- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #27.621
Böyle bir uyuşukluk böyle bir tembellik böyle bir uykusuzluk ve uyuyamama olamaz. Öğleden sonra randevum var iptal etmek geliyor içimden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne renk dı canım belki nişan değildir enfeksiyon kaynaklıdır ..çünkü kokulu olmamalı sankı .aman Allahım sakınlıge bakarmıssın ben küçük akıntı görüyorum üstüne uç saat düşünüyorum neyin ne sı dıyeNişanım gelmiş kızlar benim ama hala ayaklarıma oje sürmeye çalışıyorumojesiz ölcem diye korkuyom yani öyle töbe yarabbim
Regl olacakmışım ya da olmuşum da bitmiş gibi de bir kokuluydu benimki..
![]()
Yok canım enfeksiyon olsa anlardım, zamanında çok yaşadım o olayları. Beyaz-sarımtrak arası pelte gibi birşey azcık da kan vardı. Fotoğrafını çektim de atmayım şimdi buraya, doktoruma göstericem. editlemişssin bende editliomNe renk dı canım belki nişan değildir enfeksiyon kaynaklıdır ..çünkü kokusuz olmamalı sankı

Canım habersiz bırakma olur mu ..hakkında hayırlısı olsun Rabbim en kolay doğumlar nasıp etsin hayırla sağlıkla al kucağına ..bu arada mesela bende tuvalet e gittim aynı bahsrttıgın akıntı bir haftadır bendende geliyor ama kan yok..boyle kremsı beyaz krem arası bir akıntı..o yüzden ciddiye almıyorum...Yok canım enfeksiyon olsa anlardım, zamanında çok yaşadım o olayları. Beyaz-sarımtrak arası pelte gibi birşey azcık da kan vardı. Fotoğrafını çektim de atmayım şimdi buraya, doktoruma göstericem.
Doktorun bakalım ne dıycek bencede canım nişandan sonra hemen de gelebılırmıs bir haftayı da bulurmuş o yüzden sancıları beklemek daha mantıklı...Yok canım enfeksiyon olsa anlardım, zamanında çok yaşadım o olayları. Beyaz-sarımtrak arası pelte gibi birşey azcık da kan vardı. Fotoğrafını çektim de atmayım şimdi buraya, doktoruma göstericem. editlemişssin bende editliomburada sakin olcan yoksa bunların uyuşukluğu öldürür adamı, sancım tutana kadar gitmem anacım hastaneye, ya da kese patlarsa..
![]()
Aa evet eminönünde havuzlu handa görmüştüm aynısını 140 /150 civarı idi beğenmiştim de ama pahalı geldi teşekkürler fikir verdiğin için cnm iyi günlerde kullan bu arada rengide süpermişAli expressten 20 $ a aldım bu çantayı. 3 haftada elime ulaştı içi de çok geniş ve kullanışlı tavsiye ederim. Türkiye'de 140₺ civarı satılıyor benimki 75₺ gibi oldu. Farklı renkleri de var.
sağol kuzum benim, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bendeki akıntı olamayacak kadar pelteydi, koku dediysem de aşırı bi kokusu yok, kendine has bi kokusu var, neyse uzattımCanım habersiz bırakma olur mu ..hakkında hayırlısı olsun Rabbim en kolay doğumlar nasıp etsin hayırla sağlıkla al kucağına ..bu arada mesela bende tuvalet e gittim aynı bahsrttıgın akıntı bir haftadır bendende geliyor ama kan yok..boyle kremsı beyaz krem arası bir akıntı..o yüzden ciddiye almıyorum...
orda sabah, mideler yerinde kalsınHaydı bakalım hakkında hayırlısı olsun haftan biraz küçük bir iki gün beklersın umarım yinede ...sağol kuzum benim, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bendeki akıntı olamayacak kadar pelteydi, koku dediysem de aşırı bi kokusu yok, kendine has bi kokusu var, neyse uzattımorda sabah, mideler yerinde kalsın
Sancı, su falan olursa yazarım zaten 7/24 bakıom buraya
Perşembe doktorum ne diyecek bakalım..
![]()
Ben de ortadoguya gidiuorum kizlat arastirmadan ilk buldugum doktordayim ins pisman olmamCanım valla yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik seni kararından vazgeçirmek istemem ama etlik en son gideceğim hastane Rabbim büyük konısturmasın eğer sezeryan derlerse kesinlikle orda olma ..eltım dogum yaptıgında 7 8 kışı aynı odada kaldı hepsi sezeryanlı refakatçi yok küçücük oda çok zorlandı..büyük doğum sezeryan için daha iyi.ben kecıogren araştırmaya gıdıyorum..nerde oturuyorsun yakını galiba :)))
aha kankamı buldumKatinaninelindemakasi35
Güzel haberlerle gel inşallah hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla olsun.
Saçımı sıklıkla maşa yaparım bende umarım doğum zamanıda maşalı halime denk gelir :) banada oje değilde saç önemli :)

36 haftadasin haftan sorun olmaz dimi?aha kankamı buldumyaa bende hemen koşa koşa doğuma gitmicem zaten süslenmem lazım, derdime bak
![]()
Fotoğraf ve videolarda bebeğim ilerde annesini şık görsün dimi ama :)aha kankamı buldumyaa bende hemen koşa koşa doğuma gitmicem zaten süslenmem lazım, derdime bak
![]()

Benm sancı cıkınca durdurdu.Erken haftalarda doğum baslamissa durduruyolarya ondan soruyorum. Erkense gider bi gorunurdun durdururlardi baslamissa
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gelirsin inşallah bide sezeruan olcaksan oje sürme siliyorlarNişanım gelmiş kızlar benim ama hala ayaklarıma oje sürmeye çalışıyorumojesiz ölcem diye korkuyom yani öyle töbe yarabbim
Regl olacakmışım ya da olmuşum da bitmiş gibi de bir kokuluydu benimki..
![]()
Aynen canm o daha kötü. Onlem almak acisindan. O yuzden ben başından beri sabah aksam surekli tansiyon olcup kontrol ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsunFarkında olmamakta kötü. Allah korusun seni ve bebeğini
Aman canım doğuma yakın sezeryan olacaklar özellikle dikkat etsin gribal enfeksiyonlara biran önce iyileşmeye bakın yoksa dikislerden nefes alamazsınız.Hayrili sabahlar kızlar :) bugun oglen bu gebeliğimde ilk nst mi yaptiricam heyecanlıyım umarım yolunda gider. Gribim hala
Oksuruyorum da burnum koku almıyor agzim da tat almıyor cok sinir bozucu zorla kahvaltı Yapicam simdiaman dikkat edin kızlar son son hasta olmayın yaaa berbat bisey. Dr ne dicek bakalım belki ilac yazar ama son ayım sanmiyorum.
Katinaninelindemakasi35 hadi bakalik ins kendiliginden guzel
Guzel baslar sancıların CNm![]()
Dr 1 gece kalırsın dedi önceki doğumumda da aynı hastane ve dr du 2 yıl önce 2000 falan ödrmiştik 1 gece kalmıştım tabii refakatçı vardı çok saçma fiyat politikasısmilesny canım 6000 ve 1000 tl ben bu durumdan hıc hoslanmadım cok uçuk farklar eğer yanında refakatcın olmazsa özel yapmanın ne anlamı var..açıkçası 6000 de ankara şartlarında bana çok geldi ...memorıalda yaptı galiba o kadar tutmadı..hastane değiştiremiyorsun değil mı...sezeryan ilk gün tek kışı zor olur birde sezeryanda iki gün kalıyorsun