- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.781
Evet vardı. Şimdi çok olmasa da biraz daha var. Aşırı tuvalete çıkıyorum.Günaydın canım ödemin var mı?
Ben mustelanin setini almayı planlıyorum.Günaydın kızlar..
Bebek bezi ıslak mendil şampuan vs bakım ürünlerini alanlar hangi markalardan aldınız acaba ne iyi ??
Bu ara alıcam da araştırıyorum
Kuzu gecmis olsun. İyi misin ya :/ ise falan gidebildin mi. Böbrek zor oluyor diyorlar agrisi falan. Aman Allah beterinden korusun canimEvet vardı. Şimdi çok olmasa da biraz daha var. Aşırı tuvalete çıkıyorum.
Aminn . Merhaba hoşgeldin aramıza:) bende kız bebiş bekliyorum.Merhaba ben Gulsum Mart 2018'de bir kiz bebek bekliyorum.insallah zamani geldiginde hepimiz yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz.
Benim de bu hamileliğimde midem coştu:) ama mecburen içiyorum düzenli olmasada. İçemezsem yerine madensuyu içmeye çalışıyorum en çok. Dönerken bazen acıdann kıvranıyorum.Hayır doktorum verdi ama midem çok hassas hemen cikariyordum diye bıraktım ilaclari kullanmayı hiç bir takviye alamıyorum mide rahatsizligimdan dolayi ama bu acida gerçekten dayanılmaz Allah güç versin hepimize
Kızlar nacizane tavsiyem ıslak mendil yerine pamuk su kullanin biz dogdugundan beri baby me'nin kare pamuklari var onu kullaniyoruz valla normalde ben tembel insanim ama inanın zor olmuyor evde sicak su hep var zaten disari giderken de minik termosumuz var ona ilik su koyuyoruz 30 aylik olduk çok sukur hic idrar yolu enfeksiyonu olmadı.sampuanda mustelanin hem saç hem vucut icin kullanilani var onu kullaniyoruz hala.Ben mustelanin setini almayı planlıyorum.
ıslak mendil olarakta daha araştırmadım hangisi iyi. Bide bunları son bir ay falan almayı düşünüyorum kısmetse. Cunku bekleme süresi falan ne bilim. Allah nasip eder de zamanında doğurursak uc ay var şimdiden. Ve uc ay bekleyecek. Allah korusun zamansız gelirse de eczanede vardı mustela setleri. Gidip alınır diye düşündüm
Protein kaçağın var mo? Buna bakıldı mo Nefroloji deEvet vardı. Şimdi çok olmasa da biraz daha var. Aşırı tuvalete çıkıyorum.
Geçmiş olsun canımKızlar Günaydın. Günlerdir çılgın bi böbrek ağrısı yaşıyorumayrıntılıya gittiğimizde sağ böbreğinde ufak bişi oluşuyor bol su iç çok sıkıntı çıkarmasın sana demişti su içemeyen biri olsam kim bilir ne olacakmış. Tansiyon yükselmelerimin sebebi de buymuş. Belim ağrımaya başlıyor artık sanıyordum sanki ince yerinden kopacak gibi idrarımı kırmızı görünce büyük panik oldum. Kanama mı başladı acaba diye ama yoo kanama değil sadece idrar da çok şükür ki. Sonuç o bölgeyi sıcak tut, her derde deva Parol içebilirsin ve su içimini daha da arttırmalısın oldu. Şişeyle geziyorum ilaç içebilmek ne büyük bi nimetmiş, annelik de rahme düştüğü an başlıyormuş meğer. Yoksa kim ne için sabreder ki.. Eşim şehir dışına çıkmak zorunda olduğundan bi kaç günlük süreci annemin şevkatli kollarında geçirdim yatarak. Annelik muazzam bişi tekrar şahit oldum.
Oyy geçmiş olsun canım. Ben bilirim o böbrek ağrılarını. 13 yaşından beri taş düşürüyorum iki böbrektende. Bu aralar çok ağrım oluyor kaloriferin önüne uzanıyorum. Ağrı varken mide de bulanıyor su içmek eziyet oluyor. Araştırdığım kadarıyla hamilelikte birşey yapılmıyomuş o yüzden dr.a da gitmiyorum çünkü her gidişimde istisnasız bir hafta sonra taş yerinden oynayıp düşüyor. O anki ağrıyı iğneyle atlatabiliyorum sadece. Daha yeni oluşuyorsa şanslı bile sayılırsın kuzum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız.Kızlar Günaydın. Günlerdir çılgın bi böbrek ağrısı yaşıyorumayrıntılıya gittiğimizde sağ böbreğinde ufak bişi oluşuyor bol su iç çok sıkıntı çıkarmasın sana demişti su içemeyen biri olsam kim bilir ne olacakmış. Tansiyon yükselmelerimin sebebi de buymuş. Belim ağrımaya başlıyor artık sanıyordum sanki ince yerinden kopacak gibi idrarımı kırmızı görünce büyük panik oldum. Kanama mı başladı acaba diye ama yoo kanama değil sadece idrar da çok şükür ki. Sonuç o bölgeyi sıcak tut, her derde deva Parol içebilirsin ve su içimini daha da arttırmalısın oldu. Şişeyle geziyorum ilaç içebilmek ne büyük bi nimetmiş, annelik de rahme düştüğü an başlıyormuş meğer. Yoksa kim ne için sabreder ki.. Eşim şehir dışına çıkmak zorunda olduğundan bi kaç günlük süreci annemin şevkatli kollarında geçirdim yatarak. Annelik muazzam bişi tekrar şahit oldum.
Canım ben haberlerde gördüm geçen gün 32.haftada izin veriliyor özel sektörde burdaki çalışan arkadaslarda öyle söylemiştigünaydın kızlar.
23+6dayım. Özel sektörde çalışıyorum, Ne zaman iznime ayrılmam gerekiyor. Ayın 15.inde nasipse 6.ayı bitirip 7ye girceğim. Burda herşey bana bakıyor, iş yerinde küçük olduğundan, iş yeriminde sanayide olmasından yürüyüş yapabilme imkanım olmuyor. Eşim erken gelirse belki akşamları 15-20 dk kadar. Hesapladım ama sizde bi el atarsanız emin olayım istedim. Daha erken çıkabilmem için yapabilceğim birşey var mı? Hergün 1,5 saate yakın yol mesafesi, iş yoğunluğu, sabahtan akşama kadar oturduğum içinde bacaklarımın halini tahmin edebilirsiniz. Anlıyacağınız zor gelmeye başladı.
32 haftayı doldurduğunda başlıyr benim geçen seneden 2 hafta iznim duruyor kendimi iyi hissetmezsem onları kullanıp sonrasındada doğum iznimle birleştiricem,yerime birini bulurlarsa geçici inşallahgünaydın kızlar.
23+6dayım. Özel sektörde çalışıyorum, Ne zaman iznime ayrılmam gerekiyor. Ayın 15.inde nasipse 6.ayı bitirip 7ye girceğim. Burda herşey bana bakıyor, iş yerinde küçük olduğundan, iş yeriminde sanayide olmasından yürüyüş yapabilme imkanım olmuyor. Eşim erken gelirse belki akşamları 15-20 dk kadar. Hesapladım ama sizde bi el atarsanız emin olayım istedim. Daha erken çıkabilmem için yapabilceğim birşey var mı? Hergün 1,5 saate yakın yol mesafesi, iş yoğunluğu, sabahtan akşama kadar oturduğum içinde bacaklarımın halini tahmin edebilirsiniz. Anlıyacağınız zor gelmeye başladı.
☺☺☺daha ben bun saydıklarının hiçbirini almadım
al tabiiki ben unutmuşum listemde bunlar yok aldığım üzerini çiziyorum☺☺☺
Ben de yavaştan alıym diyorum canım ya banyo küveti bakım yağları bi sürü ufak şey var daha :))
Ben mustelanin setini almayı planlıyorum.
ıslak mendil olarakta daha araştırmadım hangisi iyi. Bide bunları son bir ay falan almayı düşünüyorum kısmetse. Cunku bekleme süresi falan ne bilim. Allah nasip eder de zamanında doğurursak uc ay var şimdiden. Ve uc ay bekleyecek. Allah korusun zamansız gelirse de eczanede vardı mustela setleri. Gidip alınır diye düşündüm
Ben de bi liste yapıym bugün en iyisi canım iyi fikir valla rahat ederiz :)al tabiiki ben unutmuşum listemde bunlar yok aldığım üzerini çiziyorum
evet öyle ama ben o haftaya kadar zor gidip gelicem gibi ... benim kullanmadığım 43gün yıllık iznim var ama doğum sonrasında kullanırım diye düşünüyordum.32 haftayı doldurduğunda başlıyr benim geçen seneden 2 hafta iznim duruyor kendimi iyi hissetmezsem onları kullanıp sonrasındada doğum iznimle birleştiricem,yerime birini bulurlarsa geçici inşallah
Onu bende düşünüyordum. Yengem ayni senin dediğin gibi yapmıştı. Arkadasım Yok ya ne gerek var demişti. Dedim galiba devir değişti sanırım gerek kalmadı bunlara. Pamukları ıslatıp koyuyordu oyle kullanıyordu. Özellikle Yen'i doğduğunda daha iyi olarak düşünüyorum.Kızlar nacizane tavsiyem ıslak mendil yerine pamuk su kullanin biz dogdugundan beri baby me'nin kare pamuklari var onu kullaniyoruz valla normalde ben tembel insanim ama inanın zor olmuyor evde sicak su hep var zaten disari giderken de minik termosumuz var ona ilik su koyuyoruz 30 aylik olduk çok sukur hic idrar yolu enfeksiyonu olmadı.sampuanda mustelanin hem saç hem vucut icin kullanilani var onu kullaniyoruz hala.
Teşekkür ederim son bi kaç güne göre daha iyiyim. Ağrısı çok fena ama yapacak bişi yok amin kuzum bende öyle diyorum Allah beterinden korusunKuzu gecmis olsun. İyi misin ya :/ ise falan gidebildin mi. Böbrek zor oluyor diyorlar agrisi falan. Aman Allah beterinden korusun canim
Çok teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım
Sanada geçmiş olsun tatlım ya sen baya tecrübelisin bu konu da anladığım kadarıyla. Evet hamilelikte bişi yapılmıyormuş bende öğrenmiş oldum. Çok küçücük demişti doktor hatta kayda değer bişi olmadığı için ölçüme bile gerek duymamıştı. O böyle yaptıysa büyükleri düşünemiyorum. Amin canım inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatabiliriz :) Sağol desteğin için :)Oyy geçmiş olsun canım. Ben bilirim o böbrek ağrılarını. 13 yaşından beri taş düşürüyorum iki böbrektende. Bu aralar çok ağrım oluyor kaloriferin önüne uzanıyorum. Ağrı varken mide de bulanıyor su içmek eziyet oluyor. Araştırdığım kadarıyla hamilelikte birşey yapılmıyomuş o yüzden dr.a da gitmiyorum çünkü her gidişimde istisnasız bir hafta sonra taş yerinden oynayıp düşüyor. O anki ağrıyı iğneyle atlatabiliyorum sadece. Daha yeni oluşuyorsa şanslı bile sayılırsın kuzum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız.
Merhaba hosbuldum.26. Haftadayim.bugun kontrolumuze gittik 1 kilo 40 gram cikti.tansiyonum 130 70 di doktorum yuksek buldu kizimi da tombik buldu aclik tokluk kan sekeri istedi.tokluk 134 cikti bakalim doktor ne diyecekAmin canım inşallah , hoşgeldin...
Kaçıncı haftadasın sen? Bende kız bebek bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?