• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hala emziren var mi. Bırakan var mi. Sürekli emzirmeti düşünen var mi.kafamda deli sorular.dr emzirebilirsin dedi şimdilik. Ben de bırakmayı hiç istemiyorum.kızım 16 aylik
Canım benim ilkle ikinci cok yakın 9 aylıkken hamile kaldım sadece 11 aya kadar sabrettim cok güçsüz cok yorgun cok halsiz kalınca emzirmeyi bıraktım eğer sen yememe içmeme dikkat ederim bünye kuvvetli kaldirir diyorsan doktorlar sakınca görmüyor...

Gunaydin tatli mi tatli anneler :) dudagi ucuk dolan korkak bir anne size sesleniyor :) ben daha 2,5 aylik evliyim yalnizliga alisamadim o yuzden korkagin teki oldum ciktim esimi arkamda farketsem bile korkudan 5 dakika kendime gelemiyorum .ucuklarimin sebebi de gece esim calisiyordu yalnizdim mutfakta sise dustu korktum sabah uyandin 3 tane ucuk :KK43: Burada da daha hic tanidigim yok kendimi cok yalniz hissediyorum korkularimin sebebi hep bu yalnizlik :KK43: bebegim gelse de artik yalniz olmasam de mi ? Neden yazdim bunlari bilmiyorum ama paylasmak istedim galiba
İnş bebişler saglıkcakla gelır canım.bende senin gibiydim.kızımı doğurunca yanlızlıgım gıttı Hep bana arkadas oldu.sımdıde kardesıni beklıyoruz

Oyy anam 3 km yol yürüdük oglusla.durmuyor ki evde.ne is dinliyo ne sicak ama cani sag olsun minigimin.akşama da parka cikmak icin randevu aldi küçük bey benden.yemeklerimi sabahtan yaptim birazdan ütü vakti.bende bulanti yok ama cok afedersiniz bazen ögurme seklinde yasiyorum gunde iki kez.cok su ictigimde oluyor genelde.bulantisiz hamilelik cok büyük nimet.rabbim hepimize oylesini yasatsin.

Hopedan hic hberim.yok cnm. Evet benim de sabah ve oglenler artiyor aksamlari yok. Hayirlisi olsun hakkimizda.
Sen de hala Progestan aliyorsun degil mi? Doktorum progestan'dandir demisti. Katlanicaz artik, yeterki bebislerimiz saglikli olsun. Ben mide bulantisi, istifrag, bas donmesi herseye raziyim, yeterki hersey iyi gitsin, bebisime kavusayim.

Sen de hala Progestan aliyorsun degil mi? Doktorum progestan'dandir demisti. Katlanicaz artik, yeterki bebislerimiz saglikli olsun. Ben mide bulantisi, istifrag, bas donmesi herseye raziyim, yeterki hersey iyi gitsin, bebisime kavusayim.
Nasil yani progestandan mi alakaliymis adet sanciisi ??? Ben bugun son kez.pro igne.olucm zaten.kanamadan sonra vajinal.fitilede baslamistim..fitille devam edicm.bi sure. Iki tane elimde.proluton kaldi onlarida 4 gun de bir yaptircm aman yrter.yer kalmadi zaten igne sokack yer.yok :(

Kızlar ilişki durumları nasıl :olamaz: bize 3ayı doldurana kadar yasak :olamaz: off yasak oluncada nasıl cazip oluyor :KK70: rüyalarıma giriyor resmen :KK70::KK70:
Bende de tık yok :eğlence: nedendir bilmiyorum, hiçte istemiyor canım. Hormonların etkisi sanırım. Bebeğe zarar verme endişemidir nedir. Eski cilveli halimi özledim ayol :halay::KK76:
Sizde neden yasak ilişki, düşük tehdidi mi var?

Benimde bugün açık kahverengi olarak kanamalarım devam ediyor kızlar göğüs hassasiyetimin tamamı gitti arada midem havalanmasa tamamen korkucam ben devlet hastanesine gidiyorum acile giycem birsey yapmiycaklar pazartesi randevuyu bekleyin diyorum bu deli sorular hic bırakmayacak bizi galiba....
Yok kuzum yaa endişelenme , lütfen.
Herkeste aynı durum olcak değilya , benimde azaldı göğüslerdeki hassasiyetim. Bende başım dönmese ani kalkşlarda unutuyorum inan hamile oluşumu. Daha iyi yaşamayalım zaten şimdiden belirtileri.
kahverengi akıntı , bende normal dedi canım. Sende de öyledir inşallah. Bitti iki gündür zaten.

Migdem bulantısı bendede hat safhada kusmuyorum ama migdem çöl bulanıyor ve kramp griyo gecen gün kivrandim eşim istrydi ağladım resmen nefes aldırmadı kramp çok kotu bsey gaz var bide migdem de çıkartamıyorum kramp sokuyor o yüzden napicagimi bilmiyorum
Az tuz tuketmekte midede kramp yapıyor tuz eksikliği olabilirmi

Kızlar tansiyon düşüklüğü bebeğe zarar verir mi? Benim tansiyonum genelde düşüktür bugün olctugumde bayan düşük olduğunu gördüm bebeğe bi etkisi olur mu?

Yok kuzum yaa endişelenme , lütfen.
Herkeste aynı durum olcak değilya , benimde azaldı göğüslerdeki hassasiyetim. Bende başım dönmese ani kalkşlarda unutuyorum inan hamile oluşumu. Daha iyi yaşamayalım zaten şimdiden belirtileri.
kahverengi akıntı , bende normal dedi canım. Sende de öyledir inşallah. Bitti iki gündür zaten.
Yatıyorum tembellikten ölücem daha simmdiden koktum ama olsun yeterki iyi olsunlar...

Benim haftamda yada yakin gogus hassasiyeti gecen varmi .sanki bugun azaldi
Benim çoğu belirti geçti :) sadece tiksinme devam ediyor :)
Tedbir amaçlı yasakladı aslında canım bizimki tüp bebek birde ikiz o yüzden sanırım yoksa şükür düşük tehlikem Yok bi sıkıntımda Yok aman onlar sağsalim doğsunlarda ben rüyalarla da yetinirim o_O:KK70::KK70:

Bize doktor cinsel ilişkiyle ilgili hiçbir şey demedi, ama biz korkudan yaklaşamıyoruz... tehlike olsa derdi ama değil mi?

Günaydin canım. Hangi ildesin?
Bebisini saglikla kucagina alirsin inşallah. Ama onu beklerken böyle sıkılmak yerine kendine hobiler edin. Ona amigurumiden cingirak orebilirsin mesela. Ben bugün baslicam:KK49: ya da halk egitim kurslarindan ilgi alanin olan kurslara gidebilirsin. Doktoruna danisip yuzme kursuna ya da havuza gidebilirsin bu dogumu da kolaylastiriyor. Korkma hic yalniz degilsin bebisin ve Rabbin sana coook yakın:KK200:yaz bize sikildikca
Giresunda yasiyorun .Mesajin icin cok tesekkur ederim:) oyuncak ormek iyi fikir evde kafami dagitmak iyi olur vakit gecer boylece . kursa yazilsam da devam edemem cunku eylul gibi dershaneye kaydolucam kpss sinavi gibi bir belam var

Bende de tık yok :eğlence: nedendir bilmiyorum, hiçte istemiyor canım. Hormonların etkisi sanırım. Bebeğe zarar verme endişemidir nedir. Eski cilveli halimi özledim ayol :halay::KK76:
Sizde neden yasak ilişki, düşük tehdidi mi var?
Yok canım şükür düşük tehlikem falan yok bizimki tüp bebek birde ikiz sanırım ondan ilk 3ay izin vermiyor. Yasak oluncada bana çok cazip geliyor o_Oallahtan eşim frenliyor devamlı :olamaz::olamaz::KK70:

Benim çoğu belirti geçti :) sadece tiksinme devam ediyor :)

Bize doktor cinsel ilişkiyle ilgili hiçbir şey demedi, ama biz korkudan yaklaşamıyoruz... tehlike olsa derdi ama değil mi?
Derdi bencede ama internettende baktığım ilk 3ay ve son iki ay önermiyorlar pek

Derdi bencede ama internettende baktığım ilk 3ay ve son iki ay önermiyorlar pek
Bir sorun yoksa tam aksine faydalı normal doğumu da kolaylaştırıyor. Biz ilk baştan son haftalara kadar devam ettik, ilk iki doğumum normal oldu. Başka sebeplerden uzun sürdü ama son Doğum anında zorlanmadım.

Bir sorun yoksa tam aksine faydalı normal doğumu da kolaylaştırıyor. Biz ilk baştan son haftalara kadar devam ettik, ilk iki doğumum normal oldu. Başka sebeplerden uzun sürdü ama son Doğum anında zorlanmadım.
Bilmiyorum doktor serbest dese yapabilecekmiyiz onuda bilmiyorum o_O değişik bi psikolojiymiş bu :olamaz:

Back
X