2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

arkadaşlar ben bu progestan fitillerini kullanmasam ne olur ya? kanamam olmadı hiç, sadece zaman zaman gelen kahverengi akıntı ve bazen kasık ağrısı oldu. dün hastanede progesteron iğnesini vuruldum, o zaten bayağı kuvvetliymiş. ama sabahm akşam günde iki sefer vajinal fitili almam çok gerekli mi acaba? doktor ultrasonda problem görmedi bebeğin kalp atışını da duyduk. kanama alanından falan hiç bahsetmedi, görse söylerdi muhakkak. bariz düşük riski olmamasına rağmen tedbir amaçlı verdiği fitili almam ne derece doğru ki? nette bayağı okudum, gereksiz progesteron alımı da bebeğin gelişimini durdurabiliyormuş allah korusun

belki sık aralıklarla alımda bebeğe zararı vardır her bünye aynı da değil vermesi zor bi karar ama ilacı tam kullanmadığın için bişey olursa vicdanen hiç rahat olmazsın progestan bebeğin tutunmasını sağlıyor yan etkilerinde ters bişey var mı ama doktorda vermez normalde ya kötü bişey olaca olsa içini ferah tut geçmiş olsun

günaydııınnn kızlar dün çok rahatsızdım dr gittim veeee bebeğimin kalp atışınııı duydum gördüm ayyyyy çok güzel his allah herkese nasip etsin inişşşşşş gribim burnum tıkalı kusuyorum karnım ağrıyor ishalimmm amaaaaaa çokta mutluyum hersey minnağım içinnnnn :)

doktorlar çok sık veriyorlarmış bu ilacı da faydasından çok zararı olabiliyormuş bazı durumlarda. bir doktora daha gidiyorum ona da bir danışayım bakalım ne diyecek.

COK SEVINDIM CANIM.bu hafta bende gıdıcem ınsallah hersey yolundadır.en son 2 hafta önce ekranda kalp atısını görmustum.

çok geçmiş olsun inş bi kaç haftaya geçer bu bulantıların bol meyve ye canım

Cnm kafana göre alıp kesemezsin ama önceki sayfalarda paylaşmıştım hatta yurtdışında progesteron verilmiyor. Allah korusun faydası olmadığı gibi erkek bebeklerin cinsel organlarında farklı sorunlara neden olabiliyormuş okusaydın keşke. ama tüp bebek de kullanılmalıymış o farklı bir konu elbette. progesteron hamileliğin son aylarında faydalı olabilirmiş ama başlarda bir faydası olduğuna dair bilimsel çalışma yok hatta kullanmayanlarda aynı sonuçlar alınmış. ben yine de doktorunu dinlemeni tavsiye ederim sonra keşke dememek için.

cnm tutunmasını son aylarda kolaylaştırıyor ama ilk aylarda bir çok doktor yok öyle bir şey diyor, bu konuda yazılan makalelerde bu yönde. bizim doktorlarımız alışmış ezberden vermeye ama biz akıllı olalım.

canım işte ben de bu sebeple burda sorma gereği duydum zaten. doktor ilaçları ilk verdiğinde lekelenmem de olduğu için panikledim, aynı hastanede çalışan hemşire akrabam da ilacın bebek üzerinde olumsuz yan etkisi olmayacağını söylemesi üzerine iğneyi vuruldum. ama 10 gün boyunca fitilleri kullanma konusunda emin değilim. bariz düşük riskim de yokken neden vücuda gereksiz hormon sokayım diye düşünüyorum. alper mumcu nun makalesinden bahsediyorsun sanırım, onu ben de okudum. düşüğü önlemese bile şu an zararı olmamıştır herhalde bebeğime?

kafama göre almadım zaten canım doktor yazdı. iğneyi vuruldum ama haplara henüz başlamadım. genelde kanaması ve ciddi düşük riski olanlara veriliyormuş, benim kahverengi akıntı gibi lekelenmem oldu. ultrasonda da sorun gözükmedi. bebek canlı. hadi iğneyi oldum ama fitiller çok gerekli gelmiyor bana şu anda okuduklarıma da bakılırsa. diğer doktoruma watsaptan danıştım bakalım o ne diyecek.

olmamıştır inş cnm, doğal nar suyunda yüksek progesteron var ben bebiş için doktora gittiğimde rahim duvarımın ince olduğunu öğrendim iki hafta içtim hamile kaldım. yani sen de faydası olur mu zararı var mı bilmiyorum ama saraçoğlunun internet sitesine yazsana onlar cevap veriyorlar bence doğal meyve daha iyi ondan içersin bir bardak.

ha ya hııı bu sanki iyi olmadı gibi 2 erkek annesi olmak
zor kız hakikaten iki erkek annesi olmak.
Erkek bebek isteyenler için potasyum ve sodyumdan zengin gıdalar (muz, kuru fasulye, nohut, mercimek, kayısı ,ananas, her türlü et vb), kız bebek isteyenler için kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdalar ( süt ve süt ürünleri, yumurta, patates, hamur işleri, sütlü tatlılar vb, tuzsuz besinler).

Ben dikkat etmiyorum sadece sağlıklı besleniyorum ama erkek bebiş de geçmiyor değil gönlümden hayırlısı ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…