2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar fiyatları sizce nasil. Bir de mustelanin köpük şampuanı mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz. Gecenin bu saatinde oturdum bunlara bakıyorum:işsiz:

Eklentiler

• _20180217_051226.webp
    _20180217_051226.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 54
  • _20180217_051157.webp
    _20180217_051157.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 47
  • _20180217_051138.webp
    _20180217_051138.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 58
Ayrıca söyleyeyim diyorum sürekli unutuyorum bebek için pişik kremi sudocrem diye bi krem var gercekten cok etkili o da e bebekte ucuz ve indirime girecek. Bir de gecenlerde bi arkadas tansiyondan bahsetmişti. HAMİLELİKTE TANSİYON COOOOOOOOKKKKKK ÖNEMLİ doktorum 1 hafta once anlattı allah korusun bir gecede bebegı kaybedebiliyormussun. Ki doguma 10 gün kala kaybeden tanıdıgım var.allahım kimseye yasatmasın. Lütfen cok ama cok DİKKAT edin. Direk bebek plesentadan ayrılıyomus
Evet sudocrem banada tavsiye edilmişti. İndirime girdiği gün beni etiketleyerek haber verir misin. Hiç takip edemedim ebebek günlerini. Lansinoh krem kaçırdım onu bari kaçırmayim.

Kızlar ya bide şu bakım çantası işini napcaz.. bı kaç model baktım ama weego diye bi model var h.b ve bı çok sitede.. alan varmı..yada başka tavsiye edecek olan..coştum yine..kafamda deli sorular..
Ben aliexpress ten alacağım bebek bakım çantasını. Sırt çantası şeklinde. Tr de hem pahalı hemde istediğim gibi yok. İstersen sende incele.

Kizlar bebekleriniz ortalama haftada kac gr aliyor. Ornegin 3 haftada bir gidiyosunuz ve 300 gr gibi? Zayif olucak diye korkuyorum braz. Bi de boy olarak kac cm uzamasingerekiyo haftada. Bilenler aydinlatabilir mi
Selam, aslinda haftasindan buyuk bebek iyi bebek degil. Annede seker direnci oldugunu gosteriyor diye de pek doktorlar istemiyor.

Bu arada ben 20.haftadaki detayli ultrasondan beri ultrasona girmedim hatirlarsiniz belki, doktor sadece gobegimi olcuyor . Artik bebek kac cm kac kilo bakmiyoruz. Medikal olarak gerekli olsa bakardik diyor doktorum. Sizde cok takmayin bence.

Kızlar fiyatları sizce nasil. Bir de mustelanin köpük şampuanı mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz. Gecenin bu saatinde oturdum bunlara bakıyorum:işsiz:
Canım mustela şampuan Fiyatı iyi. Ben bunu kullandım Konak olmadı. Köpük Konak için daha iyiymiş sanırım ama ben bundan alırım yine sanırım bir yıla yakın kullanmıştım.
Sebamed denemedim desitin diye bir pişik kremi var ya da sudocrem ikisi çok etkili

Mustela yı tam bilemiyorum ben eczaneden alıcam ama seti falan vardı gecen bide setleri arastır istersen belki daha uyguna gelir cantalı falandı

Evet sudocrem banada tavsiye edilmişti. İndirime girdiği gün beni etiketleyerek haber verir misin. Hiç takip edemedim ebebek günlerini. Lansinoh krem kaçırdım onu bari kaçırmayim.
Tabi ki haber veririm bu arada kafayı bozdum bu indirimlerle babymall e bebek hepsine bakıyorum ama sudocrem en ucuz e bebekte indirimsiz haliyle bile

Mustela yı tam bilemiyorum ben eczaneden alıcam ama seti falan vardı gecen bide setleri arastır istersen belki daha uyguna gelir cantalı falandı

Tabi ki haber veririm bu arada kafayı bozdum bu indirimlerle babymall e bebek hepsine bakıyorum ama sudocrem en ucuz e bebekte indirimsiz haliyle bile
Teşekkür ederim. Bende bakmaya çalışıyorum ama ne hikmetse günü geliyor ya unutuyorum ya müsait olamıyorum dışarı cikmaya

Kızlar merhabalar. Hayırlı haftasonları. Dün kontrolüm vardı 1320 gr ve 38 cm olmuş minik kızım :dua::anneadayı::nazar: yalnız doktor plasenta ön duvar dedi. Ne demek hocam bi sıkıntı var mı dedim, yok hayır sıkıntı olsa söylerim tabiiki dedi. Tahlillerim falan da iyi ama ben internete plasenta ön duvar yazınca genelde hep kanama, rahim ağzı kısalığı, sezeryan, erken doğum falan gördüm... Bi fikri olan var mı aceba:110:? Normal doğum istiyorım nasipse ama internet kafamı karıştırdı:eek:o_O

Kızlar merhabalar. Hayırlı haftasonları. Dün kontrolüm vardı 1320 gr ve 38 cm olmuş minik kızım :dua::anneadayı::nazar: yalnız doktor plasenta ön duvar dedi. Ne demek hocam bi sıkıntı var mı dedim, yok hayır sıkıntı olsa söylerim tabiiki dedi. Tahlillerim falan da iyi ama ben internete plasenta ön duvar yazınca genelde hep kanama, rahim ağzı kısalığı, sezeryan, erken doğum falan gördüm... Bi fikri olan var mı aceba:110:? Normal doğum istiyorım nasipse ama internet kafamı karıştırdı:eek:o_O
Can'ım benim de ayrıntılı ultrasonda öyle bişey yazıyordu. Plasenta antierör mü ne öyle bişeydi. Plasentanın önce olması demekmiş. Karınla bebek arasında olması. Araştırınca sezaryen olurken dikkatli olunması gerektiğini falan okudum. Ama 3 dr da dikkate almadı bu yazanı. Demek ki önemli bişey değil. Seninki de öyleyse sen de takma boşuna.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi
1.cüz Annona:sampiyon:
2.cüz ayse1995:sampiyon:
3.cüz weryew:sampiyon:
4.cüz ftmkya:sampiyon:
5.cüz hiye:sampiyon:
6.cüz deli mavi prenses:sampiyon:
7.cüz :sampiyon:betulcemre
8.cüz NRYSYN:sampiyon:
9.cüz Fonetik:sampiyon:
10.cüz peri masali peri masali
11.cüz toist:sampiyon:
12.cüz zeynosrkn84:sampiyon:
13.cüz toist:sampiyon:
14.cüz wisne83:sampiyon:
15.cüz Zeyno1979:sampiyon:
16.cüz loveren:sampiyon:
17.cüz. dilekbanu:sampiyon:
18.cüz minikmucizem61:sampiyon:
19.cüz hayatimm70:sampiyon:
20.cüz gokfer:sampiyon:
21.cüz pedike:sampiyon:
22.cüz kardelen384:sampiyon:
23.cüz m3rf392:sampiyon:
24.cüz pembehelvam:sampiyon:
25.cüz hayatimm70:sampiyon:
26.cüz dilaraginosss:sampiyon:
27.cüz uykucu sirine:sampiyon:
28.cüz uykucu sirine:sampiyon:
29.cüz elifahsen:sampiyon:
30.cüz elifahsen:sampiyon:

Ayrıca söyleyeyim diyorum sürekli unutuyorum bebek için pişik kremi sudocrem diye bi krem var gercekten cok etkili o da e bebekte ucuz ve indirime girecek. Bir de gecenlerde bi arkadas tansiyondan bahsetmişti. HAMİLELİKTE TANSİYON COOOOOOOOKKKKKK ÖNEMLİ doktorum 1 hafta once anlattı allah korusun bir gecede bebegı kaybedebiliyormussun. Ki doguma 10 gün kala kaybeden tanıdıgım var.allahım kimseye yasatmasın. Lütfen cok ama cok DİKKAT edin. Direk bebek plesentadan ayrılıyomus
Yaa deme oyle :( benim ki yuksek cikiyor. Tedavisi nasil? Var mi bir tedavisi doktorum sagolsun bir sey soylemiyor ki.

Canım sudocrem 400gr e-bebekte 69 lira. Akakçe'de arattım 400 gr 49 lira, ücretsiz kargo. Ben genelde birşey alacağım zaman önce akakçe'den aratıyorum.

Mustela bakım seti, ayriyeten mustela köpük şampuanı, babyjem tırnak bakım çantası ve küvet setini falan hep burdan aratıp aldım.

Jokerde unibaby 30lu yenidoğan pamuk mendil 148 lira idi, arattım yine en uygun joker çıkınca jokerden almıştım.

Back
X