2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar benim bacaklarımda karıncalanma oluyor özellikle wcdeyken. Diz kapağıma kadar olan kısımda oluyor genellikle. Sizde de var mı bu durum? Bunun içinde mi magnezyum kalsiyum veriliyor acaba?

Ben de duvar kağıdı düşünüyorum canım tüm evim duvar kağıdı zaten boyalı duvar yok hiç. Bebekler için harika duvar kağıtları var, sen de bi bakabilirsin. Renkler de bence gayet güzel ve uyumlu nil yeşiliyle açık gri ben bayıldım :) yeşil güvenin ve sakinliğin rengidir psikolojide bebek üzerine olumsuz etkisi bulunmaz. Gri de güçlü bi renk değil zaten kişilik üzerine bi zararı olmaz. Bugün pierre cardin’in bebek odası mobilyalarını çok beğendim ben, ortalama 4bin 5bin civarında fiyatları. Tabi biz bir de ekstra beşik ekleteceğiz daha da artar fiyat...

Araştırıyoruz bakalım.. çok keyifli süreçler :)

Kızlar sizlerin alışveriş haberlerini duydukça bende sabırsızlanıyorum :) bende bir an önce alışverişe çıkmak istiyorum ama daha cinsiyetimiz belli değil haftaya kontrole gideceğiz ilk bebek olduğu için sizce neler alınmalı açıkcası abartmak istemiyorum

Ben de aldim bebek arabasini. Mamas papas armadillo flip xt 2. Hafifligi ergenomisi hosuma gitti. Kucuk araba bagajina bile sığıyor. Karar vermwmis olanlar bir inceleyebilir. Tabiki yine de kullandiktan sonra gormemiz gerekecek:)
Ona ben de bakayım o zaman arabamın bagaji küçük

Benim bebek arabam da casual air. Daha sonradan kısım büyüyünce birde küçük bir baston tipi araba aldık ama airden cok memnun kaldım. Özellikle puset kısmı takılıyken kullanımo cok rahattı

Gecmis olsun kızlar.benimde hamile kaldığım icin diş tedavim yarim kalmisti.köprü yaptırmıştım ama geçici yatıştırıldı ve dis temizligim var.ben de bu gidisimde dr sorcam.izin verirse yaptircam.hic o koltuga oturmak istemiyorum ama mecbur

Saol canım sana da geçmiş olsun diş önemli gerçekten gece uyutmuyo baş ağrısı da fena.. Allah şifa versin hepimize inşallah yaptırıp kurtulmak en iyisi sanırım bu aralar :)

İnstagramda silveretteden isticem bende herkes memnun ilk doğumda o kdr çok çektimki, birde garmastan krem almayı düşümüorum silinmesi lazm ama en etkli oymuş sanrm o silinmeyen lansinon bi işe yaramadı birde emzirmeden önce soğan sürün diolar herşei denemeyi düşünüorum:)

Benim de olmustu ama çok çok uzun sürmedi bi 10 15 gun çektim lansinoh ve ozellikle hergun en az 3 defa karbonatlı ılık suyla temizliyordum bir de emzirme yontemi cok onemli siyah kismi tamamiyle vermek gerekiyor bebeğe.karbonatli su bana cok iyi gelmisti.çok sorun yasayanlar icin gumus kapaklar ideal olabilir ama baya pahali bi seydi oyle hatırlıyorum sanirim fiyat 250 tl civariydi hani son care alinabilir ama diger yontemleri de denemek gerekiyor

Kızlar benim bacaklarımda karıncalanma oluyor özellikle wcdeyken. Diz kapağıma kadar olan kısımda oluyor genellikle. Sizde de var mı bu durum? Bunun içinde mi magnezyum kalsiyum veriliyor acaba?

Benimde dün el parmaklarımda oldu aynı durum.sanki teker teker uyuştu karıncalandı çok rahatsız oldum kısa bi süre sonra gitti kendiliğinden.Ben kansızlıkla alakalı olduğunu düşünmüştüm kansızlık olunca vücudun uç kısımlarında karıncalanma uyuşma olurmuş el ayak parmak uçları başımızın üst kısmında falan.kan üç noktalara ulaşamadığı için.Doğu Türkistanlı bir doktor arkadaş söylemişti.gerçi Senin durumunla farklı olabilir şuan benim bahsettiğim.bende magnezyum eksikliği ağrı,kasılma yapardı.sormak lazım bir bilene

Merhaba,benim 2.olduğu için erken başladım hissetmeye. pıt pıt atıyor.Arada takla atıyor sanırım göbeğimin tam üstü sertleşiyor sonra normale dönüyorSert Tekmeler için daha erken:) sağlıkla kucağına al cnm.

Krem için bu hafta alacağım mustela ya da lierac öneriliyor biraz pahalı ama piyasada en iyi ürünler bunlarmış.

Birde arkadaşlar göğüs ucu sıkıntıları için beni günlerce çektiğim acıdan kurtaran susam yağı oldu.Kremler karbonatlı sular hiç fayda etmedi.her emzirme sonrası pamukla susam yağı sürdüm ikinci gün hiçbirşey kalmadı.Geçtikten sonra da hergün düzenli duş alıp devam ettim kullanmaya.Kuru kaldıkça çatlıyor çünkü nemli tutmak gerekiyor.Sağlık ocağındaki hemşire önermişti kremler fayda etmiyor en iyisi susam yağı diye.Aktardan alıp alıp kullandım devamlı ne yara ne acı oh mis.çokta hesaplı ayrıca kremlere göre.

Evet cnm kansızlıkta bu anlattıgın gibi oluyor. Magnezyumu ilkinde bende kaburga ağrısı için kullanmıştım. Ama emin olamadım soruyum dedim. Netten baktığımda ödem biriktiği için yazıyodu. Ellerimdeşişiyor zaten bu ara öyle olabilme ihtimali yüksek. Kontrole gidince sorayım bi.

Merhaba kizlar uyku tutmamaya simdiden basladi.bebek hazirliklariniz ne durumda neler aldiniz daha erkenmi aceba bende almak istiyorum birseyler erken deniliyor.

Gunaydin kizlar benim bebegim cok hareketli bu normalmidir? Uzun suredir hareketlerini hissediyorum baslarda hafifti ben aktifken hissedemezdim dinlenirken hissederdim ama artik oyle degil surekli hareketli bazen korkuyorum icerde ne oluyor acaba diye dr.da cinsiyetini goremedi surekli oynadigi icin

Canım ilk erkek dediler. Sonra başka doktor büyük ihtimalle kız dedi. Şimdi yine erkek diyen doktor kız dedi. Ben kız hissediyorum zaten. Nasıl bir his derseniz sadece dıygulara bağlı bir his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…