içini ferah tut bişi olmaz Allah ın izniyle