- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.141
Bende ilkte damardan suni ikincide hem damar dan hem de alttan fitil ile oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarn sende gel ben doğuruyorm diye o zamn soracağm ben sanaYarın benimde kontrol var bakalım beni neler bekliyor39+1

Hmm sorarm bakalm ağızdan dedi.Yani bi sağlkçı olark bnde duymadm ama çok araştıran biri doktorm onun etkisi midir nedir bakıcam bi netten neymiş bu.Onu bilmiyorum ama gidersen doktoruna sor rahim açıcı bi fitil var genelde ilk onu veriyolar açılma olsun diye .İkinci dpgumda ondan verdiler alttan rahmi acıyor
Ne güzel olur dogurtalim seni deseYarn sende gel ben doğuruyorm diye o zamn soracağm ben sana![]()
Can'ım yaa korkma sonuca odaklan sagsalim gelsinde Nasıl gelirse gelsin doktoruna güveniyorsan ona uy tabiki![]()
![]()
40 artılardan mı bahsediyosun.Valla bilmiyorm bende bekletr diyodm amaNe güzel olur dogurtalim seni desebende 2 cm açıklık var canım eğer bebekte sıkıntı şu azalması falanvarsa mecburen kabul ederim suniyi ama eğer hersey yolundaysa zaten 40 i bekliyolar
Fitil şeklnde verip açılma olmayınca mı serumdan veriyolar acaba.Bende ilkte damardan suni ikincide hem damar dan hem de alttan fitil ile oldu
Evet canım takvimde 7 günüm kalmisya mesela 7 gün sonradan bahsediyorum yani 40 + 0dan .önceden 41+0 da yatış veriyolardi şimdi 40 +0 da veriyolarmis40 artılardan mı bahsediyosun.Valla bilmiyorm bende bekletr diyodm ama
Yok canım şimdi günün gelmedimi rahim daha sert ya ee zorla dogurtuyolar onun için önce o fitille rahmi yumusatiyolar inceltip acilsin diye o aradada damardanda suni veriyolar hafifhafif sonradan suniyi artiriyolar birazFitil şeklnde verip açılma olmayınca mı serumdan veriyolar acaba.
Gerçi bana hiç bahsetmediler direk damardan verdilerdi. Bende ne dedilerse yapmıştım.

Hımm doğrudur canım , anladım şimdi . Bendeki durum açıklık olduğundan damar yoluyla oldu o zamanYok canım şimdi günün gelmedimi rahim daha sert ya ee zorla dogurtuyolar onun için önce o fitille rahmi yumusatiyolar inceltip acilsin diye o aradada damardanda suni veriyolar hafifhafif sonradan suniyi artiriyolar biraz
Seninkinin hareketleri nasıl canım? Bem bazen azaldı diyorum bi bakıyorum hop geri dans başlamış içerde. Aha yine gelmiyor dans etmeye başladığına göre diyorum.İki gündür olan kasilmalarimda gittinasıl doguracaz bu gidisle hiç bilmiyorum
![]()
Harekette azalma yok ozellikle geceleri çok oynuyor uykuya dalamiyorum ama ben uyuyunca oda uyuyor lavaboya kalktigimda hareket yok çünkü . Ama iki gecedir çok çok altta oynuyor niye acabaSeninkinin hareketleri nasıl canım? Bem bazen azaldı diyorum bi bakıyorum hop geri dans başlamış içerde. Aha yine gelmiyor dans etmeye başladığına göre diyorum.
Çıkıcak artıkHarekette azalma yok ozellikle geceleri çok oynuyor uykuya dalamiyorum ama ben uyuyunca oda uyuyor lavaboya kalktigimda hareket yok çünkü . Ama iki gecedir çok çok altta oynuyor niye acaba
Eğer öyleyse haklisin. Ben de doktoruma aynı şekilde çok güvendiğim için senin gibi düşünüyorum Rabbim en güzelini nasip etsin inşallahYok canm doktoruma güveniyorm aslnda ondan dolayı rahatm kndide aceleci biri deildir.Garanti gitmeye çalşır hep.Bana da bekler gibi gelmişti ama öyle de diyince tamam dedm bebeğin kaka yemesi falan korkutuyo beni.
psikolojim bozuldu iyice karnım bi inip bi çıkıyor gibi geliyor Cnm sukur almis 2403 40 haftada dogarsa 3 olur dediler ama simdide kafasi kzcukmus virusmu var diye kan aldilar hafatya prof. 1 saat bakacak dua edin agladim cokŞuan kaç kg bebek canım? Açıklık falan varmı ? Baktımı alttan muayeneyle.
Hayırlısı olur inşallah ikiniz içinde... Kendi gelmezse suni deneyecek sanırım doktorun.