- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #4.421
Kızlar çoğunlukta kabızlık sorunu var sanırım. Bende tam tersine ishal gibiyim. Çok sık çıkmıyorum wc.ye ama bi normal bi ishal gibi oldu ya. Sizde de var mı böyle olan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana havuzu kesinlikle yasak dediKızlar bi sorum var. Havuza girme konusunda ne düşünüyorsunuz. Perşembe doktoruma sorucam zaten. Ama size de sormak istedim. Sitenin havuzu. Site 3 blok öyle kalabalık değil yani. Şuan açık mesela 15-20 çocuk ya var ya yok içinde. Umumi değil. Ama yine de emin olamıyorum. Bi yandan çokta girmek istiyorum. Egsersiz olarak çok iyi biliyorum. Bu yaz deniz imkanıda yok malesef. Napsam bilemedim
Bende senin gbiydim canım. Bikaç gündür düzene girdim. Daha doğrush folik asitten sonra düzenlendiğini düşünüyorum ben .Kızlar çoğunlukta kabızlık sorunu var sanırım. Bende tam tersine ishal gibiyim. Çok sık çıkmıyorum wc.ye ama bi normal bi ishal gibi oldu ya. Sizde de var mı böyle olan?
Bende halen kullanıyorum canım ama pek onunla ilgili değil sanırım bendeki. Yaklaşık 2 haftadır bu şekildeyim. Şişkinliğim azaldı gibi bugün onun sayesinde :))Bende senin gbiydim canım. Bikaç gündür düzene girdim. Daha doğrush folik asitten sonra düzenlendiğini düşünüyorum ben .
Canım cok.ozurdileyerek birsey sorabilirmiyim kabı durduklarında bulantıların şikayetlerin devam ediyormuyduMerhaba benim de tekrarlayan dusuklerim var. Daha dogrusu kalp durmasi sonucu kurtajlarim var. Benim de 2. Kontrol yarin. Ultrasondan inanilmaz korkuyorum. Çünkü ikisinde de bu Haftalarda ultrasonda kalbinin durdugunu ogrendim. Bende de sabahlari az bulanti oluyor. Gun icinde de ara ara oluyor. Kasık agrisi ve uyku hali var
Kahverengi lekelenmeler icin daha az tehlikeli diyorlar ama kanaman olduğu icin belki içerde kalmış azcik kanama bosaliyordur sen kalbini sağlam tut dinlenmeye devam etKızlar benim kanamam cok sukur durdu.200mglık progestandan gunde 3 defa kullanıyorum.coraspin kullaniyotum bir de.ama ara ara kahverengi lekelenmelerim var.normal mi acaba?
İnşallah canım ya.haftaya cuma randevumuz var.insallah kalp atislatını duyar da rahatlarım.cuma günü tam 6+6 olucaz.duyulur inşallahKahverengi lekelenmeler icin daha az tehlikeli diyorlar ama kanaman olduğu icin belki içerde kalmış azcik kanama bosaliyordur sen kalbini sağlam tut dinlenmeye devam et
Değildir umarim bende bugün baya yoruldum sanki günlerin acısını çıkardım şuan bende biraz iyi hissetmiyorum sanki eşimden Allah razi olsun cok yardımcı oldu evi kirkladık ..ama işte.durmuyoruz yapıyoruz s9nrada sancılanıyoruz.canim benim dinlen birseycikler olmaz Allah dilemezse . .Ben bugün çok huzursuzum yakarnım belim yanıyor gibi değişik bi şekilde ağrıyor şuan. Oturunca hafifliyor gibi ama geçmiyor. Önemli bişey değildir dimi ya
dr.umu arayamıyorum özel olmadığından..
Eşlerden Allah razı olsu gerçekten, umursamaz değiller. Hepsini birden yapmasaydın keşke canım yavaş yavaş hallederdin. Gerçi bende öyleyim şunu da yapıyım bunu da yapıyım derken haşat oluyorum sonra :) biz şuan köydeyiz kv.nin yanında. Sağolsun benden çok düşünür beni. Bugün öyle yorulcak bişey felanda yapmadım ama işte böyleyim. Allah korusun, önemli değildir inşallah geçer..Değildir umarim bende bugün baya yoruldum sanki günlerin acısını çıkardım şuan bende biraz iyi hissetmiyorum sanki eşimden Allah razi olsun cok yardımcı oldu evi kirkladık ..ama işte.durmuyoruz yapıyoruz s9nrada sancılanıyoruz.canim benim dinlen birseycikler olmaz Allah dilemezse . .
Ben havuz tavsiye etmiyorum.bizim sitenin havuzunda mesela arkadasin oglu enfeksiyon kapmis ishal kusma serum takildi.su siralar enfeksiyon var aman dikkat.Kızlar bi sorum var. Havuza girme konusunda ne düşünüyorsunuz. Perşembe doktoruma sorucam zaten. Ama size de sormak istedim. Sitenin havuzu. Site 3 blok öyle kalabalık değil yani. Şuan açık mesela 15-20 çocuk ya var ya yok içinde. Umumi değil. Ama yine de emin olamıyorum. Bi yandan çokta girmek istiyorum. Egsersiz olarak çok iyi biliyorum. Bu yaz deniz imkanıda yok malesef. Napsam bilemedim
Her iki gebeligimde de bulantim hic yoktu. Ama gogus agrisi ve halsiZlik devam ediyordu canim.Canım cok.ozurdileyerek birsey sorabilirmiyim kabı durduklarında bulantıların şikayetlerin devam ediyormuydu
genelde 8. haftada başlıyor ama inşallah başlamaz seninkiBenim henüz bulayım YOk ama belli olmaz daha erken diyorlar canım
Anladım canim canım bu yavrunu sağ salim sağlıkla kucağına alırsın umarim rabbim sağlıklı guzel bir şekild e insaAllahHer iki gebeligimde de bulantim hic yoktu. Ama gogus agrisi ve halsiZlik devam ediyordu canim.
Zaten kendi gazımız yetiyo bide karpuz yersek amanınnnnKizlar sicaklarda karpuz yiyim rahatliyim diye hic dusunmeyin felaket gaz yapiyor.resmen kivrandim ya ne oldu boyle diye dusunurken nette bakindim karpuz gaz yapmis ☹
Cok üzüldümÇok rahatsız edici gerçekten hiç hamile psikolojisinden anlamıyorlar ve bu benim 4. Hamileliğim hiç yaşayan yok 2 tane erken doğumla kaybettim 1 tane karnımda öldü çok zor şeyler yaşadım bunları her seferinde ayrı ayrı anlatmam bile benim canımı acıtıyor
Canım malesef kürtajla sonlandı düşmedi parçalar bende. Ama benim kanamam öyle böyle değil musluktan akarcasına oldu kese bozuldu kanamada sonra 1 hafta bekledik kanama hergün oldu ama düşmedi kürtaj olmak zorunda kaldımPeki ne oldu sonra
Amin canim. Tesekkur ederim. Insallah tum hamileler bebeklerini saglikla kucagina alirAnladım canim canım bu yavrunu sağ salim sağlıkla kucağına alırsın umarim rabbim sağlıklı guzel bir şekild e insaAllah