- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #29.501
Hımm anladım canım . Zor tabi yaa şekilden şekile giriyoruz. Hele jilett çok hızlı uzuyor ve de zahmetli.Bez filan yok canım. Direk yapıştırıp elinle yapıosun. Öğrendikten sonra aşırı rahat. Senin dediğin sir ağda. O çok tahriş ediyor benim cildimi. Küçücük bir çam sakızı ile tüm özel bölge tertemiz oh misss. Ama gerçekten emek sarf edici ve şekilden şekle giriyorsunkuaföre de gitmek istemedim hijyenik açıdan. Kendmi bildim bileli kendim yapıyorum. Ama bi sonraki seferi yapabileceğimi sanmıyorum. Mecbur bi kuaför bulmam lazım. Utancımdan da ölürüm sanırım
![]()
Bende çam sakızı gibi eldivenle hallettim yeni doğuma kadar götürebilir :):)
Sir ağda bir kez bende denedim kanattım özel bölgeyi yapamadım aynen senin gibi.
Kuaförden bende çekiniyorum. Doktor bile daha rahat geliyor o konuda
daha çok başındasın, ikili üçlü testlerde doktorlar gerecek de gerecek seni. Yok şeker yüklemeseydi, yok down sendromıydu, amniyosentezdi. Bırak her şeyi kenara. Bebeğinin tadını çıkar benim 4ay nasıl geçti bilmiyorum. Üçlü tarama riskli çıktı, zırıl zırıl ağladım. Maddi olarak skışık olmamza rağmen, o kadr para verip özel muayenede detaylı ultrason yaptırdık. Orda her şey temiz çıkmasına rağmen, yüzde yüz sağlıklı diyemediler. O yüzden tatlım.. Tekrar söylüyorum sem Allah de ötesini bırak. En başındasın, bi kaç farklı hastane ve doktora git. İyi bir doktor seç ve Doktorun dediklerine dikkat et.. Öpüldün tatlım, günlerinin tadını çıkart