- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.541
Ben de duvar kağıdı düşünüyorum canım tüm evim duvar kağıdı zaten boyalı duvar yok hiç. Bebekler için harika duvar kağıtları var, sen de bi bakabilirsin. Renkler de bence gayet güzel ve uyumlu nil yeşiliyle açık gri ben bayıldım :) yeşil güvenin ve sakinliğin rengidir psikolojide bebek üzerine olumsuz etkisi bulunmaz. Gri de güçlü bi renk değil zaten kişilik üzerine bi zararı olmaz. Bugün pierre cardin’in bebek odası mobilyalarını çok beğendim ben, ortalama 4bin 5bin civarında fiyatları. Tabi biz bir de ekstra beşik ekleteceğiz daha da artar fiyat...Güle güle kullanın canim :) bende bakıyım bu markaya. Bebek arabası markası araştırmaktan bi hal olmustum. Şimdi oda icin araştırma yapıyorum :) ayrıca bebek odası rengi seçmeye çalışıyoruz. İki renk yapacağız. Açık griye Nil yeşili düşündük. Eşim renklerin bebekler üzerindeki psikolojisini etkilemesini falan okumuş. Ya açık gri etkiler mi falan diyor :)
Ona ben de bakayım o zaman arabamın bagaji küçükBen de aldim bebek arabasini. Mamas papas armadillo flip xt 2. Hafifligi ergenomisi hosuma gitti. Kucuk araba bagajina bile sığıyor. Karar vermwmis olanlar bir inceleyebilir. Tabiki yine de kullandiktan sonra gormemiz gerekecek:)
Benim bebek arabam da casual air. Daha sonradan kısım büyüyünce birde küçük bir baston tipi araba aldık ama airden cok memnun kaldım. Özellikle puset kısmı takılıyken kullanımo cok rahattıÜrünler de kişiden kişiye kullanımdan kullanıma değişiyor sanırım. Casual air bende bakmıştım. İnternette hem iyi hem olumsuz yorum okudum. Şimdi aramızda kullanan birini görmek iyi oldu. Referans güzel :)
Gecmis olsun kızlar.benimde hamile kaldığım icin diş tedavim yarim kalmisti.köprü yaptırmıştım ama geçici yatıştırıldı ve dis temizligim var.ben de bu gidisimde dr sorcam.izin verirse yaptircam.hic o koltuga oturmak istemiyorum ama mecburGeçmiş olsun canım 10 gündür diş ağrısı çekiyorum akşam ve geceleri başımı da ağrıtıyo ben hep karanfil koyuyorum uyuşturuyo.. gittim geçen gün, dolgum kırıldı kanal tedavisi gerekliymiş.. kadın doğum doktorum onayladı yaptır dedi ara dönemdeyiz tam zamanıymış ilk 3 ve son 3 ay sakıncalıymış.. haftaya randevu aldım yaptırcam.. enfeksiyon kaparsa bebeğe de zararlıymış risk almak istemedim inşallah doğru yapıyorumdur..
Saol canım sana da geçmiş olsun diş önemli gerçekten gece uyutmuyo baş ağrısı da fena.. Allah şifa versin hepimize inşallah yaptırıp kurtulmak en iyisi sanırım bu aralar :)Gecmis olsun kızlar.benimde hamile kaldığım icin diş tedavim yarim kalmisti.köprü yaptırmıştım ama geçici yatıştırıldı ve dis temizligim var.ben de bu gidisimde dr sorcam.izin verirse yaptircam.hic o koltuga oturmak istemiyorum ama mecbur
İnstagramda silveretteden isticem bende herkes memnun ilk doğumda o kdr çok çektimki, birde garmastan krem almayı düşümüorum silinmesi lazm ama en etkli oymuş sanrm o silinmeyen lansinon bi işe yaramadı birde emzirmeden önce soğan sürün diolar herşei denemeyi düşünüorum:)Ben mustela krem kullanıyorum. Göğüs içinde Doğumdan önce alıştırmak gerekiyormuş krem sürmeye. Ama sürdükten sonra diyelim belli zaman sonra bebegi emzireceksiniz. Silinmesi gerekmeyenden almak gerekiyormuş. Gogus icinde krem araştırmasına başlıyorum. Ama bu göğüs çatlaklarını önlemek icin gümüş kapaklar gördüm. Kullanan oldu mu aranizda
Benim de olmustu ama çok çok uzun sürmedi bi 10 15 gun çektim lansinoh ve ozellikle hergun en az 3 defa karbonatlı ılık suyla temizliyordum bir de emzirme yontemi cok onemli siyah kismi tamamiyle vermek gerekiyor bebeğe.karbonatli su bana cok iyi gelmisti.çok sorun yasayanlar icin gumus kapaklar ideal olabilir ama baya pahali bi seydi oyle hatırlıyorum sanirim fiyat 250 tl civariydi hani son care alinabilir ama diger yontemleri de denemek gerekiyorİnstagramda silveretteden isticem bende herkes memnun ilk doğumda o kdr çok çektimki, birde garmastan krem almayı düşümüorum silinmesi lazm ama en etkli oymuş sanrm o silinmeyen lansinon bi işe yaramadı birde emzirmeden önce soğan sürün diolar herşei denemeyi düşünüorum:)
Maalesef çok pahalı slovakya da bir sitede de buldum herşeyiyle 600 euro orada tanıdıklarım var onlara bi baktıracağım artik canim. Inan o kadar bebek arabasi baktım ama buna aşık oldum resmenEvet çok güzel ama Ama anex çook pahalıı yaa
Kızlar benim bacaklarımda karıncalanma oluyor özellikle wcdeyken. Diz kapağıma kadar olan kısımda oluyor genellikle. Sizde de var mı bu durum? Bunun içinde mi magnezyum kalsiyum veriliyor acaba?
Merhaba,benim 2.olduğu için erken başladım hissetmeye. pıt pıt atıyor.Arada takla atıyor sanırım göbeğimin tam üstü sertleşiyor sonra normale dönüyorSert Tekmeler için daha erken:) sağlıkla kucağına al cnm.Evimin işini görebiliyorum çok şükür ama yinede çok yormuyorum kendimi rahat takılıyorum biraz , herkes hamileliğin tadını çıkar diyor :)
18. haftadayız ben artık hareketlerini anlamak istiyorummama pıt pıt atmaktan başka birşey yok şuan tembellik mi yapıyor kızım anlamadım , hareketleri duyanlar nasıl birşey oluyor o an sert mi oluyo rahatlıkla anlayabiliyomuusunuz eli yada bacağınımı ittiriyo nasıl oluyo
Birde bi sorum olacak gögüs ucu ve göbek için bi ürün kullanmaya başladınız mı bebe yağı vazelin herhangi bi yağ benim gögüs ucum çok kuru ne kullansam bilemedim
Krem için bu hafta alacağım mustela ya da lierac öneriliyor biraz pahalı ama piyasada en iyi ürünler bunlarmış.Merhaba,benim 2.olduğu için erken başladım hissetmeye. pıt pıt atıyor.Arada takla atıyor sanırım göbeğimin tam üstü sertleşiyor sonra normale dönüyorSert Tekmeler için daha erken:) sağlıkla kucağına al cnm.
Evet cnm kansızlıkta bu anlattıgın gibi oluyor. Magnezyumu ilkinde bende kaburga ağrısı için kullanmıştım. Ama emin olamadım soruyum dedim. Netten baktığımda ödem biriktiği için yazıyodu. Ellerimdeşişiyor zaten bu ara öyle olabilme ihtimali yüksek. Kontrole gidince sorayım bi.Benimde dün el parmaklarımda oldu aynı durum.sanki teker teker uyuştu karıncalandı çok rahatsız oldum kısa bi süre sonra gitti kendiliğinden.Ben kansızlıkla alakalı olduğunu düşünmüştüm kansızlık olunca vücudun uç kısımlarında karıncalanma uyuşma olurmuş el ayak parmak uçları başımızın üst kısmında falan.kan üç noktalara ulaşamadığı için.Doğu Türkistanlı bir doktor arkadaş söylemişti.gerçi Senin durumunla farklı olabilir şuan benim bahsettiğim.bende magnezyum eksikliği ağrı,kasılma yapardı.sormak lazım bir bilene
Canım ilk erkek dediler. Sonra başka doktor büyük ihtimalle kız dedi. Şimdi yine erkek diyen doktor kız dedi. Ben kız hissediyorum zaten. Nasıl bir his derseniz sadece dıygulara bağlı bir hisDaha önceki haftalarda da mı kız demişti canım. Bir türlü bende net öğrenemedim , çıkıntı var falan diye bahsetttimi.
Bana çıkıntı var şuan kızda diyemiyorum oğlanda dedi 15. Haftada nssıl netleşmez anlamıyorum bu haftalarda4 gün sonra yeniden deneyeceğiz şansımızı bakalım umarım öğreniriz artık. Çook merak ediyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?