- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #9.281
Karbonatlı su ne için mutluyumki?Karbonotlu su da cok iyi geliyor haberin olsun Ben hemen onu yapiyorum tamam...
MAntar için mi? Birde onu deneyim sirkeyi fazla kattım sanırjm yaktı çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karbonatlı su ne için mutluyumki?Karbonotlu su da cok iyi geliyor haberin olsun Ben hemen onu yapiyorum tamam...
En iyisini yaparsınız 11. Hafta da erkek dedi doktor , bizde dayanamayıp söyledik herkese , şimdi cinsiyet değişrse tepkilerden bunalacağımı biliyorum , gerekli gereksiz , insanı geriyorlar. Üçğncü oğlum olacak bu.Hayirli aksamlar guzel anneler ve anne adayları.. Cinsiyeti ogrenenler tebrik ederim darisi bize ins ben aslinda önümüzde ki cuma gidecektim doktor belli olur o zmana dedi ama ben burda bazi arladaslarin sonradan degisti hayal kirikligi olmasin diye biraz gec gidicem dayanabilirsem:) yaa benimde göğüsler cok fena yaa oglumda boyle değildi resmen tasimak yuk artikve mide bulantim tam gaz devam iyi gibi uyanıyorum sonra başlıyor ozellikle aksama dogru siskinlik eklenince kendimi 7 aylik hamile gibi hissediyorum
En iyisini yaparsınız 11. Hafta da erkek dedi doktor , bizde dayanamayıp söyledik herkese , şimdi cinsiyet değişrse tepkilerden bunalacağımı biliyorum , gerekli gereksiz , insanı geriyorlar. Üçğncü oğlum olacak bu.Hayirli aksamlar guzel anneler ve anne adayları.. Cinsiyeti ogrenenler tebrik ederim darisi bize ins ben aslinda önümüzde ki cuma gidecektim doktor belli olur o zmana dedi ama ben burda bazi arladaslarin sonradan degisti hayal kirikligi olmasin diye biraz gec gidicem dayanabilirsem:) yaa benimde göğüsler cok fena yaa oglumda boyle değildi resmen tasimak yuk artikve mide bulantim tam gaz devam iyi gibi uyanıyorum sonra başlıyor ozellikle aksama dogru siskinlik eklenince kendimi 7 aylik hamile gibi hissediyorum

Ever canim mantar olunca tuvalete koyarim hemen karbonotlu su tamam aninda faydasini gosteriyor bende hamilelikte con mantar olanlardanim...Karbonatlı su ne için mutluyumki?
MAntar için mi? Birde onu deneyim sirkeyi fazla kattım sanırjm yaktı çünkü![]()
Teşekkür ederim , deneyeceğim...Ever canim mantar olunca tuvalete koyarim hemen karbonotlu su tamam aninda faydasini gosteriyor bende hamilelikte con mantar olanlardanim...
Ben varim canim. Şu sıra canim cok acıyor. Karnim gerginlesti ondan sanirimKızlar merhaba mart anneleri aramızda, Clexane kan pıhtılaşması için iğne kullanan var mı?
Ay hayirlisiyla insallah benim gönlumden gecende kız Allah biliyor. ne verirse raziyim yeterki sag saglim alayim kucagima. 2 oglum bir kizim var kizimin bir bacisi olmasini cok isterim ben hic yasamadim o duyguyu kizim yasasin isterim hayirlisiylaİlki kızdı cok arastırmıstım hatta cıkıntı ne ya demiştim olmadıgını gördüm onda simdi oğluş geliyor cıkıntıyı güzel farkediyorum :)))) 10 ve 12 hafta arası cinsel organlar benziyor o yüzden yanılma olabilir :)) ama oğlan diye geçti içimden :))
bana kız gibi geldi hayırlı olsun inşallah :)))
Maşallah , en tecrübeli anne sizsiniz sanırım mart anneleri içinde dört çocuk çok güzel. Güle güle büyütün hepsini.Ay hayirlisiyla insallah benim gönlumden gecende kız Allah biliyor. ne verirse raziyim yeterki sag saglim alayim kucagima. 2 oglum bir kizim var kizimin bir bacisi olmasini cok isterim ben hic yasamadim o duyguyu kizim yasasin isterim hayirlisiyla
Maşallah , en tecrübeli anne sizsiniz sanırım mart anneleri içinde dört çocuk çok güzel. Güle güle büyütün hepsini.
Sizinkini eşitlemek yakın sAnki , kız ise süper iki kız iki oğlan.
Ben eşitlemeye kalksam 6 çocuk olur , afacaların kız kardeşi yok zira![]()
Hoşgeldin canım, Allah sağlıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah.. :) ne kadarlık hamilesin?Iyi geceler herkese gruba yeni geldim ilk hamilelikte üyeydim kk ya unuttum uye adimi falan yeni üyelik yaptim nasil kullanacagimi nerden yazacagimi bile unutmuşm simdi 3. Hamileliğim kismetse dogum yani sezeryan martin son haftasi falan
Amin saglikla gelsinler isallah.Y yagmurcuk80 hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli vakti zamanında doğuralım inşallah canım, şubat 15'te 36. haftamda oluyorum.. muhtemelen o haftalarda doğururum gibime geliyor bakalım Allahım ne eyler, ne eylerse güzel eyler![]()
Benide ayda bir. Oysaki 15 günde bir olmali bende sorucam. Gerci ben iki doktora gidiyorum. Kafama gore takiliyorum. Hastane dogum için nereyi dusunuyorsunuz. Anne ve bebek yogun bakim unitesi olmali.İşte beni normal hamileler gibi ayda bir çağırıyorlar kontrole![]()

kıpır kıpır bi mucize gözümden yaşlar aka aka izledim miniğimişaşırdım cnm şimdi benimde aynı belirtiler oldu tıpkısı kızım olcakmış bende yanılmadı seni ters köşe yapmış bebişinSelam güzel anneler.Benim kalçam genişledi kız bebek dediler.Sürekli ekşi yedim ayşe olacak dediler. suratım sivilce doldu kız güzelliği alır annenin dediler.Karnın sivri değil yayvan kesin kız olacak dediler. Miden çok bulanıyorsa kızdır dediler.Bugün öğrendim ki oğluşum olacakmış :)))))
Sürprizleri sevecek demek kişaşırdım cnm şimdi benimde aynı belirtiler oldu tıpkısı kızım olcakmış bende yanılmadı seni ters köşe yapmış bebişin