- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.101
Biz doğurursak herkes doğurur diyorduk amaaa sizin kızlarda bizimkiler gibi 40ın sonunu bekliyolar galiba =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ekadar yiyebildim
fazlası gitmedi.sonra çıkıp yuruyum dedim yok artık yuruyemiyorum
bu gunden sonra yürüyüş macerasi bitmiştir benim için
vucudum gitmiyor valla
evde yatarak bekliyecem sancilari geleceği varsa herturlu gelir zaten o
Hiç sorma ya sizle aynı kaderi yasiyoruzBiz doğurursak herkes doğurur diyorduk amaaa sizin kızlarda bizimkiler gibi 40ın sonunu bekliyolar galiba =)
Valla ben yaptırma niyeti ile gitmemiştim kuzum. Muayeneye diye gittim. Doktor testin günü gelmiş deyip laboratuvara yönlendirdi. Hiç istion mu istemion mu die sormadan. Benim de tecrübesizliğime geldi. Tıp merkeziydi sırf ucuz die gidiyordum. Zaten bi daha da oraya gitmedimAynen öyle çok haklısın. Ben takıntılı bir insanım zaten :) huyumu bildiğimden hiçbir testi yaptırmadım.
Sizinkide çok şükür temiz çıkmış. İnsanın ömründen ömür gider yaa o testin sonucunu öğrenirken.
Rahat anneler candır![]()
Bende progestanı bırakınca gelir diyodum en fazla 38 gibi.. Amaa evdeki hesap bebişe uymadı :))Hiç sorma ya sizle aynı kaderi yasiyoruz38 in içinde gelir diyodum ama yok hiç niyeti yok
![]()
21inden sonra gelsin diye dua ettim ben hep sırf balık olmasın die. Annem eşim çok kızıo sağlıkla gelsin die ama duayı tam etmek lazım ne var yaniHadi inşallah
![]()
Hiç sorma ya sizle aynı kaderi yasiyoruz38 in içinde gelir diyodum ama yok hiç niyeti yok
![]()
İyi de adet tarihine göre daha bir hafta var. Acelesi neymiş ya. Benim doktor bugün 24üne kadar doğmaz ise 26sında kontrole gel dedi. Eğer aksi bir durum yok ise 1hafta daha bekleyebiliriz bunu da düşün gelirken dedi. Kilosu ne ki cnm?Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
Şuan kaç kg bebek canım? Açıklık falan varmı ? Baktımı alttan muayeneyle.Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
Bana çok erken gibi geldi bu kararı .en azından 40 olmalı bence doğumu başlatmak için .açıklığın yoksa hele hiç deneme suni ise yaramayabilir 40 i bekle açıklık yoksa bence .açıklık varmı kanala girmismi? Ayrıca senin bebegin küçük degilmiydi?Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
Haydi inşallah dua niyetinebenimde Doğumdan önceki iki gün hiç belirtim kalmamıştı sende doğurursun belki yarın![]()

Bazı doktorlar hastalarını yokluyor acaba ne istiyor diye. Istersen doktorla görüş bir terslik yoksa bebek de sen de iyiyseniz doktora bunu belli edin. Bazen sessiz kalınca doktor heralde alsam memnun olacak diye düşünebiliyor.Kızlar meraba doktordan geldim bana iki gün sonra gel dedi artık başlatalm doğumu hem bebek çok fazla irileşmesn hemde artk bu günlerden snra beklemek bebk için sıkıntılı olablr dedi.
Ben girip çıkıp hurma yiyorum... daha tık yok:))Yok kafayı yedim yiyecem benhemşire arkadaş bol hurma ye suni sancı dedi
5 yiyorum dedim yiyebildigin kadar ye dedi
aldim tabağı onume
11 ekadar yiyebildim
fazlası gitmedi.sonra çıkıp yuruyum dedim yok artık yuruyemiyorum
hem bacaklarim gitmiyor hemde karnima feci ağrı girdi yuruyunce
bu gunden sonra yürüyüş macerasi bitmiştir benim için
fayda etse şimdiye dogmustu
vucudum gitmiyor valla
evde yatarak bekliyecem sancilari geleceği varsa herturlu gelir zaten o
![]()
3100 kg canım.Doktorm aslnda bu vakitlerde snra bebeğin riskleri artar beklerken dedi ondan dolayı.canm açklk yok.aynen gelmezse çarşmbaya kadr suni verelm dedi.Bilmiyorm ki.Şuan kaç kg bebek canım? Açıklık falan varmı ? Baktımı alttan muayeneyle.
Hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde... Kendi gelmezse suni deneyecek sanırım doktorun.
Canm 40 doluyo işte son bi haftaya.Ben sordm açklk sancı olmadan olacakmı suniyle dedim artk öyle yapıyorz vakti gelen için dedi.Bana çok erken gibi geldi bu kararı .en azından 40 olmalı bence doğumu başlatmak için .açıklığın yoksa hele hiç deneme suni ise yaramayabilir 40 i bekle açıklık yoksa bence .açıklık varmı kanala girmismi? Ayrıca senin bebegin küçük degilmiydi?
Bazı doktorlar hastalarını yokluyor acaba ne istiyor diye. Istersen doktorla görüş bir terslik yoksa bebek de sen de iyiyseniz doktora bunu belli edin. Bazen sessiz kalınca doktor heralde alsam memnun olacak diye düşünebiliyor.
3100 kg canım.Doktorm aslnda bu vakitlerde snra bebeğin riskleri artar beklerken dedi ondan dolayı.canm açklk yok.aynen gelmezse çarşmbaya kadr suni verelm dedi.Bilmiyorm ki.
Canm 40 doluyo işte son bi haftaya.Ben sordm açklk sancı olmadan olacakmı suniyle dedim artk öyle yapıyorz vakti gelen için dedi.
bu hafta olmasa haftaya alacaktı yani sonçta son hafta bundn snrası beklemede skntılı deil mi?
Hayırlısı olur inşallah canım , rabbim ne nasip ettiyse o , bakalım neler var kısmetimizde. Doktoruna güveniyosan , endişelenme inşallah herşey güzel olacak3100 kg canım.Doktorm aslnda bu vakitlerde snra bebeğin riskleri artar beklerken dedi ondan dolayı.canm açklk yok.aynen gelmezse çarşmbaya kadr suni verelm dedi.Bilmiyorm ki.
Canm 40 doluyo işte son bi haftaya.Ben sordm açklk sancı olmadan olacakmı suniyle dedim artk öyle yapıyorz vakti gelen için dedi.
bu hafta olmasa haftaya alacaktı yani sonçta son hafta bundn snrası beklemede skntılı deil mi?