Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Günaydın canım, ben de çok kilo alamadım, 6 kg almışım. Karnım da çok büyümedi, acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bazen ama ultrasonlarda da bebeğin kilosu iyi çıkıyor. Sanırım herkesin farklı geçiyor hamileliği. Bir de şu hamile kadınlara kilo muhabbeti yapanları hiç anlamıyorum sinir oluyorum
Benimde karnım çok büyük değil. Ama benim diğer gebeliklerimde öyleydi karnım çok yok ama kilo fazlaca alıyordum + 20 21 falan alıyordum. Evet dediğin gibi benimkininde gelişimi kilosu iyi. Evet zaten kilo alsan nasıl verecen bunca kiloyu derler. Almazsan bir sorunmu var derler. Ben zaten onları takmiyorum da. Genelde ben yesemde kilo alamıyorum. 55 i bile hamilelikte görebiliyorum. O yuzden tombikligi sevdiğim için üzüldüm bunda o kadar çok alamiyacm diye

Kilo konusunda travma ben de yaşadım maalesef. Boyum 173, kilom 64ken ay çok kilo almışsın, kilolusun, sen kilolusun, eşim şakasına kucağına almay çalışıyor ay sen kilolusun çocuğun beli ağırır cümlelerine maruz kaldım bir dönem. Ve asla kilolu da değildim boyum uzun. Hala aşamadım travma kaldı üstümde. Bir kilo alayım kendimi aşırı kilolu hissediyorum, aşamıyorum bunu. Ki çevrem hep zayıfsın der
off aynenn. eşim bir gün abisiyle konuşurken (abisinin eşi hamileliğinde çok kilo aldı ve inanılmaz dalga geçti) benimle ilgili şaka yapma gafletinde bulundu :D ona öyle bir bakış atmışım ki ağzını açtığına pişman oldu :D hassas olduğumu biliyor,boş bulundu bunu da ben biliyorum ama tahammülüm yok gerçekten

Ne şikayetin vardı canım ne için gitmiştin ? Çok geçmiş olsun
Sabah uyandım mide bulantısı ile daha sonra tost yapıp yedim ve af edersiniz herşeyi kustum daha sonra ishal olduğumu fark ettim doktorumu aradım. Dahiliyeye gel dedi. Tam hazırlanırken belime adet sancısı gıbı 2-3 sen bir ağrı girdi doktorum hemen çağırdı ve bu şekilde öğrendim 🥹

Sabah uyandım mide bulantısı ile daha sonra tost yapıp yedim ve af edersiniz herşeyi kustum daha sonra ishal olduğumu fark ettim doktorumu aradım. Dahiliyeye gel dedi. Tam hazırlanırken belime adet sancısı gıbı 2-3 sen bir ağrı girdi doktorum hemen çağırdı ve bu şekilde öğrendim 🥹
Çok çok geçmiş olsun canım 🌸

Kozlar 27 haftalığım sancım çıktı nstde. Korkuyorum
Canım benim de kasılmalarım var karnım sertleşiyor nefesim kesiliyor bende gittim kasılmaymış ama rahim ağzım kapalı ve uzun olduğu için evde dinlen dedi doktorum adalat verdi onu içiyorum. Sende stres yapma dinlen özel ihtiyaç hariç pek kalkma. Doktorun kontrol etti mi rahim ağzını falan

Canım benim de kasılmalarım var karnım sertleşiyor nefesim kesiliyor bende gittim kasılmaymış ama rahim ağzım kapalı ve uzun olduğu için evde dinlen dedi doktorum adalat verdi onu içiyorum. Sende stres yapma dinlen özel ihtiyaç hariç pek kalkma. Doktorun kontrol etti mi rahim ağzını falan
Damada çok geçmiş olsun canım benim. Vajinal muayene olmadım ama rahim ağzımın kapalı olduğunu,ve herhangi bir açılmam olmadığını söyledi. Bana da Progestan verdi ama yat dinlen falan Demedi ama ben çok kalkmamaya çalışıyorum malum sıcaklarda olunca

Back
X