2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Vajina üstünde canım , kasık aralarındaki bildiğin vajina kemiklerin ayrılır gibi ağrıyor , sızlıyor kalçaya da vuran bir ağrı. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş , kemikler hafif aralanarak ...

Teşekkürler bilgi için canım, Allah şifa versin kolay doğumlar hepimize. benim aşırı kuyruk sokumu kemiğim ağrıyo onun dışında bebiş ta aşağılara tekmeler atıyo deneyimsiz de olunca panikliyorum ister istemez

Bu anlattigin agriyi tam 3 gündür çekiyorum kasık ağrısı çok var bende de böyle içimde bir şeyler oluyor ayrılıyor gibi. Doğuma hazırlık olduğunu bilmiyordum. Peki bu doğuma kadar hep böyle mi olucak yoksa ağrı arada gidip gelicek mi canım

Gidip gelsede artık doğurana kadar bizimle canım alışacağız

Çok acı verici dimi o kasıktaki sancı bana en son magnezyum verdi dr. Sen kullanıyomuydun?

Çok acı verici dimi o kasıktaki sancı bana en son magnezyum verdi dr. Sen kullanıyomuydun?
Hayır doktorum verdi ama midem çok hassas hemen cikariyordum diye bıraktım ilaclari kullanmayı hiç bir takviye alamıyorum mide rahatsizligimdan dolayi ama bu acida gerçekten dayanılmaz Allah güç versin hepimize

Ben ön tarafta değil de kuyruk sokumunda hissediyorum sandalyede otururken oradan 2 ye ayrilacakmis gibi. Oradan yanlara genusliyorum sanki

İlk gebeliğimde yasadım Dr da söylediği gibi erkek Bebek de normalmiş geçer dedı ve gectı.bun dert edıp d canını hıc sıkma
tskler canım inan azda olsa cok rahatladım . ılk cocugum olunca korkuyor insan ufakta olsa bısey dese doktor. hıc bır bılgın olmayınca.

Bence daha erken canim. 32. Haftadan sonra hazirlaniyor diye biliyorum.
bende erken dıye düşşündüm ama bır arkadas 6 bucuk aylıkken dogum yapmıs. biri de 30. haftada yapınca hazırla dedıler. tek ıstegım zamanında saglıkla gelsın tabıkıde. inş. boyle duyunca dedim alalh korusun ama hazırlasak mı bılemedım.

Kızlar Günaydın. Günlerdir çılgın bi böbrek ağrısı yaşıyorum ayrıntılıya gittiğimizde sağ böbreğinde ufak bişi oluşuyor bol su iç çok sıkıntı çıkarmasın sana demişti su içemeyen biri olsam kim bilir ne olacakmış. Tansiyon yükselmelerimin sebebi de buymuş. Belim ağrımaya başlıyor artık sanıyordum sanki ince yerinden kopacak gibi idrarımı kırmızı görünce büyük panik oldum. Kanama mı başladı acaba diye ama yoo kanama değil sadece idrar da çok şükür ki. Sonuç o bölgeyi sıcak tut, her derde deva Parol içebilirsin ve su içimini daha da arttırmalısın oldu. Şişeyle geziyorum ilaç içebilmek ne büyük bi nimetmiş, annelik de rahme düştüğü an başlıyormuş meğer. Yoksa kim ne için sabreder ki.. Eşim şehir dışına çıkmak zorunda olduğundan bi kaç günlük süreci annemin şevkatli kollarında geçirdim yatarak. Annelik muazzam bişi tekrar şahit oldum.

Son düzenleme:
Günaydın canım ödemin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…