- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #16.841
Bende anlamadım bu şikayetlerden sonra magnezyumu verdi kalsiyum vermedi decavit bende kullanıyorum.Magnezyum vermedi doktor bana. decavitin için de var diye heralde. günde 1 muz yiyorum süt pek içmiyordum kalsiyum eksikliği de yapıyormuş. süt içicem inş.
Bende dalarken zorlanıyorum, gece de rahat yattığım söylenemez. Sabahta 6 gibi uyanıyorum geri dalamıyorum ama yataktanda çıkamıyorum. Artık kaygı ve korkularımızın artması normal. Duygusal dalgalanmalar son ayda tavan yapıyor genelde. Endişelerinin olması çok normal canım. Ama kendini rahatlatacak bişeyler bulursan biraz azalıyor. Bende en çok göbek deliğimin sağ ve sol üst taraflarına ayaklarını dayadığında acı çekiyorum, suyunu patlatırsa diye korkmaya başladım. Allah sağlıcakla zamanında versin kucağımıza insallah.Kızlar günaydın benim gibi aşırı uykuya düşen var mı dün yoruldum bugün kalkamadım sabah bir de gece uykuya dalmada zorluk yaşıyorum aklımdan bi sürü şey geçiyor Doğum ve sonrası alınacaklar vs zaten bebişte durmuyor çamların kilitlerini düşünüyorum gece ya çıkar düşerse allahım ben ne yaparım diyorum kafam yastıktayken hep aklım bunlarda benim gibi olan var mı
Hmm :) ben bakamadım 2 3 gündür. Arada geziniyordum.Katılım mı yoğundur nedir bdv yıkılıyordu dün fake konularla :)
kefir beni kabız yapmıştı o yüzden bir daha denemedim. her sabah bol peynir yiyorum, yoğurtta az yiyordum . dün doğal süt getirttim 5 kg. onla yoğurt yapıp yiycem inşallahBende anlamadım bu şikayetlerden sonra magnezyumu verdi kalsiyum vermedi decavit bende kullanıyorum.
Süt içemezsen yoğurt kefir de çok cazip bende kefir tüketemiyorum sevmiyorum tadını
Aynı kafadayız benim de su olayı aklıma geldi ya yırtarsa bu kadar harekete nasıl dayanıyor ileriki haftalarda daha kuvvetli olacak artık diyorum sonra saçmalama allah korur diyorum aklımda deli sorular hep olumlu şeyler konuşuyorum aslında geçen çok yakın bi akrabam ay Doğum olacak ay yine kesileceksin ay içim bi tuhaf oldu bilmem ne ne gerek var şimdi bu sözlere dedim allah aşkına olumsuz konuşunca elinize ne geçiyor dedim sanki siz doğuracaksınız anasını satayım dedim ay evet küsura bakma haklısın dedi öyle bi anlattı ki içim cız etti o yüzden kimseyi görmek istemiyorum ya iyi uyu uykusuz kalacaksın vs diyenler mi sanki ilk çocuğum diyorum kızımla oğlumun arasında 2 yaş var ben zorlanmadım dedim şimdi abisiyle arasında 8 yaş olacak nerdeyse evimizin neşesi olacak inşallah yavrum bir de şu kaygılar olmasa işteBende dalarken zorlanıyorum, gece de rahat yattığım söylenemez. Sabahta 6 gibi uyanıyorum geri dalamıyorum ama yataktanda çıkamıyorum. Artık kaygı ve korkularımızın artması normal. Duygusal dalgalanmalar son ayda tavan yapıyor genelde. Endişelerinin olması çok normal canım. Ama kendini rahatlatacak bişeyler bulursan biraz azalıyor. Bende en çok göbek deliğimin sağ ve sol üst taraflarına ayaklarını dayadığında acı çekiyorum, suyunu patlatırsa diye korkmaya başladım. Allah sağlıcakla zamanında versin kucağımıza insallah.
Kaclik yuklemede 134 cikti canim? Benim 75likte 150 cikti normal dedi dr.Ilk bebegim.insallah bir sorun cikmaz sizde de.134 u de sinirda buldu doktorum.tatliyi karbonhidrati dusur dedi.bunu gel de acligima anlat.
Yok sekee yuklemesi degil bu sabah kahvalti sonrasi 1. Saat tokluk kan sekeri olcumu.yukleme istemediKaclik yuklemede 134 cikti canim? Benim 75likte 150 cikti normal dedi dr.
Benim de tüp bebek ben de başka dr da takip oluyorum maşallah druna neden böyle bir dr u bıraktın merak ettimKızlar benim bebeğim tüp tedavisiyle oldu biliyorsunuz biraz önce tedavi olduğum doktorum Aradı kaçıncı ayı bebek cinsiyeti hepsini sordu her şey yolunda değil mi dedi evet dedim bizi haberdar edin dedi Doğum yaptıktan sonra da bilelim film yapılacakmış 2018 bebekleri diye bizim hikayemizde yer alacakmış Doğum sonrası görüşme olacakmış doktorla çok hoşuma gitti araması bize çok yardımcı oldu kendisi bi doktor gibi değil bi abi gibiydi çoğu doktor her şeyi paraya ticarete dökmüş ama o farklı biri hep ne dediyse oldu allah razı olsun öyle doktorlardan
Millet örgütlenmiş gibi hiç iyi bişey söylemez zaten. Benimde var çevremde böyleleri ve görüşmüyorum artık. Şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın felan da saçma, benimde var bi oğlum onun hamileliğinde çok rahattım ama doğum sonrası 2,5 sene uykusuz geçti bizde. Noldu yani depoda uyku vardı da mı kullandım :)) ya iki çift sohbet ediceksen et, ne gerek var olur olmaz boş konuşmaya dimi.. herkes tecrübeli maşallah, tamam anlıyorum ama hiçbir bebek diğerine benzemiyor, hiçbir hamilelikte birbirine benzemiyor. Bak burda fikirler tecrübeler paylaşılıyor, illaki öyle yap geçecek denmiyor. Ama çevredekilerin tuzu kuru olunca dr kesiliyolar. Tecrüben varsa üslubuyla anlatırsın, çok bilmiş tavırlar beni çileden çıkarıyor.Aynı kafadayız benim de su olayı aklıma geldi ya yırtarsa bu kadar harekete nasıl dayanıyor ileriki haftalarda daha kuvvetli olacak artık diyorum sonra saçmalama allah korur diyorum aklımda deli sorular hep olumlu şeyler konuşuyorum aslında geçen çok yakın bi akrabam ay Doğum olacak ay yine kesileceksin ay içim bi tuhaf oldu bilmem ne ne gerek var şimdi bu sözlere dedim allah aşkına olumsuz konuşunca elinize ne geçiyor dedim sanki siz doğuracaksınız anasını satayım dedim ay evet küsura bakma haklısın dedi öyle bi anlattı ki içim cız etti o yüzden kimseyi görmek istemiyorum ya iyi uyu uykusuz kalacaksın vs diyenler mi sanki ilk çocuğum diyorum kızımla oğlumun arasında 2 yaş var ben zorlanmadım dedim şimdi abisiyle arasında 8 yaş olacak nerdeyse evimizin neşesi olacak inşallah yavrum bir de şu kaygılar olmasa işte
Evet canım bende çok isterdim takiplere gitmek doğumu onda yapmak ama bi hastane ile anlaşmalı Acıbadem Kadıköy doktorum kendi ücretinden ne kadar indirim yapsa da hastane çok pahalı bizi çok aşıyor zaten tedavi süreci çok yıprattı bizi yapılan tetkikler ilaçlar vs rahim dinlendirme yapıldı ücret almadı doktorum ondan daha doğrusu dosyaya girmedi bile olacak diye bir de transfer ücretinden kendine aldığı ücreti almadı sağolsun tek bi söz söyledi tamam ben yardımcı olacağım sen kafana takma ve bidaha bişey söylemedik o da dediğini yaptı olacak sen üzülme dedi hep motive etti sürekli rahat tavırları ve inançlı duruşu bize de cesaret verdi çünkü tiroit problemi eşimin spermleri de pek iyi değildi benim bi tüpüm yoktu ama dediği gibi oldu hiçbir hastayı ondan şikayetçi görmedim ben çok araştırmıştım seçimim de doğru olmuş her şeyden önce rabbim nasip edecek tabi gerisi doktor ve laboratuvar şartları da çok önemli sorun odaklı değil çözüm odaklı olmak gerekiyorBenim de tüp bebek ben de başka dr da takip oluyorum maşallah druna neden böyle bir dr u bıraktın merak ettim
Kuzu bana kayınbabam kanamam olduğu zamanlar arayıp kendini bıraktın sen annen hamileyken kiremit taşıyordu eve su taşıyordu merdiven yoktu evin balkondan atlıyordu vs ay ne diyorsun baba sen dedim allah aşkına benim kocam sen değil dedim bende senin karın değilim gideyim yarın bi şantiyeye yazılayım dedim bari boş oturmayayım evde sanki evin işini gelip siz yapıyorsunuz yemeğimi çamaşırımı siz hakkediyorsunuz çocuklarımı siz okula götürüp getiriyorsunuz benim işim senin o karının yaptığı işten daha ağır git işine dedim sen iyi bişey dediğini mi sanıyorsun dikkat et demen gerekirken hayır diyecektim sizin gibi Sıcak yatağımda sahip olmadık biz çocuğumuza allahtan konuşmuyorum da kafam rahat ama densiz biter mi bitmezMillet örgütlenmiş gibi hiç iyi bişey söylemez zaten. Benimde var çevremde böyleleri ve görüşmüyorum artık. Şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın felan da saçma, benimde var bi oğlum onun hamileliğinde çok rahattım ama doğum sonrası 2,5 sene uykusuz geçti bizde. Noldu yani depoda uyku vardı da mı kullandım :)) ya iki çift sohbet ediceksen et, ne gerek var olur olmaz boş konuşmaya dimi.. herkes tecrübeli maşallah, tamam anlıyorum ama hiçbir bebek diğerine benzemiyor, hiçbir hamilelikte birbirine benzemiyor. Bak burda fikirler tecrübeler paylaşılıyor, illaki öyle yap geçecek denmiyor. Ama çevredekilerin tuzu kuru olunca dr kesiliyolar. Tecrüben varsa üslubuyla anlatırsın, çok bilmiş tavırlar beni çileden çıkarıyor.
Boşverip en iyisini yapmışsın canım, yoksa ardı arkası kesilmezdi zaten. Bende bu hamileliğimi ağır geçiriyorum azcık iş yapsam ağrım sancım başlıyor hemen. Ama işte insanlar naz niyaz olarak görüyor. Ben bazen eşime bile kızıyorum normalmişim gibi davranıyor. Anlamazlar kuzum. Sinir olsak yine zararı bize. En güzeli tınlamayıp yola devam etmek. Allah yardımcımız olsun yeter.Kuzu bana kayınbabam kanamam olduğu zamanlar arayıp kendini bıraktın sen annen hamileyken kiremit taşıyordu eve su taşıyordu merdiven yoktu evin balkondan atlıyordu vs ay ne diyorsun baba sen dedim allah aşkına benim kocam sen değil dedim bende senin karın değilim gideyim yarın bi şantiyeye yazılayım dedim bari boş oturmayayım evde sanki evin işini gelip siz yapıyorsunuz yemeğimi çamaşırımı siz hakkediyorsunuz çocuklarımı siz okula götürüp getiriyorsunuz benim işim senin o karının yaptığı işten daha ağır git işine dedim sen iyi bişey dediğini mi sanıyorsun dikkat et demen gerekirken hayır diyecektim sizin gibi Sıcak yatağımda sahip olmadık biz çocuğumuza allahtan konuşmuyorum da kafam rahat ama densiz biter mi bitmez
Benim kayinbabam bu konuda surekli aman dikkat et, esin sana yardimci olmazsa bana söyle kulağını çekerim ben onun der. Ama gorumcelerim ben hamileyken hiç yatmadim hep gezdim, hiç boş duramam zaten. Fazla hareketsizlik te.iyi değil vs. Derler. Benim rahim agzina dikiş atildigi icin dikkat etmem gerekiyor. Sanki hiç böyle bir sorunum yokmuş gibi konuşuyor. Artık cevap bile vermiyorum versem de bildiğini söylüyor. Herkesin hamileliği sorunlari farkli ama kafa basmıyor.Kuzu bana kayınbabam kanamam olduğu zamanlar arayıp kendini bıraktın sen annen hamileyken kiremit taşıyordu eve su taşıyordu merdiven yoktu evin balkondan atlıyordu vs ay ne diyorsun baba sen dedim allah aşkına benim kocam sen değil dedim bende senin karın değilim gideyim yarın bi şantiyeye yazılayım dedim bari boş oturmayayım evde sanki evin işini gelip siz yapıyorsunuz yemeğimi çamaşırımı siz hakkediyorsunuz çocuklarımı siz okula götürüp getiriyorsunuz benim işim senin o karının yaptığı işten daha ağır git işine dedim sen iyi bişey dediğini mi sanıyorsun dikkat et demen gerekirken hayır diyecektim sizin gibi Sıcak yatağımda sahip olmadık biz çocuğumuza allahtan konuşmuyorum da kafam rahat ama densiz biter mi bitmez
Amin canımAllah analı babalı buyumek nasip etsin. Ömrü huzurlu sağlıklı bereketli olsun insallah. Bu guzel günde Allah kaderini guzel eylesin.
Amin kuzum vallahi kafam rahat ne kadar uzak o kadar iyi onlarla konuşuyor olsam sinir bozmayı bırak daha ileri gittikleri için konuşmuyorum zaten evet eşler bile bazen anlamıyor yanı eşim bana takılıyor bazen karnını şişiryor benim gibi yürüyor kızıyorum şaka yapıyorum ya ne kızıyorsun hemen diyor onu bile kaldıramıyorum dün yemeğini yarım bıraktı ona bile bi ton laf söyledim yaptım yemeği de beğenmiyorsun artık dedim hayır çok güzel dedi ayrıca senin yemeğini beğenmeyecek tek insan tanımıyorum kandil simidi yapmışsın helva kavurmuşsun biraz da onlara yer bıraktım dedi işte ne kadar hassasız sen anlaBoşverip en iyisini yapmışsın canım, yoksa ardı arkası kesilmezdi zaten. Bende bu hamileliğimi ağır geçiriyorum azcık iş yapsam ağrım sancım başlıyor hemen. Ama işte insanlar naz niyaz olarak görüyor. Ben bazen eşime bile kızıyorum normalmişim gibi davranıyor. Anlamazlar kuzum. Sinir olsak yine zararı bize. En güzeli tınlamayıp yola devam etmek. Allah yardımcımız olsun yeter.
Ay ne güzel valla allah razı olsun o babadan örnek biri benim görümcem de Benimle beraber hamile kaldı bilerek aman ilgi bana yapılır o geri kalır hastaneye gittik ki 2 aylık olmuş doktor dedi ki nasıl bilmiyorsun 2 bitmiş 3 e girmiş dedi üstüne gördüm dedi hanımefendi üstüne görme olayı adet gibi olmaz yerleşme kanaması adı altında bi kaç damla kan veya kahverengi lekelenme olabilir dedi öyle kaldı aman gitsin kızlarıyla ilgilensinler benim kocam bana yeter annem babam bana yeter onların yokluğu daha iyi eşime geçen oğlunun fotoğraflarını atmış görümcem dayısı bak yiğenine yazmış yengeme de yolla dedi ama bizi engellemiş gösterirsin tabi görmek isterse yazmış gören de sanar ki çocuk bana çok bağlı öptürmez bile kendini anası gibi burnu havada özgüven tavan egolu çoçuğa lafım Yok tabi nasıl görüyorsa onu yapıyor o da sonuçta bende eşime dedim ki söyle ona tam isabet olmuş yanı hala beni katıyor bişeylere beni eşime geçimsiz gibi göstermeye çalışıyor o bana hatayı geçen sene yaptı eşimi kaynanam arattı bi kadına o kadını ertesi gün facesinden ekleyip arkadaş oldu benim için o zaman bitti yanı inanalar birbirlerini sevmek zorunda değil elbette ama abisinin oğlunun yuvasına zarar gelecek hareketleri yapacak kadar ne olabilir aradaBenim kayinbabam bu konuda surekli aman dikkat et, esin sana yardimci olmazsa bana söyle kulağını çekerim ben onun der. Ama gorumcelerim ben hamileyken hiç yatmadim hep gezdim, hiç boş duramam zaten. Fazla hareketsizlik te.iyi değil vs. Derler. Benim rahim agzina dikiş atildigi icin dikkat etmem gerekiyor. Sanki hiç böyle bir sorunum yokmuş gibi konuşuyor. Artık cevap bile vermiyorum versem de bildiğini söylüyor. Herkesin hamileliği sorunlari farkli ama kafa basmıyor.
Hamile Hamile onkati düşünüp te can sıkmaya değmez bosverelim gitsin
Benim de öyle canım ben tecrübesizim, bu çatı ağrısı mı oluyoBen ön tarafta değil de kuyruk sokumunda hissediyorum sandalyede otururken oradan 2 ye ayrilacakmis gibi. Oradan yanlara genusliyorum sanki
Bende acıbadem Kadıköy’de oldum tüp bebek tedavimi canım :) dr’un Kimdi benim tayfun hocaydı çok tatlı çok iyi ilgili bir dr aynı zamanlarda oradaymışız demekki :) ama beni aramadılar hastaneden neden acabaEvet canım bende çok isterdim takiplere gitmek doğumu onda yapmak ama bi hastane ile anlaşmalı Acıbadem Kadıköy doktorum kendi ücretinden ne kadar indirim yapsa da hastane çok pahalı bizi çok aşıyor zaten tedavi süreci çok yıprattı bizi yapılan tetkikler ilaçlar vs rahim dinlendirme yapıldı ücret almadı doktorum ondan daha doğrusu dosyaya girmedi bile olacak diye bir de transfer ücretinden kendine aldığı ücreti almadı sağolsun tek bi söz söyledi tamam ben yardımcı olacağım sen kafana takma ve bidaha bişey söylemedik o da dediğini yaptı olacak sen üzülme dedi hep motive etti sürekli rahat tavırları ve inançlı duruşu bize de cesaret verdi çünkü tiroit problemi eşimin spermleri de pek iyi değildi benim bi tüpüm yoktu ama dediği gibi oldu hiçbir hastayı ondan şikayetçi görmedim ben çok araştırmıştım seçimim de doğru olmuş her şeyden önce rabbim nasip edecek tabi gerisi doktor ve laboratuvar şartları da çok önemli sorun odaklı değil çözüm odaklı olmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?