- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #24.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sudocrem banada tavsiye edilmişti. İndirime girdiği gün beni etiketleyerek haber verir misin. Hiç takip edemedim ebebek günlerini. Lansinoh krem kaçırdım onu bari kaçırmayim.Ayrıca söyleyeyim diyorum sürekli unutuyorum bebek için pişik kremi sudocrem diye bi krem var gercekten cok etkili o da e bebekte ucuz ve indirime girecek. Bir de gecenlerde bi arkadas tansiyondan bahsetmişti. HAMİLELİKTE TANSİYON COOOOOOOOKKKKKK ÖNEMLİ doktorum 1 hafta once anlattı allah korusun bir gecede bebegı kaybedebiliyormussun. Ki doguma 10 gün kala kaybeden tanıdıgım var.allahım kimseye yasatmasın. Lütfen cok ama cok DİKKAT edin. Direk bebek plesentadan ayrılıyomus
Ben cesaret edemezdim canım önerilmiyorgunaydin kizlar.gebelikde yuz bolgesine lazer epilyasyon sakincalimi?
Ben aliexpress ten alacağım bebek bakım çantasını. Sırt çantası şeklinde. Tr de hem pahalı hemde istediğim gibi yok. İstersen sende incele.Kızlar ya bide şu bakım çantası işini napcaz.. bı kaç model baktım ama weego diye bi model var h.b ve bı çok sitede.. alan varmı..yada başka tavsiye edecek olan..coştum yine..kafamda deli sorular..
Canım gebelikte lazer genel olarak sakıncalı. Bölgesi farketmiyor. Lazer gebelikte ve emzirme döneminde sakıncalı.gunaydin kizlar.gebelikde yuz bolgesine lazer epilyasyon sakincalimi?
Selam, aslinda haftasindan buyuk bebek iyi bebek degil. Annede seker direnci oldugunu gosteriyor diye de pek doktorlar istemiyor.Kizlar bebekleriniz ortalama haftada kac gr aliyor. Ornegin 3 haftada bir gidiyosunuz ve 300 gr gibi? Zayif olucak diye korkuyorum braz. Bi de boy olarak kac cm uzamasingerekiyo haftada. Bilenler aydinlatabilir mi
Canım mustela şampuan Fiyatı iyi. Ben bunu kullandım Konak olmadı. Köpük Konak için daha iyiymiş sanırım ama ben bundan alırım yine sanırım bir yıla yakın kullanmıştım.Kızlar fiyatları sizce nasil. Bir de mustelanin köpük şampuanı mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz. Gecenin bu saatinde oturdum bunlara bakıyorum![]()
ben varim cnm sali gunu ignemi olcam 28 haftalik olcamGünaydın kan uyusmazlıgı olan ve 2. bebeğini bekleyen varmı ?
Test yaptirdin mi pekiben varim cnm sali gunu ignemi olcam 28 haftalik olcam
Mustela yı tam bilemiyorum ben eczaneden alıcam ama seti falan vardı gecen bide setleri arastır istersen belki daha uyguna gelir cantalı falandıKızlar fiyatları sizce nasil. Bir de mustelanin köpük şampuanı mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz. Gecenin bu saatinde oturdum bunlara bakıyorum![]()
Tabi ki haber veririm bu arada kafayı bozdum bu indirimlerle babymall e bebek hepsine bakıyorum ama sudocrem en ucuz e bebekte indirimsiz haliyle bileEvet sudocrem banada tavsiye edilmişti. İndirime girdiği gün beni etiketleyerek haber verir misin. Hiç takip edemedim ebebek günlerini. Lansinoh krem kaçırdım onu bari kaçırmayim.
Teşekkür ederim. Bende bakmaya çalışıyorum ama ne hikmetse günü geliyor ya unutuyorum ya müsait olamıyorum dışarı cikmayaMustela yı tam bilemiyorum ben eczaneden alıcam ama seti falan vardı gecen bide setleri arastır istersen belki daha uyguna gelir cantalı falandı
Tabi ki haber veririm bu arada kafayı bozdum bu indirimlerle babymall e bebek hepsine bakıyorum ama sudocrem en ucuz e bebekte indirimsiz haliyle bile
gecen ay yapmisti doktor sorun yoktu sukur zaten igneyi vurmadan bi daha yapiyorlar testiTest yaptirdin mi peki
Can'ım benim de ayrıntılı ultrasonda öyle bişey yazıyordu. Plasenta antierör mü ne öyle bişeydi. Plasentanın önce olması demekmiş. Karınla bebek arasında olması. Araştırınca sezaryen olurken dikkatli olunması gerektiğini falan okudum. Ama 3 dr da dikkate almadı bu yazanı. Demek ki önemli bişey değil. Seninki de öyleyse sen de takma boşuna.Kızlar merhabalar. Hayırlı haftasonları. Dün kontrolüm vardı 1320 gr ve 38 cm olmuş minik kızımyalnız doktor plasenta ön duvar dedi. Ne demek hocam bi sıkıntı var mı dedim, yok hayır sıkıntı olsa söylerim tabiiki dedi. Tahlillerim falan da iyi ama ben internete plasenta ön duvar yazınca genelde hep kanama, rahim ağzı kısalığı, sezeryan, erken doğum falan gördüm... Bi fikri olan var mı aceba
? Normal doğum istiyorım nasipse ama internet kafamı karıştırdı
![]()
Yaa deme oyleAyrıca söyleyeyim diyorum sürekli unutuyorum bebek için pişik kremi sudocrem diye bi krem var gercekten cok etkili o da e bebekte ucuz ve indirime girecek. Bir de gecenlerde bi arkadas tansiyondan bahsetmişti. HAMİLELİKTE TANSİYON COOOOOOOOKKKKKK ÖNEMLİ doktorum 1 hafta once anlattı allah korusun bir gecede bebegı kaybedebiliyormussun. Ki doguma 10 gün kala kaybeden tanıdıgım var.allahım kimseye yasatmasın. Lütfen cok ama cok DİKKAT edin. Direk bebek plesentadan ayrılıyomus
Mustela yı tam bilemiyorum ben eczaneden alıcam ama seti falan vardı gecen bide setleri arastır istersen belki daha uyguna gelir cantalı falandı
Tabi ki haber veririm bu arada kafayı bozdum bu indirimlerle babymall e bebek hepsine bakıyorum ama sudocrem en ucuz e bebekte indirimsiz haliyle bile
Kızlar fiyatları sizce nasil. Bir de mustelanin köpük şampuanı mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz. Gecenin bu saatinde oturdum bunlara bakıyorum![]()