• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sen konuşanlara bakma hapşırırken ölsürürken sanki kasıklarım yırtılacak gibi oluyor Ki hafiften bi göbüş çıkmaya başladı bugün ilk defa bi bayan hamile misiniz diye sordu herkeste değişiklik gösterir tabi bu ani kalkışlar yapmayın ve karnınızı zeytinyağı ile ovun hem gaz için iyi geliyor hem de karın kasları rahatlıyor

Yarin ilk isim dedigini yapmak olucak. İnsallah rahatlar. Bendede var göbüş ama kasik sisliginden bisey anlayamadim 8+6 suan 9 haftalik olmaya az kaldik hayirlisiyla hepimize saglikli sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Yarin ilk isim dedigini yapmak olucak. İnsallah rahatlar. Bendede var göbüş ama kasik sisliginden bisey anlayamadim 8+6 suan 9 haftalik olmaya az kaldik hayirlisiyla hepimize saglikli sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım benim bizde 10 haftanın içindeyiz inşallah her şey güzel gider bak o zeytinyağı çatlaklara da iyi geliyor engelliyor sağlıkla gelsinlerde bebişler grisi boş

Günaydın kızlar
Uzun zamandır yazamadım çünkü malesef şeker krizi geçirdim . Bazı insanlar gözümde korkutmadı değil şeker hastası olduğum için bebeğe bişey olur diye ama ben onu Allah'a emanet ettim bişey olacaksa da hayırlısı buymuş demeyi üç düşükten sonra öğrendim.
Diyet yapmak şart oldu.
Aranızda reaktif hipoglisemiyle mücadele eden var mı yada şekerle ?

günaydın kızlar benin beybi yukarı çıktı sanırım normalde gece 2 kez tuvalete için uyanıyordum bugün tık yok
Günaydın canım ben de 2 gecedir lavaboya kalkmıyorun diye şaşırıyorum bebek çıkınca mı oluyomuş bilmiyodum :) son 2 gündür sol kasığım hafif hafif battı sende de olmuş muydu merak ettim ?

Günaydın canım ben de 2 gecedir lavaboya kalkmıyorun diye şaşırıyorum bebek çıkınca mı oluyomuş bilmiyodum :) son 2 gündür sol kasığım hafif hafif battı sende de olmuş muydu merak ettim ?

evet cnm mesaneye baskı yaptığı için wc ye çıkartıyor seni yukarı çıkınca baskı kalkıyor ,ağrı oldu rahim büyüyo o yüzden ağrı vardı adet sancısı gibi

evet cnm mesaneye baskı yaptığı için wc ye çıkartıyor seni yukarı çıkınca baskı kalkıyor ,ağrı oldu rahim büyüyo o yüzden ağrı vardı adet sancısı gibi

Tamam canım teşekkür ederim yukarı çıkması iyi durum içim rahatladı biraz :) bu ara randevum da yok merak ediyorum içerde neler oluyo :) 2 li taramaya gidicem 10 gün sonra beklemedeyim..

günaydın kızlar benin beybi yukarı çıktı sanırım normalde gece 2 kez tuvalete için uyanıyordum bugün tık yok
Aynen canım uykumu alır oldum bende bi kaç gündür yemek yeme düzenim geri geliyor :) bu gün tama testini yaptırdım bebeğim çok iyi görünüyordu minik eller ayaklar göbüş ayyy çok mutluyum darısı burdaki herkese ve isteyen bekleyen herkese olsun :KK200::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlarr.kaç gündür yazamadım umarım herkes iyidir.ben alıştım baya hamileliğe bulantılar geçti çok şükür darısı bulantısı olanlara.cumartesi randevu var bakalım cinsiyetiyle ilgili bi tahmin gelcekmi

Günaydın kızlar
Uzun zamandır yazamadım çünkü malesef şeker krizi geçirdim . Bazı insanlar gözümde korkutmadı değil şeker hastası olduğum için bebeğe bişey olur diye ama ben onu Allah'a emanet ettim bişey olacaksa da hayırlısı buymuş demeyi üç düşükten sonra öğrendim.
Diyet yapmak şart oldu.
Geçmiş olsun canım , dediğin çok doğru Allah a emanetler. Ben diğer gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmadım , ikincide yaptırdım o zaman çıktı , ailemde de var . İnsülin kullandım , çokta yıprandım son aylarda.
Şuan diyorum ki , belki diğer gebeliğimde de vardı ama haberim yoktu, Allaha emanet sapasağlam doğdu oğlum.
Sizdeki durum farklı mı gebelik şekerinden , normalde demi şeker hastasınız?

Ben aserdim ve ciger yedim bsy olmadi bilmiyorum zararlimi ki :KK43:
korkma cnm ben ilk hamileliğimde Arnavut ciğeri yedim hemde kaç kere.ciğer fazla miktarda A vitamini içeriyo o yüzden fazlası zarar bebeğe az yedikten sonra sıkıntı yok.ben 2 ayda bir 1 tabak yiyodum çok şükür bişey olmadı doktorumda yasak getirmedi

Günaydın kızlar
Diyet yapmak şart oldu.

Merhaba, ben de hamile kalmadan 5 ay önce tip 2 diyabete yakalandım. ilaç kullandım 5 ay ama hamileliğimi öğrenince hemen insüline başladım. fakat bu geçiş dönemi sıkıntılı oldu. doktorun önerdiği dozu yaptığım ilk seferde yemekten 1 saat sonra titreyip terlemeye başladım hemen ölçüm yaptım ki 51 çıktı şekerim. şimdi kendime göre ayarladım dozumu hipoglisemi krizlerim azaldı. ama tabii her an dikkatli olmak zorunda olmak aklına esince istediğinden bi lokma bile yiyememek çok kötü. ama tabii sağlıkla gelsinler de her şeye razı oluyor insan. hamile kalmadan önce de diyabetli olup doğumdan sonra tamamen iyileşen insanlar duydum. inşallah Rabbim bize de kurtuluş vesilesi etsin yavrularımızı. herkese sağlıklı gebelik diliyorum. en mühimi o! sevgiler...

Back
X