2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kızlar..

Bebek bezi ıslak mendil şampuan vs bakım ürünlerini alanlar hangi markalardan aldınız acaba ne iyi ??

Bu ara alıcam da araştırıyorum
Ben mustelanin setini almayı planlıyorum.
ıslak mendil olarakta daha araştırmadım hangisi iyi. Bide bunları son bir ay falan almayı düşünüyorum kısmetse. Cunku bekleme süresi falan ne bilim. Allah nasip eder de zamanında doğurursak uc ay var şimdiden. Ve uc ay bekleyecek. Allah korusun zamansız gelirse de eczanede vardı mustela setleri. Gidip alınır diye düşündüm

Merhaba ben Gulsum Mart 2018'de bir kiz bebek bekliyorum.insallah zamani geldiginde hepimiz yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz.
Aminn . Merhaba hoşgeldin aramıza:) bende kız bebiş bekliyorum.
Hayır doktorum verdi ama midem çok hassas hemen cikariyordum diye bıraktım ilaclari kullanmayı hiç bir takviye alamıyorum mide rahatsizligimdan dolayi ama bu acida gerçekten dayanılmaz Allah güç versin hepimize
Benim de bu hamileliğimde midem coştu:) ama mecburen içiyorum düzenli olmasada. İçemezsem yerine madensuyu içmeye çalışıyorum en çok. Dönerken bazen acıdann kıvranıyorum.

Kızlar nacizane tavsiyem ıslak mendil yerine pamuk su kullanin biz dogdugundan beri baby me'nin kare pamuklari var onu kullaniyoruz valla normalde ben tembel insanim ama inanın zor olmuyor evde sicak su hep var zaten disari giderken de minik termosumuz var ona ilik su koyuyoruz 30 aylik olduk çok sukur hic idrar yolu enfeksiyonu olmadı.sampuanda mustelanin hem saç hem vucut icin kullanilani var onu kullaniyoruz hala.

Geçmiş olsun canım

Oyy geçmiş olsun canım. Ben bilirim o böbrek ağrılarını. 13 yaşından beri taş düşürüyorum iki böbrektende. Bu aralar çok ağrım oluyor kaloriferin önüne uzanıyorum. Ağrı varken mide de bulanıyor su içmek eziyet oluyor. Araştırdığım kadarıyla hamilelikte birşey yapılmıyomuş o yüzden dr.a da gitmiyorum çünkü her gidişimde istisnasız bir hafta sonra taş yerinden oynayıp düşüyor. O anki ağrıyı iğneyle atlatabiliyorum sadece. Daha yeni oluşuyorsa şanslı bile sayılırsın kuzum. İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız.

günaydın kızlar.
23+6dayım. Özel sektörde çalışıyorum, Ne zaman iznime ayrılmam gerekiyor. Ayın 15.inde nasipse 6.ayı bitirip 7ye girceğim. Burda herşey bana bakıyor, iş yerinde küçük olduğundan, iş yeriminde sanayide olmasından yürüyüş yapabilme imkanım olmuyor. Eşim erken gelirse belki akşamları 15-20 dk kadar. Hesapladım ama sizde bi el atarsanız emin olayım istedim. Daha erken çıkabilmem için yapabilceğim birşey var mı? Hergün 1,5 saate yakın yol mesafesi, iş yoğunluğu, sabahtan akşama kadar oturduğum içinde bacaklarımın halini tahmin edebilirsiniz. Anlıyacağınız zor gelmeye başladı.

Son düzenleme:
Canım ben haberlerde gördüm geçen gün 32.haftada izin veriliyor özel sektörde burdaki çalışan arkadaslarda öyle söylemişti

32 haftayı doldurduğunda başlıyr benim geçen seneden 2 hafta iznim duruyor kendimi iyi hissetmezsem onları kullanıp sonrasındada doğum iznimle birleştiricem,yerime birini bulurlarsa geçici inşallah

Tarih Konusunda çok sıkıntı olmaz sanırım ya son 1.5 ay kala hastane çantamı hazırda tutmak istiyorum ne olur ne olmaz diye valla :) inşallah hepsi zamanında olur ama pimpiriğim ben biraz :) müstela setlerini araştırıym canım saol

32 haftayı doldurduğunda başlıyr benim geçen seneden 2 hafta iznim duruyor kendimi iyi hissetmezsem onları kullanıp sonrasındada doğum iznimle birleştiricem,yerime birini bulurlarsa geçici inşallah
evet öyle ama ben o haftaya kadar zor gidip gelicem gibi ... benim kullanmadığım 43gün yıllık iznim var ama doğum sonrasında kullanırım diye düşünüyordum.
henüz biri bulunmadı benim.
O obenmdunym evet netttende araştırdım ama o zamana kadarki süre benim şartlarım için bana biraz ağır geldi.

Onu bende düşünüyordum. Yengem ayni senin dediğin gibi yapmıştı. Arkadasım Yok ya ne gerek var demişti. Dedim galiba devir değişti sanırım gerek kalmadı bunlara. Pamukları ıslatıp koyuyordu oyle kullanıyordu. Özellikle Yen'i doğduğunda daha iyi olarak düşünüyorum.
Mustelayi senden öğrendim :) ondan almayı dusunuyorum

Kuzu gecmis olsun. İyi misin ya :/ ise falan gidebildin mi. Böbrek zor oluyor diyorlar agrisi falan. Aman Allah beterinden korusun canim
Teşekkür ederim son bi kaç güne göre daha iyiyim. Ağrısı çok fena ama yapacak bişi yok amin kuzum bende öyle diyorum Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canım benim

Sanada geçmiş olsun tatlım ya sen baya tecrübelisin bu konu da anladığım kadarıyla. Evet hamilelikte bişi yapılmıyormuş bende öğrenmiş oldum. Çok küçücük demişti doktor hatta kayda değer bişi olmadığı için ölçüme bile gerek duymamıştı. O böyle yaptıysa büyükleri düşünemiyorum. Amin canım inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatabiliriz :) Sağol desteğin için :)

Amin canım inşallah , hoşgeldin...
Kaçıncı haftadasın sen? Bende kız bebek bekliyorum
Merhaba hosbuldum.26. Haftadayim.bugun kontrolumuze gittik 1 kilo 40 gram cikti.tansiyonum 130 70 di doktorum yuksek buldu kizimi da tombik buldu aclik tokluk kan sekeri istedi.tokluk 134 cikti bakalim doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…